SiouxLukavac je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Teško. Bilo je problema tehničke prirode, tako da ni u pregledu kola neće biti svi golovi prikazani.
Zoom, jesi li bio na utakmici? Može li tvoje viđenje iste, kakvi smo bili? Ko je igrao i da li je bilo kartona?
Nisam bio u Čapljini. Bio sam u Gračanici, ali imao sam informacije iz Čapljine odmah nakon što bi se nešto zanimljivo desilo na utakmici. I Terzić je bio u Gračanici na utakmici, pauzira zbog kartona. On mi je rekao da u Čapljinu nije otišlo nekoliko standardnih prvotimaca, čuvaju se za naredni meč.
Početna postava:
Baščelić, Todorović, Šubić, Sućeska, Jahić, Čehajić, Džanić, Kuduzović, Mujagić, Mujić, Salihović.
Znači Todorović, Kuduzović i Salihović igrali, a od standardnih nije bilo Jusufovića, Širanovića, Terzića i Jaganjca.
Slažem se sa konstatacijama da ćemo do kraja jesenjeg dijela biti jedina neporažena ekipa, ne samo u ovom rangu takmičenja nego mislim i u svim nivoima u BiH. Ne vjerujem da nas GOŠK može pobijediti na Jošiku, jer oni nemaju kvalitetniju ekipu od ekipe Radničkog. Prednost domaćeg terena bi trebala presuditi, a vrijeme je da se ostvari i jedna pobjeda u Lukavcu.
U Jablanicu opušteno, njih će Igman nokautirati, a Radnički dokrajčiti