Safet Sušić - Pape

kimbo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kimbo » 24 jan 2011, 20:03

Da netko Susicu kritikuje izbor igraca ne mogu da shvatim. Ovo je prvi put do sada da se i neupucenom posmatacu da primijetiti da nema ni jednog igracau repci koga menadzeri trpaju. Susic je pozvao sve sto se moglo pozvati i sa tim pozivim je dobrano poceo osiguravati reprezetativnu buducnost BH fudbala.

Ciro je strasan trener ali CIro je bio ovdje da uziva uzivotu i sa bude bude , ipak ovo nije njegova repka bila. Toliko velicanje Cire i svrsavanje na njegove prostacki govor kao i skandiranja onolika na stadionu nije mi jasna , u stvari jasna mi je samo u kontekstu price o glupim BOSANCIMA.
Evo par argumenata:
-Ciro nije nista vise uspio od Bake a imao je puno bolji tim po meni.
-Nije dobio nijednu jacu utakmicu :Spanija,Portugal,Turska ...
- Zabetonirao je mjesto u timu svom pulenu Ibricicu na ustrb jedno Pjanica (Pjanica koji je u to vrijeme zabijao golove po Evropi i bio u formi pravoj i koji se u zadnjim kvalifikacijama nas najbolji igrac).
-Stvorio je totalno neprofesionalnu atmosferu oko nase repke ,vise je licilo na teferic nego ozbiljne pripreme za tako vazne utakmice.
-Konstantno prisustvo menadzera oko repke.
-Prvo je "razmazio" Misimovica cijele kvalifikacije (nikada nije dao sansu Pjanicu) a onda je u odlucujucem trenutku izazvao sukob. Kao da je Misimovic onako indolentno igrao samo protiv Portugala.
-Totalna greska sa kartonima protiv Estonije protiv svakog razuma ili cisti idiotizam ili namjerno potkopavanje
-Nije cijele kvalikfikacije dao sansu Medunjaninu (koji je kod Susica pokazao da je jedan od boljih igraca ove repke) da bi mu onda u ili ili utakmici bez ikakvog uigravanja dao tako vaznu opziciju defanzivnog srednjeg.
- Forsiranje Muratovica (onako grohnulog)

Znaci milion propusta prie svega u odabiru ekipe i pripremi utakmica hiljade svjetlosnih godina od profesionalizma. Ali zato je znao da lijepo prica i zamazuje oci.

I dalje mislim da je Barbarez bio puno bolje rijesenje od Susica jer sam veoma pesimistican u Susicevo vodjenje utakmica i postavljanje taktike.
Ali ovoliko prostacko pljuvanje mi ide na nerve.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jan 2011, 20:32

kimbo je napisao/la:Da netko Susicu kritikuje izbor igraca ne mogu da shvatim. Ovo je prvi put do sada da se i neupucenom posmatacu da primijetiti da nema ni jednog igracau repci koga menadzeri trpaju. Susic je pozvao sve sto se moglo pozvati i sa tim pozivim je dobrano poceo osiguravati reprezetativnu buducnost BH fudbala.

Ciro je strasan trener ali CIro je bio ovdje da uziva uzivotu i sa bude bude , ipak ovo nije njegova repka bila. Toliko velicanje Cire i svrsavanje na njegove prostacki govor kao i skandiranja onolika na stadionu nije mi jasna , u stvari jasna mi je samo u kontekstu price o glupim BOSANCIMA.
Evo par argumenata:
- Zabetonirao je mjesto u timu svom pulenu Ibricicu na ustrb jedno Pjanica (Pjanica koji je u to vrijeme zabijao golove po Evropi i bio u formi pravoj i koji se u zadnjim kvalifikacijama nas najbolji igrac).
-Stvorio je totalno neprofesionalnu atmosferu oko nase repke ,vise je licilo na teferic nego ozbiljne pripreme za tako vazne utakmice.
-Prvo je "razmazio" Misimovica cijele kvalifikacije (nikada nije dao sansu Pjanicu) a onda je u odlucujucem trenutku izazvao sukob. Kao da je Misimovic onako indolentno igrao samo protiv Portugala.
-Totalna greska sa kartonima protiv Estonije protiv svakog razuma ili cisti idiotizam ili namjerno potkopavanje
-Nije cijele kvalikfikacije dao sansu Medunjaninu (koji je kod Susica pokazao da je jedan od boljih igraca ove repke) da bi mu onda u ili ili utakmici bez ikakvog uigravanja dao tako vaznu opziciju defanzivnog srednjeg.

Znaci milion propusta prie svega u odabiru ekipe i pripremi utakmica hiljade svjetlosnih godina od profesionalizma. Ali zato je znao da lijepo prica i zamazuje oci.

I dalje mislim da je Barbarez bio puno bolje rijesenje od Susica jer sam veoma pesimistican u Susicevo vodjenje utakmica i postavljanje taktike.
ovako...kritikovao sam do sada rad susica...al vise nista ne pisem ovde,jer ako napises nesto protiv susica postanes drzavni neprijatelj...ali ga ne pljujem,kao neki..ali ovde i ako napises neku kritiku opet si ga popljuvao..al haj..
samo da tebi odgovorim..na neke tvoje ovde teze..koje nemaju smisla.. :roll:

1.nije nista uspio vise od bake...s cirom baraz,a s bakom na kraju mi cetvrti zavrsismo..konacan rezultat se gleda..a ne sta bi bilo kad bi bilo..s toga pusti se suplje i oko toga da nam je gol trebao da idemo direktno...
2.od kad je potrebno pobjedit jake selekcije da se ode na neko takmicenje..mi nismo super sila..nama su dovoljne pobjede protiv malih selekcija,da to bude rutina..i ostatti neporazen od ovih velikih ''selkcija''
3.oces li to reci da je ibricic lose igrao.. :roll:
ja kako se sjecam momak je uvjek odigrao solidno..i na nekim neprirodnim pozicijama za njega... ;)
4.zasto mjenjati pobjednicki sastav.. :roll:
5.muratovic...pa covjece taj ''grohnuli''kako ga ti nazivas nas je nebrojeno puta vadio...zajedno sa rahimicem je sacinjavao zid na sredini terena..al ocigledno je da ti samo vidis kad neko zabije gol ili asistira...mi smo morali igrati sa 2 zadnja vezna..jer nam je odbrana takva kakva i jest..s toga i ovo ti je vise nego glupa konstatacija..

a ovo oko teferica i kartona,to se mogu sloziti..ali ti ovo ostalo pada u vodu...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 jan 2011, 20:44

T-MAC je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Da netko Susicu kritikuje izbor igraca ne mogu da shvatim. Ovo je prvi put do sada da se i neupucenom posmatacu da primijetiti da nema ni jednog igracau repci koga menadzeri trpaju. Susic je pozvao sve sto se moglo pozvati i sa tim pozivim je dobrano poceo osiguravati reprezetativnu buducnost BH fudbala.

Evo par argumenata:

ovako...kritikovao sam do sada rad susica...al vise nista ne pisem ovde,jer ako napises nesto protiv susica postanes drzavni neprijatelj...ali ga ne pljujem,kao neki..ali ovde i ako napises neku kritiku opet si ga popljuvao..al haj..
samo da tebi odgovorim..na neke tvoje ovde teze..koje nemaju smisla.. :roll:

1.nije nista uspio vise od bake...s cirom baraz,a s bakom na kraju mi cetvrti zavrsismo..konacan rezultat se gleda..a ne sta bi bilo kad bi bilo..s toga pusti se suplje i oko toga da nam je gol trebao da idemo direktno...
2.od kad je potrebno pobjedit jake selekcije da se ode na neko takmicenje..mi nismo super sila..nama su dovoljne pobjede protiv malih selekcija,da to bude rutina..i ostatti neporazen od ovih velikih ''selkcija''
3.oces li to reci da je ibricic lose igrao.. :roll:
ja kako se sjecam momak je uvjek odigrao solidno..i na nekim neprirodnim pozicijama za njega... ;)
4.zasto mjenjati pobjednicki sastav.. :roll:
5.muratovic...pa covjece taj ''grohnuli''kako ga ti nazivas nas je nebrojeno puta vadio...zajedno sa rahimicem je sacinjavao zid na sredini terena..al ocigledno je da ti samo vidis kad neko zabije gol ili asistira...mi smo morali igrati sa 2 zadnja vezna..jer nam je odbrana takva kakva i jest..s toga i ovo ti je vise nego glupa konstatacija..

a ovo oko teferica to se mogu sloziti..ali ti ovo ostalo pada u vodu...
1. Kada se ne plasiras na prvenstvo da li ci drugi, cetvrti nimalo bitno pa ne radi se o medaljama. Direktno odlucujuca utakmica sa Danskom u Sarajevu 1 -1 je nesto najblize sto smo dostigli za odlazak na neku zavrsnicu.
2. Tatalna floskula i tvoj licni stav koji veze nema sa stvarnoscu.
3.Ibricic je lose odigrao sve i jednu malo jacu tekmu i u klubu i u repci zadnjih 2 godine. Jednostavno nema tog kvaliteta i brzine. Direktni krivac za go protiv Portuala jer ga je tata CIro stavio na poziciju beka , sto na beka pa zato sto je morao igrati izgleda.
4.Znaci pobijedis Estoniju i sa istim sastavom moras docekivati Spaniju :D , nigdje veze. Mani se floskula care.
5.Muratovicu je vec tada prosao rok trajanja , umjesto da mu je sistematski trazio zamjenu u toku kvalifikacija bubam tip Medunjanin ili netko drugi on je njega cijelo vrijeme forsirao. Al eto mogao je Murat i odigrati 20-ak minuta na vrhuncu jedno poluvrijeme. Ali je Ciro redovno kasnio sa njegovom zamjenom barem kojih 20 minuta u kojem perodu nam je ekipa tonula na terenu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jan 2011, 20:52

kimbo je napisao/la: 1. Kada se ne plasiras na prvenstvo da li ci drugi, cetvrti nimalo bitno pa ne radi se o medaljama. Direktno odlucujuca utakmica sa Danskom u Sarajevu 1 -1 je nesto najblize sto smo dostigli za odlazak na neku zavrsnicu.
2. Tatalna floskula i tvoj licni stav koji veze nema sa stvarnoscu.
3.Ibricic je lose odigrao sve i jednu malo jacu tekmu i u klubu i u repci zadnjih 2 godine. Jednostavno nema tog kvaliteta i brzine. Direktni krivac za go protiv Portuala jer ga je tata CIro stavio na poziciju beka , sto na beka pa zato sto je morao igrati izgleda.
4.Znaci pobijedis Estoniju i sa istim sastavom moras docekivati Spaniju :D , nigdje veze. Mani se floskula care.
5.Muratovicu je vec tada prosao rok trajanja , umjesto da mu je sistematski trazio zamjenu u toku kvalifikacija bubam tip Medunjanin ili netko drugi on je njega cijelo vrijeme forsirao. Al eto mogao je Murat i odigrati 20-ak minuta na vrhuncu jedno poluvrijeme. Ali je Ciro redovno kasnio sa njegovom zamjenom barem kojih 20 minuta u kojem perodu nam je ekipa tonula na terenu.
1.itekako je bitno..mozda zbog jakosnih skupina..po meni nije isto kad te smjeste u cetvrtu ili trecu..
2.ja ti kazem...na malim selekcija se uzimaju bodovi i preko njih se ide na prvenstvo...sta bi nam vrijedilo da smo otresli spaniju ili tursku..a izgubimo bodove u tekmama sa estonijom..eto ti primjer..sta su baki vrijedila na kraju kvalifikacija oba x sa spanijom..kad smo prosuli bodove negdje drugo..
3.opet o ibricicu..igrao je tada beka,jer nije imao ko drugi.,nije bilo ni lulica ni mujdze..
4.da moras..kada u tom trenutku nemas nista bolje..i to oko cekanja spanije...tada je vec sve bilo rjesenjo..valjda mislis na prvu utakmicu..
5.ja opet stojim iza svog..njih dva(murat i rahimic) su cinili taj stub na sredini terena..koji je mnogo puta valjao u proslim kvalifikacijama.. ;) ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2011, 20:57

@T- MAC pod tackom 1,2,3,4,5 nisi u pravu.Kao i obicno.
Sa ostalim tackama se mozemo sloziti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jan 2011, 21:17

harishp je napisao/la:@T- MAC pod tackom 1,2,3,4,5 nisi u pravu.Kao i obicno.
sad sam jel'e drzavni neprijatelj... :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2011, 21:20

T-MAC je napisao/la:
Ma jok,vise mi licis na kantonalnog nego drzavnog.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jan 2011, 21:36

harishp je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
Ma jok,vise mi licis na kantonalnog nego drzavnog.
dal drzavni,dal kantonalni...nije bitno..jedina bitna stvar je da sam neprijatelj..ha ja..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2011, 21:39

Pa sprijatelji se onda eboga ti.
Lako je mimo svjeta,treba sa svjetom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jan 2011, 21:41

harishp je napisao/la:Pa sprijatelji se onda eboga ti.
Lako je mimo svjeta,treba sa svjetom.
sprijateljio bi se ja..ali je ocigledno da nisu svi na istoj talasnoj duzini..
cim ne mislis kao i ostali...noga iz drustva... 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2011, 21:44

@T -MAC poslusaj sta ce ti cica reci.
Misliti i sr-ati nije isto. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jan 2011, 21:48

T-MAC ne sere upravu pogotovo pod tačkom 5 Murat je bio naš najbolji igrač
I još jedna stvar baš me zanima Pjanke na beku kako bi izgledao :lol: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jan 2011, 21:48

harishp je napisao/la:@T -MAC poslusaj sta ce ti cica reci.
Misliti i sr-ati nije isto. 8-)
ja sam se sam ogradio od pljuvanja... 8-)
i odma sam rekao..da ga ne pljujem..nigdje papeta nisam uporedio sa domacim zivotinjama,niti mu dao neki nadimak..tipa seljak,kreten itd..

i jos sam rekao..ovde ako napises neku kritiku,koja je u granicama normale,opet te smjeste medzu pljuvace..ili one koji se-ru...kako ti rece... ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jan 2011, 22:02

Ma ti si Brozov pionir pa za tebe ima jos nade.
Tacku 5 bi mogli i prikabuliti,jer koje nije Balakov valjda,ali je problem sto tacke pet jos malo pa valja u penziju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 24 jan 2011, 22:31

Ciro je postigo "uspjeh" zahvaljujuci losoj igri Belgije i Turske, posebno ove druge. Turci su bili bolji od nas u dvije utakmice ali su izgubili bodove na slabijim repkama.
I dosta vise o ciri, tema je Safet Susic - Pape ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 jan 2011, 22:40

Susic je pozvao najbolje sto BIH ima u ovom trenutku! ako se svi odazovu,a ne vidim razloga zasto ne bi,onda protiv Mexika mozemo napraviti dobar rezultat! pozdravljam Susicev izbor igraca!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jan 2011, 22:44

Bilal je napisao/la:Ciro je postigo "uspjeh" zahvaljujuci losoj igri Belgije i Turske, posebno ove druge. Turci su bili bolji od nas u dvije utakmice ali su izgubili bodove na slabijim repkama.
I dosta vise o ciri, tema je Safet Susic - Pape ;)
ja ovo ne mogu.. :evil:

ko je kriv belgiji i turskoj sto su im armenija i estonija uzeli bodove..mi nismo garant.mi smo njih momacki poderali..
daj Boze da i ovde lose odigraju i francuska i rumunija..a tad bi pape bio junak..pobogu daj malo realnosti.. ;)

harise

mozda nam dodze novi murat..pa ga ustelimo sa rahimagom.. :mrgreen:

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 24 jan 2011, 22:46

Ja dok se otijeznim svima cu vam kontrirati za sve te tacke pa ce te da vidite ko je najbolje u pravu.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 jan 2011, 22:53

Analitico je napisao/la:Ja dok se otijeznim svima cu vam kontrirati za sve te tacke pa ce te da vidite ko je najbolje u pravu.
:lol:
Kralju, u redu je.. Iako nema alkohol-forum-test, ziher je da si pijan..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 24 jan 2011, 22:56

Analitico je napisao/la:Ja dok se otijeznim svima cu vam kontrirati za sve te tacke pa ce te da vidite ko je najbolje u pravu.
šta je reći nemožeš ni pekmeza imam ja dobre turšije i rasola :oops:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.