Trebalo je u petak.. stvarno sramotaALOBOLA je napisao/la:Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne smijem se tebi, smijem se tome što po običaju svi ovako bolji igrači pobjegnu džaba, a i zbog toga što je to bolno pitanje za navijače ova dva kluba. Pogotovo ono Duljević na ljeto vrijedi 4.000.000 eura.Beduin je napisao/la:Sta se onaj jazavac Belmin gore smije? Pitam jer nisam stalno na netu pa nisam upratio, znaci obojica idu bez obestecenja? NcncSabinho je napisao/la:Ne mijenjamo stare navikeBeduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Opusti se.
Nemoj previse biti siguran da ce savez biti samo protiv Zrinjskog. Savez steti sve klubove samo sto klubove kao Zrinjski, Zeljo, Sarajevo manje osteti. U to budi 100% siguran. Pa sad krajem prosle sezone Siroki igrao kup u srijedu i savez dopusti da igraju ligasku utakmicu protiv Viteza odmah u petak znaci ni 48 sati nije bilo izmedju 2 susreta. Ovaj savez je rak rana bh fubala pa onda i svi klubovi jedan po jedan odmah iza saveza! Pitanje je samo, da li zasluzujemo bolje od ovog?ALOBOLA je napisao/la:Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
Liga počinje već ovaj tjedan...
Favoriti po mom mišljenju kao i do sad, ove četiri ekipe što su igrale europu... od mog širokog puno očekujem..
Zna li se išta o ostalim ekipama, kakvi su krupa, radnik, sloboda....?
Favoriti po mom mišljenju kao i do sad, ove četiri ekipe što su igrale europu... od mog širokog puno očekujem..
Kao da gledam da ce u prvom kolu biti neki cirkus na jednoj od utakmica.
- Zeljeznicar -
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Na Koševu. Pitari kad god igraju to ti je cirkus.Zenzo je napisao/la:Kao da gledam da ce u prvom kolu biti neki cirkus na jednoj od utakmica.
Sloboda je zasad prava misterija. Niti se zna ko ima sigurno mjesto u prvih 11, a ni koju formaciju cemo igrati. Iako na papiru, ekipa izgleda i vise nego odlicno. Neke od mogucih formacija:york je napisao/la:Liga počinje već ovaj tjedan...![]()
Jedan grad, jedna ljubav!
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisam ni mislio da ce samo Zrinja biti na tapetu ,savez je očito svrha sam sebi i svojim foteljama.KenoRob je napisao/la:Nemoj previse biti siguran da ce savez biti samo protiv Zrinjskog. Savez steti sve klubove samo sto klubove kao Zrinjski, Zeljo, Sarajevo manje osteti. U to budi 100% siguran. Pa sad krajem prosle sezone Siroki igrao kup u srijedu i savez dopusti da igraju ligasku utakmicu protiv Viteza odmah u petak znaci ni 48 sati nije bilo izmedju 2 susreta. Ovaj savez je rak rana bh fubala pa onda i svi klubovi jedan po jedan odmah iza saveza! Pitanje je samo, da li zasluzujemo bolje od ovog?ALOBOLA je napisao/la:Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Jedini klubovi koji ce svako kolo biti direktno prenoseni su Sarajevo i Zeljeznicar.
Ako vec nece dati Areni da radi prijenose radi konkutencije,nek puste ovim "lokalcima" da rade prijenose koje nece MojaTV. Tipa Face,Hayat,OBN,Naša TV mogu odraditi neke utakmice
EKONNP
Ma nek naprave neku aplikaciju po realnoj cijeni i svi sretni. Web tv je smeće od servisa.
- Evolve
- Kontakt:
Željo i Sarajevo samo po jednom na BHT ostalo sve na MojaTV.
NK Široki Brijeg
I ono malo reklame sto smo imali na areni je ukinuto zarad nekih interesa.
Hvala BHT, sada smo pored fildzan drzave i fildzan liga. Ocekujem da ce za godinu da utakmice prenose na RTV Igman i Vogosca.
Daj Boze da propadne mojatv, futavci.
Hvala BHT, sada smo pored fildzan drzave i fildzan liga. Ocekujem da ce za godinu da utakmice prenose na RTV Igman i Vogosca.
Daj Boze da propadne mojatv, futavci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bruka je šta savez radi sa prenosima i sa organizacijom lige. Još veća bruka je što se niko ne buni i što svi šute - klubovi, navijači, mediji. Svi odreda obične p.ičkice i niko ne smije da se suprotstavi.
Pravda za flash-a!!!
- Beduin
- Kontakt:
Halali onda.BelminM23 je napisao/la:
Ne smijem se tebi, smijem se tome što po običaju svi ovako bolji igrači pobjegnu džaba, a i zbog toga što je to bolno pitanje za navijače ova dva kluba. Pogotovo ono Duljević na ljeto vrijedi 4.000.000 eura.
Opusti se.
Ma frustrira I mene takvo nesto, nebitno bio Zeljo, Sa ili neki drugi klub u pitanju. Nego me nerviraju te nesposobne uprave nasih klubova, nikako ne uce na greskama. Hebote, u onakvoj formi Duljevica ne prodas za dobre pare, ili ako ga vec planiras unovciti kasnije odmah mu dadnes troduplo unosniji ugovor i sa njim dogovoris da mu neces praviti probleme pri buducem transferu. Tako i Stevanovic, ozivis mu karijeru i pomognes da ne dotakne dno fudbala, i onda ga ne unovcis i ne vezes boljim ugovorom. Klubovi moraju poceti riskirati i u takvim slucajevima igracu dati ogromnu platu pa ga unovciti cim prije, kao sto i Dinamo radi godinama unazad.
I Sloboda moja nije nista bolja, izgubis Pirica besplatno i naredne sezone momak pravi ponajveci transfer nase lige, ako je istina. Zec taman uhvati strasnu formu i ti ga izgubis besplatno, a nekakve sarlatanske ugovore pravis sa igracima. I tako dalje, i tako dalje... zgadi mi se pomisao na nasu ligu, koliko god volio fudbal i nase klubove.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako ce se Celik bunit kad trenutno znamo samo za 6 igraca pod ugovorom 5 dana pred pocetak prvenstva.macak_ je napisao/la:Bruka je šta savez radi sa prenosima i sa organizacijom lige. Još veća bruka je što se niko ne buni i što svi šute - klubovi, navijači, mediji. Svi odreda obične p.ičkice i niko ne smije da se suprotstavi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar nemate onu djecu iz omladinskog pogona? Koliko ja znam oni imaju vazece ugovore.KenoRob je napisao/la:Kako ce se Celik bunit kad trenutno znamo samo za 6 igraca pod ugovorom 5 dana pred pocetak prvenstva.macak_ je napisao/la:Bruka je šta savez radi sa prenosima i sa organizacijom lige. Još veća bruka je što se niko ne buni i što svi šute - klubovi, navijači, mediji. Svi odreda obične p.ičkice i niko ne smije da se suprotstavi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bravo, prošle sezone prijenosi išli do Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, a ove sezone od Konjica do Kaknja, napredujemo.
Ah da, ipak ima jedna utakmica na bošnjačkoj televiziji, moguće je i nju gledati u cijeloj državi plus ove navedene, samo što je u polovini države i ostalim navedenim program bitan kao meni RT Vojvodina 1.
Selam za savez.
Ah da, ipak ima jedna utakmica na bošnjačkoj televiziji, moguće je i nju gledati u cijeloj državi plus ove navedene, samo što je u polovini države i ostalim navedenim program bitan kao meni RT Vojvodina 1.
Selam za savez.
Pa ne igra samo Čelik ovu ligu. Čeliku je bolje da nema prenosa, da narod ne vidi bruku.KenoRob je napisao/la:Kako ce se Celik bunit kad trenutno znamo samo za 6 igraca pod ugovorom 5 dana pred pocetak prvenstva.macak_ je napisao/la:Bruka je šta savez radi sa prenosima i sa organizacijom lige. Još veća bruka je što se niko ne buni i što svi šute - klubovi, navijači, mediji. Svi odreda obične p.ičkice i niko ne smije da se suprotstavi.
Očito je da ovo odgovara sarajevskim klubovima i da se ovim vraćamo na vrijeme kada je željo osvajao titule i kada su samo njihove sve utakmice bile u direktnom tv prenosu čitavo prvenstvo, ali jeb.emu majku gdje su ti ostali klubovi, nije valjda i njima odgovara da ih nema često na tv, pa da lakše mogu da mešetare. Borac je nešto bio zakukao, al se ušutiše. Gdje su ti silni mediji i portali. Ima li iko da ovo prokomentariše i da kaže da je ovo nakaradno i da ovo nigdje nema.
Pravda za flash-a!!!
To što se utakmica na Koševu igra u subotu su izlobirali iz Sarajeva, normalno jer Zrinjskom bi dan odmora nakon tekme u srijedu mnogo značio...
Siguran sam i da je obratna situacija da bi isto bilo.
Siguran sam i da je obratna situacija da bi isto bilo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.