JamesJoyce je napisao/la:Ja sam mislio da smo ja i ti to zavrsili 2011.let3 je napisao/la:Najveci Ikad vs. Kopitar Vol. 255....nikako da se umore u tim djecijim pricama
znam da si džentlmenski potpisao kapitulejšn pod silinom argumentacije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
JamesJoyce je napisao/la:Ja sam mislio da smo ja i ti to zavrsili 2011.let3 je napisao/la:Najveci Ikad vs. Kopitar Vol. 255....nikako da se umore u tim djecijim pricama
Lik je napisao "najbolji tj. najkompletniji". Jbte i kako da to shvatim...AlfredBorden je napisao/la:ko je kompletniji, midzet il zubonja mozda?Lillard je napisao/la:Bljuvotina od posta, posebno dio od "dobru i zlu"...
Normalno, svatko ima pravo na svoje misljenje, ali tebra, napisat da je Ronaldo najkompletniji igrac ikada je
znaci to je problem ronalda i ovog lika sto je napiso post, tvoje nekontanje?Lillard je napisao/la:Lik je napisao "najbolji tj. najkompletniji". Jbte i kako da to shvatim...AlfredBorden je napisao/la:ko je kompletniji, midzet il zubonja mozda?Lillard je napisao/la:Bljuvotina od posta, posebno dio od "dobru i zlu"...
Normalno, svatko ima pravo na svoje misljenje, ali tebra, napisat da je Ronaldo najkompletniji igrac ikada je
Sta znaci najkompletniji? Meni sam taj pojam govori da je netko najbolji u onome cime se bavi. Ne moze bit najkompletniji, a da nije najbolji, barem meni.
Bolje i izgubit raspravu i bit u pravu, nego je dobiti i imati krivo misljenjelet3 je napisao/la:otprilike tako nekako, ili je to bila '12-ta...nebitno
znam da si džentlmenski potpisao kapitulejšn pod silinom argumentacije
Daj mani te politicke korektnosti. Zna se, ovi pod "najkompletniji" misle "najbolji" i to je to. Najbolji, samim tim bolji od Messija. Stoga, mozete krenuti sa konkretnim argumentima i postovima duzim od "ti reko, ja reko". E'o, ja cu bit nepristrani moderator.Lillard je napisao/la:Lik je napisao "najbolji tj. najkompletniji". Jbte i kako da to shvatim...
Sta znaci najkompletniji? Meni sam taj pojam govori da je netko najbolji u onome cime se bavi. Ne moze bit najkompletniji, a da nije najbolji, barem meni.
Da mi je vidjet tebe da jednom nesto argumentiras...Mozambik je napisao/la:Nemoj da krecu sa argumentima tako ti Boga.
Kad god Rona zabije 4 komada, a midzet se izgubi oni osjete potrebu da dođu na ovu temu i smaraju nas fluskulama tipa: najbolji ikad, visca calatonia, franco, jozo, pepun, pero itd...
madridist je napisao/la:100 postova vise,dosta tog su nabili pacenici sami
al vidi nam ankete i dalje..
daAlfredBorden je napisao/la:midzet kompletniji od rone?
o maj gudnesLillard je napisao/la:daAlfredBorden je napisao/la:midzet kompletniji od rone?
u pokeru mozda(ono sa asom iz rukava)...AlfredBorden je napisao/la:midzet kompletniji od rone?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.