AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Verona igra baš otvoreno što mi je jako čudno s obzirom ko im je trener.
Očito je prilagodio način igre ekipi koju ima. Sjetimo ga se s Udineseom i onim smorom od nogometa.
Treba biti koncentrisan u obrani, golovi će sigurno doći, ne treba ići u nikakvo nadigravanje jer je prebitna utakmica.
Gledam ovaj United, jeste da su u raspadu svakako ali mi je drago da ovaj Ralf nikada nije došao nama kao trener.
Da se taj pitao, Ibrahimović ne bi vidio Milana, a samim tim ko zna šta bi bilo sa karijerom Leao, odnosno da li bi se razvio u igrača kakav je sada jer ipak je Zlaja odigrao strašnu ulogu u svemu tome.
Očito je prilagodio način igre ekipi koju ima. Sjetimo ga se s Udineseom i onim smorom od nogometa.
Treba biti koncentrisan u obrani, golovi će sigurno doći, ne treba ići u nikakvo nadigravanje jer je prebitna utakmica.
Gledam ovaj United, jeste da su u raspadu svakako ali mi je drago da ovaj Ralf nikada nije došao nama kao trener.
Da se taj pitao, Ibrahimović ne bi vidio Milana, a samim tim ko zna šta bi bilo sa karijerom Leao, odnosno da li bi se razvio u igrača kakav je sada jer ipak je Zlaja odigrao strašnu ulogu u svemu tome.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Preko 15000 navijača Milana će biti. To je skoro pa domaći teren. I to bi moglo igrati ulogu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Curave bez poraza ove sezone 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nicolo Schira is reporting that AC Milan have reached an agreement with LOSC Lille midfielder Renato Sanches over a 4 year contract with 4.5 million euros per year plus bonuses. He notes that Milan have an agreement with Lille to purchase the player for about 15-18 million euros this summer.
Carlo Pellegatti concurs as he believes the request from Sanches have dropped to fit in Milan’s wager bill plans.
Gazzetta dello Sport via Sempre Milan are reporting that Sanches is close to accepting the contract described above and Milan have an agreement with Lille which points to them beating out the competition. The report notes that Manchester United Arsenal, Lyon and Atletico Madrid were also in the race to sign him.
MilanNews.it are reporting that optimism is filtering over the full agreement on this deal as Franck Kessie seems all but out the door in about a month. The confidence in the relationship with Jorge Mendes is driving the positive sentiment.
Carlo Pellegatti concurs as he believes the request from Sanches have dropped to fit in Milan’s wager bill plans.
Gazzetta dello Sport via Sempre Milan are reporting that Sanches is close to accepting the contract described above and Milan have an agreement with Lille which points to them beating out the competition. The report notes that Manchester United Arsenal, Lyon and Atletico Madrid were also in the race to sign him.
MilanNews.it are reporting that optimism is filtering over the full agreement on this deal as Franck Kessie seems all but out the door in about a month. The confidence in the relationship with Jorge Mendes is driving the positive sentiment.
- Romagnoli13
- Kontakt:

Preživjeli smo ovo, preživjet ćemo inshallah i ova tri najvažnija meča u zadnjih 10 godina. Mada smatram da je sutrašnji ključan za sve.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Hoćemo aBd. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Švabski penzioner, došao u veliki klub i zijanio se; u Milanu bi taj izdržao max 3mj. kao i seoski trener GP. Da dodam, da nije Ibre tate i Kjaera, ova mlada ekipa nebi napredovala ni pola od ovoga, ne samo Leao, nego svi redom minus Sale - za onu ublehu nema nadeOldFashioned je napisao/la: ↑07 maj 2022, 20:27Gledam ovaj United, jeste da su u raspadu svakako ali mi je drago da ovaj Ralf nikada nije došao nama kao trener.
Ovo je D dan, ništa od mog spavanja, budan u 05. Biti ili ne biti - ključna utakmica - uzmu li 3p včrs, odradili su ogroman, i najteži dio posla. Vidim utakmicu tipa prvi gol daje pobjedu, težak meč iako domaćin inače igra relativno otvoreno. Milan će sigurno igrat pod ručnom, . očekivam značajan broj grešaka naših igrača včrs. Samo da Majk ne krene stopama rivala golmana. Valjda je Tatarusanu već ispucao tu kvotu grešaka.
Kako god završilo, veliko hvala Pioliju i momcima što su nam donjeli ogromno uzbuđenje i radost☆
Ovi su još i dobri biliRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:07
Preživjeli smo ovo, preživjet ćemo inshallah i ova tri najvažnija meča u zadnjih 10 godina. Mada smatram da je sutrašnji ključan za sve.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Kessié; Saelemaekers, Krunic, Leao; Giroud
Krunic i Sale
RedBird Capital Partners have submitted a higher offer than Investcorp’s €1.1 billion bid in order to purchase Milan from Elliott fund. Both companies are strong candidates and both are still in the running to buy the club
Krunic i Sale
RedBird Capital Partners have submitted a higher offer than Investcorp’s €1.1 billion bid in order to purchase Milan from Elliott fund. Both companies are strong candidates and both are still in the running to buy the club
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
0-1 veceras i dosta bi to bilo. 
- muha milanez
- Kontakt:
Krunić 0-1 taman
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Krunić desetka, hajde fino barem ne moram gledati onog zgubidana više. Gore sigurno ne može, a Verona je svakako ekipa koja igra na gol više, ne vjerujem da ćemo se previše patiti u napadu na šta smo nekako i navikli u posljednje vrijeme, ali valja pripaziti pozadi.
Da probam pogoditi koji su igraci na slici.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:07
Balotelli, Muntari, Constant, De Jong, Abbiati, Mexes ovo ostalo
I am Lumis, EC3s younger brother
- Beduin
- Kontakt:
Desno Mesias ili Saele isti racku, mozda da je ovaj prvi u malo boljoj formi ako tu iko i vidi neku formu.
Krunicu jedva cekam da vidim ledja iz Milana, kako koju tekmu sve smjesniji izgleda. Ali sa druge strane Diaz je daleko solidnije izgledao u utakmicama kada udje u 2. poluvremenu, nego kao starter.
Steta sto Benacer nece poceti utakmicu, daleko korisniji bi bio uz Tonalia, neopravdano i dalje Kessie igra u prvih 11, jer protiv napada Verone trebas igrace da prave pressing i dosta trke, opstrukcije. A cak i kao desetka bi bio korisniji od Diaza i Krunica zajedno.
Krunicu jedva cekam da vidim ledja iz Milana, kako koju tekmu sve smjesniji izgleda. Ali sa druge strane Diaz je daleko solidnije izgledao u utakmicama kada udje u 2. poluvremenu, nego kao starter.
Steta sto Benacer nece poceti utakmicu, daleko korisniji bi bio uz Tonalia, neopravdano i dalje Kessie igra u prvih 11, jer protiv napada Verone trebas igrace da prave pressing i dosta trke, opstrukcije. A cak i kao desetka bi bio korisniji od Diaza i Krunica zajedno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nemojmo od Verone praviti Bayern iz najboljih dana. Dobra ekipa, da. Nepobjediva, ne. Ekipa koja ima dosta nedostatka u defanzivi. Tako da treba to iskoristiti maksimalno.
Mexes, Zapata, Balotelli, Matri, Birsa, Abbiati
Nocerino, Zaccardo Constant, De Jong, Muntari
Zadnja izmjena: YU1892, dana/u 08 maj 2022, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕
-
celikmilan
- Kontakt:
Zapata, Nocerino, Matri, Birsa, ZaccardoLumis je napisao/la: ↑08 maj 2022, 13:25Da probam pogoditi koji su igraci na slici.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 22:07
Balotelli, Muntari, Constant, De Jong, Abbiati, Mexes ovo ostalosamo mi je ovaj "crni" pored Mexesa poznat a ovo ostalo nemam pojma
Ehhh kad se sjetimo hahah.. Zacardo i Konstant bekovi hahah 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Neka Rade on nam je i prosle sezone donjeo pobjedu protiv Verone i to iz slobodnjaka 
Nego trenutno smo najbolja odbrana lige, kakav bedem su Mike, Kalulu, Tomori i Theo koji je defanzivno itekako digao nivo
Ehh da nismo dobili ona 4 gola od Fiorentine jos bi bolje to izgledalo
Nego trenutno smo najbolja odbrana lige, kakav bedem su Mike, Kalulu, Tomori i Theo koji je defanzivno itekako digao nivo
Ehh da nismo dobili ona 4 gola od Fiorentine jos bi bolje to izgledalo
-
celikmilan
- Kontakt:
Sretan rođendan Tonaliju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.