KAKVA BA SDA POBIJEDILA?! SDP POBIJEDIO. SADA CE SE IZGLASATI MALO DA SE POMOGNE IZGRADNJA STADIONA TUSANJ.harry_90 je napisao/la:Ovo nece valjati za Slobodu,jer se uz nju sve veze za politiku.Sabovic pobjeg'o iz SDA kod Radoncica,a SDA pobjedi u TKopet seljOci glasali za sda da dobije,njima nije bitno kako ce zivjet,bitno je da sda dobije...Al haj necu puno o tome.. Sutra idemo oslabljeni u Banja Luku,nadat se da ne pripremimo vise od 2 gola,al tesko ..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Neznam al opet vrijedjaju.Odakle si uzeo te podatke.Probisvjet je napisao/la:KAKVA BA SDA POBIJEDILA?! SDP POBIJEDIO. SADA CE SE IZGLASATI MALO DA SE POMOGNE IZGRADNJA STADIONA TUSANJ.harry_90 je napisao/la:Ovo nece valjati za Slobodu,jer se uz nju sve veze za politiku.Sabovic pobjeg'o iz SDA kod Radoncica,a SDA pobjedi u TKopet seljOci glasali za sda da dobije,njima nije bitno kako ce zivjet,bitno je da sda dobije...Al haj necu puno o tome.. Sutra idemo oslabljeni u Banja Luku,nadat se da ne pripremimo vise od 2 gola,al tesko ..
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Svako ko zeli dobro ovom gradu NECE glasat za SDA jer oni nece dobro ovom gradu i to su oni vec pokazali.Urban Batalion je napisao/la:NEMA POTREBE ZA VRIJEDJANJEM LJUDI KOJI GLASAJU ZA SDA.Postizborna sutnja je al nema to veze.Svako ima svoje pravo izbora i otkud vi znate ko je za koga glaso.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Urban Batalion
- Kontakt:
Nemoras vrijedjat nikog neko izrazi kako si se upravo izrazio.guber90 je napisao/la:Svako ko zeli dobro ovom gradu NECE glasat za SDA jer oni nece dobro ovom gradu i to su oni vec pokazali.Urban Batalion je napisao/la:NEMA POTREBE ZA VRIJEDJANJEM LJUDI KOJI GLASAJU ZA SDA.Postizborna sutnja je al nema to veze.Svako ima svoje pravo izbora i otkud vi znate ko je za koga glaso.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Evo citam Tare poceo trenirati.Super dobro za tim jos kad pocne igrati treba nam jedan kreativac i covjek koji gine za svoj tim
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Slazem se ovdje u potpunosti, praviti tim, a ne kupovati tim. Ako gubis da znas da gubis jer momci jos uce, al se ipak trude i da ostave srce na terenu sto kazes je najbitnijeAulleTa je napisao/la:Nekad mislim da je bolje staviti juniore i kadete u prvi tim nego ove što im je olovo u nogama. Barem će ostavljati srce na terenu i boriće se za svaku loptu.
Koga sam ja uvrijedio? Ja sam rekao da izadje ovih 44% Tuzlaka sto nije izaslo da bi SDP bio na vlasti 100%, a ako mislis na PU, PU i PU, to se odnosilo na nasu pricu, koja ide ovako : "Joj nista nevalja u ovoj drzavi", a ne izlaze na izboreUrban Batalion je napisao/la:Nemoras vrijedjat nikog neko izrazi kako si se upravo izrazio.guber90 je napisao/la:Svako ko zeli dobro ovom gradu NECE glasat za SDA jer oni nece dobro ovom gradu i to su oni vec pokazali.Urban Batalion je napisao/la:NEMA POTREBE ZA VRIJEDJANJEM LJUDI KOJI GLASAJU ZA SDA.Postizborna sutnja je al nema to veze.Svako ima svoje pravo izbora i otkud vi znate ko je za koga glaso.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Za ovo seljaci.Ali se ovaj moj prigovor vise odnosio na harija nego na tebe.guber90 je napisao/la:Koga sam ja uvrijedio? Ja sam rekao da izadje ovih 44% Tuzlaka sto nije izaslo da bi SDP bio na vlasti 100%, a ako mislis na PU, PU i PU, to se odnosilo na nasu pricu, koja ide ovako : "Joj nista nevalja u ovoj drzavi", a ne izlaze na izboreUrban Batalion je napisao/la:Nemoras vrijedjat nikog neko izrazi kako si se upravo izrazio.guber90 je napisao/la: Svako ko zeli dobro ovom gradu NECE glasat za SDA jer oni nece dobro ovom gradu i to su oni vec pokazali..
Do cekajte rezultate do maloprije oni koji su objavljeni TZ nije bila ukljucena u brojanje jer ima najvise listica pa ide malo sporije najmanje opstine prve zavrse
Uglavnom koridasi ga sipu
ne postoji postizborna sutnja
Pred-Dan Prije
Izborna-Na dan izbora
Pred-Dan Prije
Izborna-Na dan izbora
guber90 je napisao/la:Ma mi smo gori seljaci od njihharry_90 je napisao/la:Ovo nece valjati za Slobodu,jer se uz nju sve veze za politiku.Sabovic pobjeg'o iz SDA kod Radoncica,a SDA pobjedi u TKopet seljOci glasali za sda da dobije,njima nije bitno kako ce zivjet,bitno je da sda dobije...Al haj necu puno o tome.. Sutra idemo oslabljeni u Banja Luku,nadat se da ne pripremimo vise od 2 gola,al tesko ..
, kod njih izlaznost po 80%, a kod nas 50%, pa mi hocemo bolje, aha al malo prekosutra
.
Ja bi bio sretan da sutra damo jedan go, a koliko primimo to je manje bitno, jer boda vidjet necemo, a oni se samo pisu. Taj go da mi bi vidjet samo radi tog da znam da nam nije napad djaba najplaceniji u ligi
, a naravno i zbog samopouzdanja igraca
.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Uglavnom fkt si ti upravu bio, iznenadan preokret sa 30% SDP pobjedi, mozda i dolaze bolji dani za sloboduVoćko je napisao/la:Do cekajte rezultate do maloprije oni koji su objavljeni TZ nije bila ukljucena u brojanje jer ima najvise listica pa ide malo sporije najmanje opstine prve zavrse![]()
Pred-Dan Prije
Izborna-Na dan izbora
Tekstualni prenos meca Borac - Sloboda bice na jednom od tuzlanskih portala .. Mada ne ocekujem puno od meca,necu se djaba nervirat vise zbog "profesionalaca" na terenu,koji neznaju sutnut lopte prema golu,dok nasa djeca koja su proglasena viskom u klubu,dobise Siroki Brijeg 2:0 ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
sad će napad da proradi, pobijedio je SDP
, sad će se sve promijeniti, napadači će početi davati golove a odbrana će biti neprelazna, Sloboda će biti prvak samo zato što je SDP pobijedio u kantonu

daj ljudi uozbiljite se malo
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
nece se sve promjeniti ali hoce dosta toga...nisi ih skontao nisu oni mislili ako je pobjedio SDP da ce odbrana i napadaci biti samo takvi..(u SDP ima vise postenih ljudi)...neg ja sam bila na skupu SDP - a gdje je obecano da ce se sagraditi stadion naravno ako oni pobjede..to sam i htjela cuti a sad preostaje samo da vidimo hocel ispuniti sho je receno...ali ja mislim da hoce zato su i usporili gradnju stadiona radi ovih izbora....ali dosta o strankama o tom po tom vidjet cemo....neg danas je tekma....jest da smo dosta oslabljeni bez smajlovica i ostalih igraca....ali et svakako sretno nasim momcima pa kako bude bit ce ha ja....seven je napisao/la:sad će napad da proradi, pobijedio je SDP![]()
![]()
, sad će se sve promijeniti, napadači će početi davati golove a odbrana će biti neprelazna, Sloboda će biti prvak samo zato što je SDP pobijedio u kantonu
![]()
![]()
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:nece se sve promjeniti ali hoce dosta toga...nisi ih skontao nisu oni mislili ako je pobjedio SDP da ce odbrana i napadaci biti samo takvi..(u SDP ima vise postenih ljudi)...neg ja sam bila na skupu SDP - a gdje je obecano da ce se sagraditi stadion naravno ako oni pobjede..to sam i htjela cuti a sad preostaje samo da vidimo hocel ispuniti sho je receno...ali ja mislim da hoce zato su i usporili gradnju stadiona radi ovih izbora....ali dosta o strankama o tom po tom vidjet cemo....neg danas je tekma....jest da smo dosta oslabljeni bez smajlovica i ostalih igraca koji ne igraju....ali et svakako sretno nasim momcima pa kako bude bit ce ha ja....seven je napisao/la:sad će napad da proradi, pobijedio je SDP![]()
![]()
![]()
![]()
Sastav Slobode : Mujkić, Efendić, Vukomanović, Jogunčić, Drakul, Zoletić, Gavarić, Dajić, Halilović, Čehajić, Rahmanović.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobro je, nema Race.harry_90 je napisao/la:Sastav Slobode : Mujkić, Efendić, Vukomanović, Jogunčić, Drakul, Zoletić, Gavarić, Dajić, Halilović, Čehajić, Rahmanović.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kartoni ga maknuli sa terenaOmerbavarac je napisao/la:Dobro je, nema Race.harry_90 je napisao/la:Sastav Slobode : Mujkić, Efendić, Vukomanović, Jogunčić, Drakul, Zoletić, Gavarić, Dajić, Halilović, Čehajić, Rahmanović.
Vec 2:0 za Borac,haman ce nas ljudi pojesti... SRAMOTA !!!
EDIT:26' Sloboda igra veoma loše. Ukoliko prvotimci iz Tuzle nastave sa ovakvom igrom teško da će izbjeći katastrofu.
Vise mi se i ne ide na utakmice kad vidim da profesionalci su vec sad nabuseni od Borca,a djeca Slobode koja igraju za Omladinac dobiju SB 2:0
EDIT:26' Sloboda igra veoma loše. Ukoliko prvotimci iz Tuzle nastave sa ovakvom igrom teško da će izbjeći katastrofu.
Vise mi se i ne ide na utakmice kad vidim da profesionalci su vec sad nabuseni od Borca,a djeca Slobode koja igraju za Omladinac dobiju SB 2:0
- Urban Batalion
- Kontakt:
Pa jbg dobio je eto taj vas SDP ocekivao sam pobjedu.harry_90 je napisao/la:Vec 2:0 za Borac,haman ce nas ljudi pojesti... SRAMOTA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.