Bez obzira na ove hejterske komentare ili izljeve mrznje,mogu reci da je City drukciji tim u ligi,i u LP.Svaka cast,ekipa je odlicna,svaka pozicija je skrpljena i ima zamjenu,i to neku polu zamjenu,nego jedne od najboljih igraca na svojoj poziciji,barem medju njih top 20.Ono sinoc nula,nista nije pokazano,hitno se treba nesto mijenjati.Dali je to taktika,pristup,rezim treninga,formacija,rotacija...neznam.Ali vjerojatno novi trener.Svaka mu cast,osvojio je ligu,kup,kom. šild.Ali ta godina je bila takva,ova je druga i teza.Ja sam za,da se dovede nekakav pravi strucnjak,miljenik navijaca i nekakav realist i psihicki bolji trener.na umu mi je bio bielsa,pep je slobodan,mourinho je izrazio zelju da dodje nazad na Otok,klopp,moyes,pardew.Nezmam,ali Bogu hvala,ima ih.Pare nisu problem,sve dok se trose kvalitetno i s razlogom.Mancini je preplacen i ima veliku slobodu.Netrebaju nam nikakvi igraci,mozda Falcao ,ali jedino ako odu Balo ili Tevez.Neznam sta jos napisati,ali zao mi je sto takva ekipa nema to nesto,prepoznatljivu igru,pocetnu postavu,i mentalitet i srce.Nadam se boljim vremenima,iako znam da jedan mladic iz BiH nece promjeniti nesto.C'MON CITY!!!
Keep walking.