Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Grand Slam
ma ovaj marej je moron s rupom u glavim i talentovanim tijelom.
tako da = veze nema seljak.
cistu obicnu lopticu napuca u mrezu, ostre dijagonale pogadja u korner...
mrs g0vn0 jedno da ga hoce Ferrer izbacit hljeba bi se odrek'o...
tako da = veze nema seljak.
cistu obicnu lopticu napuca u mrezu, ostre dijagonale pogadja u korner...
mrs g0vn0 jedno da ga hoce Ferrer izbacit hljeba bi se odrek'o...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
Ko MurayEdin TM87 je napisao/la:Pa igra istim stilom k'o i Djokovic i Nadal...
Ma daj Edo ono je patnja za gledati što on igra, bar za moj pojam, ne znam za tebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
cim rekoh sta rekoh David mu pred uzimanjem servisa - et koja je mazgovina i predvidljiva budaletina
Upozoren si da mi se ne obracas.legenda reala je napisao/la:Ko MurayEdin TM87 je napisao/la:Pa igra istim stilom k'o i Djokovic i Nadal...![]()
![]()
Ma daj Edo ono je patnja za gledati što on igra, bar za moj pojam, ne znam za tebe
U tenisu imamo ofanzivni i defanzivni stil igre. Od prvih 8 igraca svijeta, 4 igraju ofanzivno (Federer, Tsonga, Berdych, Tipsarevic) i 4 defanzivno (Djokovic, Nadal, Murray, Ferrer)
I sad ja ne znam koji **** palamudite kad igra isto kao i ova cetvorica.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Citizen-X
- Kontakt:
mogao bi i ti malo manje da pjeniš pališ se ko šibica na gluposti - sport je igra igra je sport - ovo je forum - neobavezno prdoklacenjeEdin TM87 je napisao/la:Upozoren si da mi se ne obracas.legenda reala je napisao/la:Ko MurayEdin TM87 je napisao/la:Pa igra istim stilom k'o i Djokovic i Nadal...![]()
![]()
U tenisu imamo ofanzivni i defanzivni stil igre. Od prvih 8 igraca svijeta, 4 igraju ofanzivno (Federer, Tsonga, Berdych, Tipsarevic) i 4 defanzivno (Djokovic, Nadal, Murray, Ferrer)
I sad ja ne znam koji **** palamudite kad igra isto kao i ova cetvorica.
cuvaj nerve sad se rak fasuje rano. ha ja - smanji malo dozivljaj
Ko se nervira?
Pokusavam vam objasnit razliku izmedju stila igre Djokovica, Nadala i Murraya - nema je.
Ovaj gem sto igraju na 4:4, ljepota
Poen na prednost za Ferrera
zatim Ferrer uzvraca udarac
Kakav mec...
Pokusavam vam objasnit razliku izmedju stila igre Djokovica, Nadala i Murraya - nema je.
Ovaj gem sto igraju na 4:4, ljepota
Poen na prednost za Ferrera
Kakav mec...
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 04 jul 2012, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nole je ofanzivniji od Murraya i Nadala, a naravno defanzivniji od Rogera. Berdych i Tsonga (posebno ovaj drugi) jesu ofanzivni, s tim da je to kod Tsonge i mješavina sa lošim živcima. Jedva čeka da "krhne" lopticu, pa gdje ode - ode. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Možemo se godinama prepirati, ali nikad me niko neće ubjediti da su Nole i Rafa isti tip igrača kao i Andy Muray ma nema šanse ba
Ma ova dvojica su ofanzivci šta je ovaj

Ma ova dvojica su ofanzivci šta je ovaj
Mislim da je on tu barieru, više prevazišao, i da samo može biti još boljiMonolog je napisao/la:i, s tim da je to kod Tsonge i mješavina sa lošim živcima. Jedva čeka da "krhne" lopticu, pa gdje ode - ode.
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 04 jul 2012, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U sta ti gledas kad igra Nadal?
Navijac Nadala kaze da je Murray defanzivan
Navijac Nadala kaze da je Murray defanzivan
Joj Ede sad je na vrhuncu mangupluka a do prije par dana zamalo da napusti forum
. Neka neka lijepo je to, Jo rutinski sad kad nema Rafe ne vidim ko mu moze biti konkurencija.
Onaj poluteniser ce valjda konacno da nas postedi daljne patnje i gledanja njegovih meceva i napustit turnir nakon poraza od Noleta.
Go Tsongaa
Onaj poluteniser ce valjda konacno da nas postedi daljne patnje i gledanja njegovih meceva i napustit turnir nakon poraza od Noleta.
Go Tsongaa
- Citizen-X
- Kontakt:
koji poluteniser alaha ti i boga?mireRN je napisao/la:Joj Ede sad je na vrhuncu mangupluka a do prije par dana zamalo da napusti forum. Neka neka lijepo je to, Jo rutinski sad kad nema Rafe ne vidim ko mu moze biti konkurencija.
Go Tsongaa

Evo ovaj gore, gledaj papka jebote Sinan Sakic, sta je ovo majka mu stara hahahah
Legenda ima dupli acc, joj ko sve prati tenis, od sad prijavljujem ovakve postove...
- Citizen-X
- Kontakt:
da je meni bit ovaj papak burazeru moj bio bih tezak papak i bolio bi me lijevi testis za misljenje nekog pacenika na nekom forumu iz neke yebivjetrine - nego slabo ti pojma imašmireRN je napisao/la:
Evo ovaj gore, gledaj papka jebote Sinan Sakic, sta je ovo majka mu stara hahahah
šuti nije ni tebi mahane sto se tice "zdrave" komunikacije.Edin TM87 je napisao/la:Legenda ima dupli acc, joj ko sve prati tenis, od sad prijavljujem ovakve postove...
kad dodjem ovdje sa svojim "godinicama" kontam naici cu na neku zdraviju spiku a ne seljacko prepucavanje koje poteze jos vece ljakanske uvrede i šošonske pokusaje vrijedjanja.
Pa ocigledno da te boli, cim imas zivaca a i zelje da mi odgovaras. 
Mogao bih ja itekako kvalitetno da se ukljucim u raspravu, ali nista zanimljivo da se pokrene ovih dana, pa reko mozda cu ovim omalovazavanjem Rogerera podstac njegove vjerne fanove da pocnu sa pricom kako je to najveci svih vremena, toliko napadacki orijentisan ( ja mislim kad bi napo Tysona forhendom, slomio bi mu vilicu ), elgentan, sarmantan. Uglavnom da mu dodjele sve epitete koje on u njihovim ocima itekako zasluzuje, pa kad ispadne od Noleta da to malo citiramo
.
Medjutim, Edo me iskulira, i ti me evo napade a niko makar da kaze kako "najveci" nije dozovlio Juznom da se sastavi. Oslabili ste.
Mogao bih ja itekako kvalitetno da se ukljucim u raspravu, ali nista zanimljivo da se pokrene ovih dana, pa reko mozda cu ovim omalovazavanjem Rogerera podstac njegove vjerne fanove da pocnu sa pricom kako je to najveci svih vremena, toliko napadacki orijentisan ( ja mislim kad bi napo Tysona forhendom, slomio bi mu vilicu ), elgentan, sarmantan. Uglavnom da mu dodjele sve epitete koje on u njihovim ocima itekako zasluzuje, pa kad ispadne od Noleta da to malo citiramo
Medjutim, Edo me iskulira, i ti me evo napade a niko makar da kaze kako "najveci" nije dozovlio Juznom da se sastavi. Oslabili ste.
- Citizen-X
- Kontakt:
zbrda-zdola ja te nista skont'o nisam al hajd post vise - manje pa ih nabijaj - ipak bi mi bilo draze da nabijas i da nabijate kakve mackice nego da se nabijate glupostima.mireRN je napisao/la:Pa ocigledno da te boli, cim imas zivaca a i zelje da mi odgovaras.
Mogao bih ja itekako kvalitetno da se ukljucim u raspravu, ali nista zanimljivo da se pokrene ovih dana, pa reko mozda cu ovim omalovazavanjem Rogerera podstac njegove vjerne fanove da pocnu sa pricom kako je to najveci svih vremena, toliko napadacki orijentisan ( ja mislim kad bi napo Tysona forhendom, slomio bi mu vilicu ), elgentan, sarmantan. Uglavnom da mu dodjele sve epitete koje on u njihovim ocima itekako zasluzuje, pa kad ispadne od Noleta da to malo citiramo.
Murray u polufinalu zasluzeno, svaka cast, vratiti se nakon 0:1 i brejka nedostatka, zatim u TB mini brejk i set lopta za Ferrera, je jako dobra stvar za samopouzdanje i sada ide na Tsongu kojeg s ovom igrom bi trebao lagano proci i eto tog toliko zeljenog finala Wimbledona!
Sto se tice Ferrera, nije iskoristio svoje sanse, al' ovako je posteno, dobio ga je na RG, sada se Andy osvetio... Tsonga je odbranio polufinale od prosle godine i moze sretan kuci, za nesto vise, protiv ovako jakog Mareja, tesko...
Sto se tice ovog vaznijeg polufinala, vise u narednim danima
Sto se tice Ferrera, nije iskoristio svoje sanse, al' ovako je posteno, dobio ga je na RG, sada se Andy osvetio... Tsonga je odbranio polufinale od prosle godine i moze sretan kuci, za nesto vise, protiv ovako jakog Mareja, tesko...
Sto se tice ovog vaznijeg polufinala, vise u narednim danima
-
public enemy no1.
- Kontakt:
murray nikad blize tom toliko zeljenom finalu.
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Da igra ovako ofanzivno kao citav ovaj 4. set do sad bi imao bar 2. GS titule.
Lijepo ga je gledati kad je ofanzivan, sto jest.
Tsonga servira nenormalno citav turnir.
Lijepo ga je gledati kad je ofanzivan, sto jest.
Tsonga servira nenormalno citav turnir.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
K'o i prosle godine...retro je napisao/la:Tsonga servira nenormalno citav turnir.
Treba reci da je danas Roger izgubio samo 5 poena na prvi servis, a servirao sam 2 asa 26/31...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.