Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2012, 22:58

VolimLiverpool je napisao/la:Ne znam zašto smatrate da je sve gotovo.Čuda se događaju.Naravno da su ovdje mnogo jače ekipe,ali ne vidim zašto je nemoguće da City dobije dvije kod kuće i nekim čudom,mada jako teško,dobije i Dortmund tamo.
Valja opet potegnuti do Međugorja :mrgreen:

Slažem se da nije gotovo, posebno ako se poslože rezultati, uz naravno i promjenu u njihovom pristupu igri i zalaganje, koje je večeras bilo katastrofalno od početka, jer su podcijenili Ajax i pomislili da su vodstvom riješili tekmu ;)

A evo i Mancini kaže evriting izz posibl :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 okt 2012, 23:00

VolimLiverpool je napisao/la:Ne znam zašto smatrate da je sve gotovo.Čuda se događaju.Sjetimo se Liverpoola u onoj grupi sa Bešiktašom,Portom i Marsejom.Naravno da su ovdje mnogo jače ekipe,ali ne vidim zašto je nemoguće da City dobije dvije kod kuće i nekim čudom,mada jako teško,dobije i Dortmund tamo.
E jbga, realno ovaj City boda ne bi imao da se kojim slucajem Dortmund nije onako bas propisno ispromasivao na Eastlandsu :lol: o kakvom preokretu i plasmanu se govori, ispali i tamam 8-) , igrace mozda EL ukoliko zele i gurati u EPL.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 24 okt 2012, 23:02

Igra im je dosadna. Nemaju protok lopte, nemaju ideja. Yaya uzme loptu i potrci 10m stane, okrene se i vrati loptu Kompaniju. Kompani Richards, Richards Kompaniju i sve tako u krug. Vidjelo se da svaki put kada je City igra po krilima da su stvarali neke prilike tj. pritisak. A onda imas igrace tipa Nasri, Yaya koji konstanto igraju kroz sredinu i prave visak u prostoru. Nije tesko jednom igracu da brani dvojicu kada obojica stoje 3m od njega.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 okt 2012, 23:04

Teško da bezidejnom igrom mogu i u EL, mladi, borbeni i talentovani tim Ajaxa je očitao lekciju plaćenicima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2012, 23:53

Richards said they haven't really practiced 3 at the back and basically the players don't like it but Mancini does."
:shock: :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 okt 2012, 23:58

Stručnjak Mancini.

Kao što moj drug Citizen kaže, Allahu me zalij benzinom.

Jadno, da jadnije ne može.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 okt 2012, 00:53

Trener kojem igraci na klupi imaju po 10-12 miliona platu a u tri utakmice Lige Prvaka izvuce samo jedan bod (i to na srecu) je prosjecan ili cak ispodprosjecan.

Ajaxovih 11 imaju platu kao dva igraca Cityja ali ipak izdominiraju taj City. Kod rezultata 3:1 100% prilika za 4:1. Ljudi su znaci igrali i kad je bilo 3:1 i imali ono sto City nema, a to nesto se zove IGRA i TIM.

De Boer je Manciniju pokazao kako se radi posao trenera. Gomilati igrace i kukati za novim pojacanjima moze i balavac od 15 godina. Ubaciti 4 spica isto tako.
De Boer koji je tek poceo raditi kao trener je Manciniju ocitao lekciju i to sa mladim, najmladjim timom u LP.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 okt 2012, 01:51

Zar jos uvijek ima neko ko ovu kvazi ekipu shvata kao ozbiljnog protivnika? :? :? :? :?

Ako jos 1 bod do kraja uzmu neka budu zadovoljni ;) ;) ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 25 okt 2012, 02:02

Banana ekipa sa jos vecom baananom na klupi, bar sto se euro tekmi tice u ligi tako tako,
Tuzno ih je bilo gledat nit glave nit repa, nisu sastavili akciju s 3 pasa, a toliki milioni ulozeni i daju se na plate.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 okt 2012, 08:12

I takvi nikakvi osvoje English Premier League :lol: .
Kakvi su tek onda ostali :mrgreen: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 25 okt 2012, 08:59

harishp je napisao/la:I takvi nikakvi osvoje English Premier League :lol: .
Kakvi su tek onda ostali :mrgreen: .
Ostali Ligu prvaka osvojise :mrgreen:
Chelsea F.C.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 okt 2012, 12:02

Bez obzira na ove hejterske komentare ili izljeve mrznje,mogu reci da je City drukciji tim u ligi,i u LP.Svaka cast,ekipa je odlicna,svaka pozicija je skrpljena i ima zamjenu,i to neku polu zamjenu,nego jedne od najboljih igraca na svojoj poziciji,barem medju njih top 20.Ono sinoc nula,nista nije pokazano,hitno se treba nesto mijenjati.Dali je to taktika,pristup,rezim treninga,formacija,rotacija...neznam.Ali vjerojatno novi trener.Svaka mu cast,osvojio je ligu,kup,kom. šild.Ali ta godina je bila takva,ova je druga i teza.Ja sam za,da se dovede nekakav pravi strucnjak,miljenik navijaca i nekakav realist i psihicki bolji trener.na umu mi je bio bielsa,pep je slobodan,mourinho je izrazio zelju da dodje nazad na Otok,klopp,moyes,pardew.Nezmam,ali Bogu hvala,ima ih.Pare nisu problem,sve dok se trose kvalitetno i s razlogom.Mancini je preplacen i ima veliku slobodu.Netrebaju nam nikakvi igraci,mozda Falcao ,ali jedino ako odu Balo ili Tevez.Neznam sta jos napisati,ali zao mi je sto takva ekipa nema to nesto,prepoznatljivu igru,pocetnu postavu,i mentalitet i srce.Nadam se boljim vremenima,iako znam da jedan mladic iz BiH nece promjeniti nesto.C'MON CITY!!!
Keep walking.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 25 okt 2012, 12:13

Cautinho je napisao/la:Bez obzira na ove hejterske komentare ili izljeve mrznje,mogu reci da je City drukciji tim u ligi,i u LP.Svaka cast,ekipa je odlicna,svaka pozicija je skrpljena i ima zamjenu,i to neku polu zamjenu,nego jedne od najboljih igraca na svojoj poziciji,barem medju njih top 20.Ono sinoc nula,nista nije pokazano,hitno se treba nesto mijenjati.Dali je to taktika,pristup,rezim treninga,formacija,rotacija...neznam.Ali vjerojatno novi trener.Svaka mu cast,osvojio je ligu,kup,kom. šild.Ali ta godina je bila takva,ova je druga i teza.Ja sam za,da se dovede nekakav pravi strucnjak,miljenik navijaca i nekakav realist i psihicki bolji trener.na umu mi je bio bielsa,pep je slobodan,mourinho je izrazio zelju da dodje nazad na Otok,klopp,moyes,pardew.Nezmam,ali Bogu hvala,ima ih.Pare nisu problem,sve dok se trose kvalitetno i s razlogom.Mancini je preplacen i ima veliku slobodu.Netrebaju nam nikakvi igraci,mozda Falcao ,ali jedino ako odu Balo ili Tevez.Neznam sta jos napisati,ali zao mi je sto takva ekipa nema to nesto,prepoznatljivu igru,pocetnu postavu,i mentalitet i srce.Nadam se boljim vremenima,iako znam da jedan mladic iz BiH nece promjeniti nesto.C'MON CITY!!!
City je isti tim na oba fronta , samo nisu ostali timovi sakati kao oni u EPL.
Mogu dominirati u Engleskoj u LP su ispod prosjecan tim.Igra bez glave i repa , Ajax im cas fudbala odrzi.Ljudi ih natrcali , nadjacali i na kraju ih izjebali.Dobro su na kraju i prosli.
Na kraju krajeva dobro i ovaj bod imaju jer ni njega nisu zasluzili.Borissija je za njih space shutlle i kao i Real i Ajax pokazala im je sta je fudbal.

Cuj pojacanja :lol:
Falcao :lol:
Naravno da nije lud otici sa konja na magarca.Iako bi tamo platu vjerovatno mogao imati oko 15 miliona dok mu je u Atleticu 4.

Manchini je obicna flopina koja ne zasluzuje da trenira Iskru
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 okt 2012, 12:23

@Johny s konja na magarca?Pa jesi objektivan u pm.Falcao povezuju sa Chelseajem a opet je tu istu ekipu sam dobio.I tu spada ta tvoja teza.Ili npr. anzi,isto se sa njim povezuje.Znaci da ako zeli neki pomak u karijeri moze prijeci u Real ili Barcu ili se prestati baviti nogometom,jer je vec dosao do kraja i dalje i vise nemoze
Keep walking.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 25 okt 2012, 12:28

Cautinho je napisao/la:@Johny s konja na magarca?Pa jesi objektivan u pm.Falcao povezuju sa Chelseajem a opet je tu istu ekipu sam dobio.I tu spada ta tvoja teza.Ili npr. anzi,isto se sa njim povezuje.Znaci da ako zeli neki pomak u karijeri moze prijeci u Real ili Barcu ili se prestati baviti nogometom,jer je vec dosao do kraja i dalje i vise nemoze
Jedina prednost koju bi imao u Cityu su pare.Atletico je jaci , veci.Seoba Falcao-a je dobar marketinski potez uprave Ateltica koja zna sta radi.
Jos 2 sezone on ostaje na Calderonu , dok ne pocne lapiti a onda ce ga uvaliti tamo nekim tajkunima za 60-70 milki i za te pare dovesti novog najboljeg napadaca i jos par igraca i naravno biti jos jaci tim.

btw: sta ce u ekipama koje sam moze pobjediti.Izazov je igrati protiv Barce i Reala a ne protiv Engleza kojima on utrpa za poluvrijeme 3 komada.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 25 okt 2012, 12:30

Vidimo kakav je izazov, igrati protiv navedenih timova, da je ROnaldu dokurcilo da je jedini pravi derbi protiv Barcelone, u svim ostlaim utakmicama mozes 90% biti siguran da ta dva tima upisuju bodove, dok je u Engleskoj stanje drugacije, gdje su i ostlai timovi jaki, a vala dobivaju i prihode, a ne ko u nakaradnoj Primeri ;)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 25 okt 2012, 12:34

neo je napisao/la:Vidimo kakav je izazov, igrati protiv navedenih timova, da je ROnaldu dokurcilo da je jedini pravi derbi protiv Barcelone, u svim ostlaim utakmicama mozes 90% biti siguran da ta dva tima upisuju bodove, dok je u Engleskoj stanje drugacije, gdje su i ostlai timovi jaki, a vala dobivaju i prihode, a ne ko u nakaradnoj Primeri ;)
Kako onda objasnjavas situaciju da Real u 8 kola ima bilans 4-2-2 vjerovatno im doqrcilo pa fataju zalet ?

Jel slucajnost to sto Atletico ima 7 pobjeda i 1 remi.Ili sto Malaga ima 6 pobjeda i 2 remija. ?

Ne znas o cemu pricas.Ko je jak u Engleskoj ? Stoke ? Tottenham ? Everton ?

Obicna ljaga od klubova koji Englezi napusu svojim marketingom.Ako imas pare ne znaci da iams kvalitet.
Spanija je konkurentnija , jaca , ujednacenija i mnogo ljepsa za gledat.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 25 okt 2012, 12:36

:lol: :lol: :lol: Slazem se sa svime sto si nabrojao, ali za prvih 5 kola Primere...ostalo je sve patnja za gledati i unaprjed se znaju rezultati :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 25 okt 2012, 12:43

neo je napisao/la::lol: :lol: :lol: Slazem se sa svime sto si nabrojao, ali za prvih 5 kola Primere...ostalo je sve patnja za gledati i unaprjed se znaju rezultati :)
Dobro znalac.

Molio bi te da nam svako kolko kazes unapriejd koji ce rezultati biti da igramo tikete.

U Engleskoj se nikad ne zna.Vjerovatno je Liverpool ili Swansea u opticaju da osvoji titulu.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 25 okt 2012, 13:14

Hejteri dosli na svoje.Ajd barem neko sretan.Pravi navijaci Cityja stoje iza Roberta Mancinija i kad bi se on odlucio da Balo i Dzeko igraju stopere a Kompany i Nastasic u napadu.Sve dok je on trener moje postovanje.Srz navijanja nije u tome da se navija za klub koji je stalno uspjesan.Ispali iz LP i sta nije kraj svijeta.Mozda se i titula ne osvoji i sta ima veze.Nije ni prva ni zadnja.Tolike godine se cekalo na prvu titulu i sad bi ljudi odmah da se uzme i LP u drugom ucescu.Istina mogla je se barem jedne godine proci grupa ali bile su obje godine grupe smrti bas za City.Iduce godine nova sansa.Fudbal/nogomet ne zavrsava sezonom 2012/2013.Ko ne navija za City boli me iskreno racku sta on misli o Manciniju meni je dobar pa i kad bi sa njim ispali u trecu ligu.
[youtube][/youtube]
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.