San Antonio Spurs

Raul_64
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Raul_64 » 11 jul 2014, 20:13

To je bio nas najbolji potpis na trzistu ikad :D

Jos se sjecam kako smo izbjegli 2003 i Kiddov max.
Nismo nesto pretjerano iskoristili prazan cap (mrzim Hido Turkoglua zbog one serije sa Lakersima)
al dovoljno je bilo sto se nije ugusio razvoj Parkera(a i Manua donekle).

Mi ovdje potpuno mirni
u fazonu
ako "neko" dodje , ok , ako ne , ok :zviz:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2014, 20:16

YaSSaL je napisao/la:Znaci iduceg juna, umjesto Floride, idemo u Ohio...
Istok je sada potpuno otvoren,Ja ne vidim CLE u finalu odmah,ako ostanu sa ovim rosterom i nekim veterenima koji dodju.Dok se ostale kockice ne posloze na Istoku,favorit je IND. ;)

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 12 jul 2014, 00:35

NEZALAGANJE je napisao/la:
kemo10 je napisao/la:Ma te sezone da nije uzeo titulu presao bi u orlando 100%. Sjecam se isto da su spursi nudili cris webberu maximalan ugovor i da je pristao nebi produzili david robinona. Znaci ipak je interes iznad svega.
Koje bolan sezone?Sezonu prije je uzeo titulu,a 00' je presjedio PO jer je operisao meniskus.Tu je vidio koliko se brine o njemu i njegovom zdravlju i kako se cijeni covjek u SA,jer ga je Pop lagano mogao igrati u PO,ali je odlucio da to ne radi,iako je znao da ovaj vec na ljeto moze otici.Da,imao je interes,ali kao covjek ,prije svega.
Davno je bilo, ja sam bio ubjedjen da je trebao preci u sezoni 2003/2004 u orlando. Ali je bilo nekih prica da nece produziti ugovor koji mu tada istice i onda je uzeo titulu i ostao. Mislim na ugovor koji je isticao 2003 godine ili sam ja mozda malo posenilio :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jul 2014, 00:37

kemo10 je napisao/la:
kemo10 je napisao/la:Ma te sezone da nije uzeo titulu presao bi u orlando 100%. Sjecam se isto da su spursi nudili cris webberu maximalan ugovor i da je pristao nebi produzili david robinona. Znaci ipak je interes iznad svega.
Koje bolan sezone?Sezonu prije je uzeo titulu,a 00' je presjedio PO jer je operisao meniskus.Tu je vidio koliko se brine o njemu i njegovom zdravlju i kako se cijeni covjek u SA,jer ga je Pop lagano mogao igrati u PO,ali je odlucio da to ne radi,iako je znao da ovaj vec na ljeto moze otici.Da,imao je interes,ali kao covjek ,prije svega.
Davno je bilo, ja sam bio ubjedjen da je trebao preci u sezoni 2003/2004 u orlando. Ali je bilo nekih prica da nece produziti ugovor koji mu tada istice i onda je uzeo titulu i ostao. Mislim na ugovor koji je isticao 2003 godine ili sam ja mozda malo posenilio :)
Poslije 2000. vise uopste nije bilo dileme gdje ce Timmy igrati. ;)

Mig_Mig
Kontakt:

Re: San Antonio Spursim

Post Postao/la Mig_Mig » 12 jul 2014, 01:44

Poceo mi je dan sa Paulom pogbom, evo zavresava sa Paulom Gasolom :D Jednog trebam da ostane, drugog da dodje ! Ozbiljno se suska, nekako mi nestvarno, Parker-Green-Kawai-Gasol-Timy
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jul 2014, 01:49

Mig_Mig je napisao/la:Poceo mi je dan sa Paulom pogbom, evo zavresava sa Paulom Gasolom :D Jednog trebam da ostane, drugog da dodje ! Ozbiljno se suska, nekako mi nestvarno, Parker-Green-Kawai-Gasol-Timy
To nam ne bi bila prva petorka,jer TD i PG nisu vise jaki defanzivno kao prije... ;)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 jul 2014, 01:52

Mig_Mig je napisao/la:Poceo mi je dan sa Paulom pogbom, evo zavresava sa Paulom Gasolom :D Jednog trebam da ostane, drugog da dodje ! Ozbiljno se suska, nekako mi nestvarno, Parker-Green-Kawai-Gasol-Timy
To nam ne bi bila prva petorka,jer TD i PG nisu vise jaki defanzivno kao prije... ;)
Daj nemoj me :) Meni bi bila hehehe, ma sad nije ni bitno, imali bi i drugu za PO Mils-Manu-Belineli-Diaw-Spliter :D
Max Allegri

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 12 jul 2014, 10:31

Ne vjerujem da ce doci Gasol, iz cistog razloga sto se previse prica o njemu, tj, previse je zastupljena sva ta situacija u medijima...

Mi kad nekog dovedemo i potpisemo, rijetko ko od nas cuje bilo sta u vezi toga unaprijed. Sve se dogovori i odradi, a onda osvane vijest...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 jul 2014, 14:48

dabogda ga doveli. samo toliko cu vam reci. :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 jul 2014, 14:56

KK_Bosna je napisao/la:dabogda ga doveli. samo toliko cu vam reci. :mrgreen:
i njega i Nasha u paketu ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jul 2014, 17:52

Da napisem koju recenicu o nastupu nasih igraca u jutrosnjoj utakmici.Anderson ocekivano u napadu i igrao je na 3 pozicije PG,SG,SF.Nije uzeo previse suteva,ali izuzetan all around igrac(a la Diaw) Pregled igre,pass i pouzdan sut kad je izradjena pozicija.Pokusao je 2 post up-a,ali se to lose zavrsilo.Na tome mora raditi.Takodje,gdje god pozeli da ide,to i ostvari,bez obzira sto je Slo-Mo. :D Defanzivno...Tu ga ceka pravi posao,jer nije previse brz,a i slabo se probija kroz blokove(skoro nikako).Medjutim,pozitivno je da koristi svoju visinu ,duzinu ruku te uopste svoj kosarkaski IQ u svemu sto radi.Ne mora biti neki bas jak defanzivac,ali to mora biti bolje.Ayres standardno,s tim da se vidi da se osjeca ugodnije u sistemu,ali on je ipak samo tu da se pokrpe rupe.Daye,malo popravio defanzivu,jer bolje koristi svoju visinu i potencijal koji tu ima,te solidna skakao.U napadu nije mogao skoro nista da pogodi sa pozicija koje nama trebaju od njega,a to je najvise sut za 3p.Mozda je i put ucinio svoje,pa cemo vidjeti kako ce to izgledati u narednim utakmicama.Thomas izgleda brze i mrsavije od proslogodisnje SL,ali to jos uvijek nije to.Stauskas mu se razigrao od samog starta.Ofanzivni arsenal ima,ali mi ne trazimo to od njega.I na kraju,Cotton.Ovaj decko ima buducnost u NBA bez obzira na njegovu visinu i cinjenicu da nije draftovan.Strasno brz,pokretljiv na obje strane parketa,jako fin sut i on je sinoc preokrenuo utakmicu u 3/4 kad je i zabio svih 12 svojih poena.Steta sto vec imamo Millsa,pa nece biti mjesta za njega.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 jul 2014, 18:49

Spurs have officially announced the re-signing of Patty Mills.
Spurs also announce signing of first-round pick Kyle Anderson.
Now have 13 guaranteed contracts for next season.

.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jul 2014, 18:51

dr.van nostrand je napisao/la:Spurs have officially announced the re-signing of Patty Mills.
Spurs also announce signing of first-round pick Kyle Anderson.
Now have 13 guaranteed contracts for next season.

.
Malo su se preracunali u objavi. :D Jos uvijek je 12,jer potpis Diaw nije zvanican. ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 jul 2014, 18:54

NEZALAGANJE je napisao/la: Malo su se preracunali u objavi. :D Jos uvijek je 12,jer potpis Diaw nije zvanican. ;)
:mrgreen:

That number (13) includes Boris Diaw, who technically hasn't put pen to paper yet, but will.
:D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 jul 2014, 18:55

Bobo se negdje deblja vjerovatno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jul 2014, 18:56

Ma nema se sta debljati,sad ce pripreme za Svjetsko. :D To je jeidni igrac kojem ne zamjeram igranje tokom ljeta. :lol: :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 jul 2014, 00:48

[youtube][/youtube]

Mogao bi biti pozvan iz Austina par puta , pogotovo kako nema Milsa.

Kyle takodje izgledao dobro.
Jedan od rijetkih sa sigurnim ugovorom pa je vecinom dodavao :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jul 2014, 00:53

Ne mozes Cottona pozivati iz Austina,osim ako vec nije na rosteru.Da bi se to desilo,morali bi da ne produzimo ili Bonnera ili Baynesa,a realno su male sanse da se to uradi za NBA nepoznatog lika... ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 jul 2014, 01:00

Dat mu priliku jos koji mec :D
Ne vidim na trzistu nikog vrijednog MLE nakon Gasola , pa ni Mariona kao zanimljivu opciju.

A Bonnera ne znam dal bi za vet. minimalac vratio :problem:

(Kud bi neko uzeo Ayersa , za drugi pik il neko zeljezo.)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jul 2014, 01:05

Raul_64 je napisao/la:Dat mu priliku jos koji mec :D
Ne vidim na trzistu nikog vrijednog MLE nakon Gasola , pa ni Mariona kao zanimljivu opciju.

A Bonnera ne znam dal bi za vet. minimalac vratio :problem:

(Kud bi neko uzeo Ayersa , za drugi pik il neko zeljezo.)
Imace on priliku sve do kampa.Tako mu stoji u ovom negarantovanom ugovoru,mada,iskren da ti budem,ja zeljno iscekujem Josepha,dok je Patty povrijedjen.U PO je pokazao da moze pogoditi mid range sut,probijati,te ponekad pogoditi i trojku.Sve sto treba da uradi je da bude agresivniji kao tada,a mislim da je konacno sazrio za to.Uz njegovu odbranu,to bi moglo biti strasno,vjeruj mi.

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.