Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
Napravit će Mou na kraju finu ekipu, nekako ima dobar izbor potencijalnih pojačanja. A i ovom malom desnom beku što je dao priliku da igra je pun pogodak. Biće dobra Roma.
Palermo u seriji B, eto njih nazad ubrzo.
Palermo u seriji B, eto njih nazad ubrzo.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Matic prvo pojacanje Rome. Mada ne vidim veliku srecu sa njim, njegovo prolazi pa i moze jos ovakav transfer napraviti i pripomoci ekipi poput Rome.
Murinjovo maslo.
Murinjovo maslo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neves je svakako dobra opcija, ali Wolvesi baš bezobrazno puno za njega traže. Jedino da Jozo to jaranski ispegla sa Mendesom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
bas su imali dobar scouting
monza agresivna
lukaku se vraca u inter
lukaku se vraca u inter
Inter prema najavama izgleda vrhunski, vidjet ćemo da li će biti primorani prodavati nekog od boljih
@Chinaglia Mertnes u lazio, dojmovi?
@Chinaglia Mertnes u lazio, dojmovi?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
jel ovo La Liga pdf ili 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
vidjet ćemo kako će se snaći
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Jel istina da je PSG spreman dati 60ak miliona za Skriniara? Wtf, za 60mil ode on odmah, a za duplo manje Bremera bi Inter mogao dovesti i perfektan deal.
Milan ne zna prodati igraca, to je fakt. Oni bi i Thea tusnuli za 35mil i bili sretni
Milan ne zna prodati igraca, to je fakt. Oni bi i Thea tusnuli za 35mil i bili sretni
075 ❤
075 ❤
A sta je 60 mil danas, likovi sa 20 seniorskih utakmica se prodaju za 20 mil €, no name Brazilci idu za 40+. Skriniar je dokazano dobar igrac, miljenik navijaca, i vjerojatno prekriveni kapetan ekipe. Bremer bi bio top pojacanje ali pitanje je kako ce nadoknaditi karakter i vodstvo koje se gubi odlaskom Skriniara. Jedina losa stvar za Inter je sta Skriniar ima jos godinu dana ugovora, ali on ce isti produziti ako ne bude prodan 100%.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
To je bila pocetna cijena koju je psg ponudio, al smo ih brzo odhebali, tako su barem svi ovi relevantniji novinari pisali.
Sad kao spremaju novu cifru koja ce biti preko toga i mora biti ako ga zele.
- Beduin
- Kontakt:
8mil suha posudba bez opcije otkupa + 4mil bonusi + cca 8mil plata za Lukakua. Vidi se da se nema para za bacanja i kupovine, ali opet dobra opcija za povratak skudeta.
Sta je sa Sanchezom, Caicedom, Dzekom, ima li lakvih naznaka odlazaka? Oni su nas teret na budzet, a prenatrpan napad, jer Correa ce vjerovatno biti prva opcija sa klupe, mozda cak i Dzeko u zadnjim minutama kad se treba igrati ma visoke lopte.
Sta je sa Sanchezom, Caicedom, Dzekom, ima li lakvih naznaka odlazaka? Oni su nas teret na budzet, a prenatrpan napad, jer Correa ce vjerovatno biti prva opcija sa klupe, mozda cak i Dzeko u zadnjim minutama kad se treba igrati ma visoke lopte.
075 ❤
075 ❤
Kakvu su ovo muljazu na relaciji Chelsi-Inter 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Objasni mi ovu recenicu, kako si mislio nas?Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 09:268mil suha posudba bez opcije otkupa + 4mil bonusi + cca 8mil plata za Lukakua. Vidi se da se nema para za bacanja i kupovine, ali opet dobra opcija za povratak skudeta.
Ja sam poslije ove recenice palio tastaturu da vidim kolko su slova v i n udaljenaronaldo99 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 13:19Objasni mi ovu recenicu, kako si mislio nas?Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 09:268mil suha posudba bez opcije otkupa + 4mil bonusi + cca 8mil plata za Lukakua. Vidi se da se nema para za bacanja i kupovine, ali opet dobra opcija za povratak skudeta.

- Beduin
- Kontakt:
VAM, nego na mobitelu tipkao ujutru uz kafu pa se potkralo. Bizi ba, ne znam kud gonim sabahileronaldo99 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 13:19Objasni mi ovu recenicu, kako si mislio nas?Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 09:268mil suha posudba bez opcije otkupa + 4mil bonusi + cca 8mil plata za Lukakua. Vidi se da se nema para za bacanja i kupovine, ali opet dobra opcija za povratak skudeta.
A ubijedjen sam da Lukaku nece biti ni sjena onog prijasnjeg. Jednostavno ne te sezone u Interu odigrao fenomenalno, bio prespreman i predodredjen da donese im titulu.
075 ❤
075 ❤
- TheTruth34
- Kontakt:
Nerelano je da se ponovi ona sezona, ali npr ove sezone da je bio tu i da je bio na 30% to bi već bilo nešto... Kako god ogromno pojačanje i da bude na 30% onog Lukakua od prošle sezone, Inter je jači 50%.Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 14:12VAM, nego na mobitelu tipkao ujutru uz kafu pa se potkralo. Bizi ba, ne znam kud gonim sabahileronaldo99 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 13:19Objasni mi ovu recenicu, kako si mislio nas?Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 09:268mil suha posudba bez opcije otkupa + 4mil bonusi + cca 8mil plata za Lukakua. Vidi se da se nema para za bacanja i kupovine, ali opet dobra opcija za povratak skudeta.
A ubijedjen sam da Lukaku nece biti ni sjena onog prijasnjeg. Jednostavno ne te sezone u Interu odigrao fenomenalno, bio prespreman i predodredjen da donese im titulu.
Bolje da si mi napisao VAS nego VAM brines me, hahahBeduin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 14:12VAM, nego na mobitelu tipkao ujutru uz kafu pa se potkralo. Bizi ba, ne znam kud gonim sabahileronaldo99 je napisao/la: ↑22 jun 2022, 13:19Objasni mi ovu recenicu, kako si mislio nas?Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2022, 09:268mil suha posudba bez opcije otkupa + 4mil bonusi + cca 8mil plata za Lukakua. Vidi se da se nema para za bacanja i kupovine, ali opet dobra opcija za povratak skudeta.
De ubuduce prvo kafu popij dodji sebi pa pisi, nemoj da se brinem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.