Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nista njega ne moze oprati kad je na 1:2 u nasem naletu syebao stvar. Odbrana kad je vec gotovo je nebitna kakva god da je kad mali pravi budalastine.
Tacno, vjerovatno prelomni trenutak u utakmici, ali momak je mlad i vidi se da ima potencijala. Nije neko veliko cudo da se mladom golmanu desavaju onakve greske. Znali smo i prije pocetka da od ove sezone nema nista, zato treba i davati prostor mladim igracima i istrpiti njihove greske i lose utakmice (a bit' ce ih) for the greater good.LjoZee je napisao/la: ↑27 okt 2021, 18:32Nista njega ne moze oprati kad je na 1:2 u nasem naletu syebao stvar. Odbrana kad je vec gotovo je nebitna kakva god da je kad mali pravi budalastine.
Nisam ljut, isti mi je osjecaj kao prosle polusezone. Tad sam znao da ne mozemo ni gore ni dolje pa ono koga briga, a sad znam da smo i prosli ne bi osvojili. Dzabe nesto ganjati, nadati se, a nema sanse. Mi smo ovu tekmu izgubili kad je Ivkovicu palo na pamet da Muftic brani. Da je doslo do penala ispali bi i tu. Ovako je bar bilo puno dobrog tempa, zanimljivo, pokazali smo da nismo "zaboravili" napadati kako je to izgledalo u Posusju.
Ma iskreno ne mislim da ce biti ista od njega. Nije smio ga staviti na gol veceras. Da je neki slabiji protivnik pa i hajde. Bukvalno jedina pozicija koja se nije smjela dirati, odnosno rotirati je golman. I pazi sta? Mi to uradimo.Hare1902 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 18:37Tacno, vjerovatno prelomni trenutak u utakmici, ali momak je mlad i vidi se da ima potencijala. Nije neko veliko cudo da se mladom golmanu desavaju onakve greske. Znali smo i prije pocetka da od ove sezone nema nista, zato treba i davati prostor mladim igracima i istrpiti njihove greske i lose utakmice (a bit' ce ih) for the greater good.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.