Čudno je što imaš sposobnost da misliš.zlo87 je napisao/la:jbg mislio sam da u tz nema twiterMejdanTz je napisao/la:Počeli ste i mudrolije sa twitera ubacivat? Fino, fino. Amdiža is proud on youzlo87 je napisao/la:Imam jednog druga i iz vrtića mu se svidja jedna cura, al ne moze da je osvoji 20 godina, zovemo ga SLOBODAn
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
- MocMahale444
Nije "on" nego proud of youMejdanTz je napisao/la:Počeli ste i mudrolije sa twitera ubacivat? Fino, fino. Amdiža is proud on youzlo87 je napisao/la:Imam jednog druga i iz vrtića mu se svidja jedna cura, al ne moze da je osvoji 20 godina, zovemo ga SLOBODAn

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
jak argument, haman pa ko SDP
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Pretpostavio sam da nije "on ", ali nebitno engleski nam nije maternji. Pa Bože moj ni amidža ga ne zna ( doduše ne zna ni bosanski ) tako da će me razumjeti.MocMahale444 je napisao/la:Nije "on" nego proud of youMejdanTz je napisao/la:Počeli ste i mudrolije sa twitera ubacivat? Fino, fino. Amdiža is proud on youzlo87 je napisao/la:Imam jednog druga i iz vrtića mu se svidja jedna cura, al ne moze da je osvoji 20 godina, zovemo ga SLOBODAnmala greska. Amdiža ih vec halalio pomirio se s tim da je pojeo brabonjak kad je kupio za sitnu lovu sarajevo.
@zlo87 Zašto spamaš temu sa političkom strankom?
Da li se Izetbegović vraća u Sarajevo na velika vrata poslije odlaska Tana?pitic je napisao/la:Za 3 kola ćemo znati da li Mujkanović ostaje u Slobodi.
jer ih volim kao Slobodu <3MejdanTz je napisao/la:Da li se Izetbegović vraća u Sarajevo na velika vrata poslije odlaska Tana?pitic je napisao/la:Za 3 kola ćemo znati da li Mujkanović ostaje u Slobodi.
Ne samo Mujkanović nego kompletan stručni štab zajedno sa igračima.MejdanTz je napisao/la:Da li se Izetbegović vraća u Sarajevo na velika vrata poslije odlaska Tana?pitic je napisao/la:Za 3 kola ćemo znati da li Mujkanović ostaje u Slobodi.
SRETAN BROJ - 1725
zlo87 je napisao/la:jer ih volim kao Slobodu <3MejdanTz je napisao/la:Da li se Izetbegović vraća u Sarajevo na velika vrata poslije odlaska Tana?pitic je napisao/la:Za 3 kola ćemo znati da li Mujkanović ostaje u Slobodi.

@pitic To nam govorite evo od septembra

@MejdanTz pitaš pa je red odgovorit
Pa rekao je sada i Mujkanović ne bude li evrope diže sidro, znači ne bude lige 6 za prvaka to je to. Para više neće biti, Karić je svakako nesposoban da donese marku u Slobodu i ide potonuće.
SRETAN BROJ - 1725
Dobro je, poznaješ osnove kulture. Amidža is proud opetzlo87 je napisao/la:@MejdanTz pitaš pa je red odgovorit

@pitic Zanimljivo da ljudi iz Sarajevo ( ako jesi ), znaju čitavu budućnost Slobode.

Zadnja izmjena: MejdanTz, dana/u 02 mar 2017, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Posto sam vidio sta pisete na glavnoj temi,i kakve uvrede kako za drzavu u kojoj zivimo,svi mi,tako i za moj narod,evo drugu cackalici,sta o njegovim teorijama kazu drevni hrvati,o tkz naciji holiday in...solinas je napisao/la:Cackalice rano ljuta,sto se tice izmisljene historije...opet kazem,isprani mozgovi,mijesate vjeru,i naciju,odanost drzavi...
Bartol Kašić
"Jere svaki človik svoga grada govor i besidenje hvali, Hervat, Dalmatin, Bošnjak, Dubrovčanin, Serbljin, i odlučuje da u svome Ritualu bosanski upiše riči bez obzira da li će ga ostali razumjeti." (Bartol Kašić; predgovor Rituala; "Ritual rimski", štampan u Rimu 1640. godine)Antun Knežević
"Gledamo na mnoge dokumente domaćih spisatelja iz prošlih vjekova, u kojima se uvijek spominje naše pravo narodno ime Bošnjak, a to su oni razlozi zbog kojih se i mi, kao njihovi zahvalni i vijerni potomci zovemo slavnim imenom Bošnjak." (časopis ‘Bosanski prijatelj’ 1870.)Andrija Kačić Miošić
Kad si pjeva pjesme od junaka,
najveće si pjeva od Bošnjaka.
...i ostali bez broja junaci,
vitezovi starinom Bošnjaci...[quoteJunije PalmotićGeorgije Magarašević
"Bošnjaci žive između Drine, Verbasa, Save, Dalmacije, Hema, čislom 450.000: ispovjadaju ili Islam; ili su Rimokatolici, ili pravoslavni. ("Ljetopis matice srpske", prvi broj, 1825. godine, str. 57)
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)]
Zamolicu administraciju da ne brise ovaj post,jer ne vrijedja nikoga,neka ostane drugu cackalici,kojem bi preporucio malo historijskog edukovanja,moze bilo koja literatura osim wikipedije,i HDZ propagande.Godice mu.
[/quote]Marko Marulić
Boj su bili š njimi Harvati, Bošnjaci,
Garci ter Latini, Sarbli ter Poljaci. ("Molitva suprotiva Turkom", 1493
Odrzao cas historije, Mađarima..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa konačnu budućnost Slobode i nije teško predvidjeti svi unaprijed znaju da trofeja neće biti.MejdanTz je napisao/la:Dobro je, poznaješ osnove kulture. Amidža is proud opetzlo87 je napisao/la:@MejdanTz pitaš pa je red odgovorit
@pitic Zanimljivo da ljudi iz Sarajevo ( ako jesi ), znaju čitavu budućnost Slobode.
SRETAN BROJ - 1725
Imamo i baba Vangu na forumupitic je napisao/la:Pa konačnu budućnost Slobode i nije teško predvidjeti svi unaprijed znaju da trofeja neće biti.MejdanTz je napisao/la:Dobro je, poznaješ osnove kulture. Amidža is proud opetzlo87 je napisao/la:@MejdanTz pitaš pa je red odgovorit

Hvala što si me obradovao novim informacijama

Kinez, miran budi.pitic je napisao/la:Pa konačnu budućnost Slobode i nije teško predvidjeti svi unaprijed znaju da trofeja neće biti.MejdanTz je napisao/la:Dobro je, poznaješ osnove kulture. Amidža is proud opetzlo87 je napisao/la:@MejdanTz pitaš pa je red odgovorit
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Uzeti Reketi aka samir
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- MocMahale444
Još dodaj aka tajni mod.Merhaba je napisao/la:
Uzeti Reketi aka samir
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Jesu ovo Prodani zavrsili tekmu na otoci pa svi ciste kartone...i duljevic rustemovic?? Dodju vam za onu 1:3 na LAVORU
bice dobro pogledati tu tekmu bas da vidimo kako ce namjestiti dvicu..imam osjecaj da ce biti ofirnih situacija

bice dobro pogledati tu tekmu bas da vidimo kako ce namjestiti dvicu..imam osjecaj da ce biti ofirnih situacija
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NazorUso, supervizor, tuitamo i 16 gostiju.