to bi moglo stvoriti problema, pazi šta ti kažem123456 je napisao/la:da ti zaista mozes od 6 utakmica na 5 igrati naprimjer 1:0.spielführer_21 je napisao/la:Mede i sa igracem manje dominiraju!
Ps. I ja sam bio uvjeren da postoji to pravilo da jedan igrac ne smije igrati 3 ista rezultata.. A ako ne postoji mislim da treba uvesti,jer ovako ja mogu od 6 utakmica igrati na 5 isti rezultat,jel da?
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kad pocinje kup?
KUP pocinje 27-28.09.2011 godine.alacious je napisao/la:Kad pocinje kup?
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=62&t=4107" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav Emir?Devil je napisao/la:Jao @Emire al' smo tandem 0:2 oba u 90.minutu za pobedu.
Dizu se antitalenti.![]()
Ja ti kazem, samo prepisuj od mene i sve ce biti dobro
A i dobio sam na kladari finu sumu na njemu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ma euforija,ovo ono.
Pa ne dogadja se svaki dan da i ja i ti pogodimo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Govori u svoje imeDevil je napisao/la:Ma euforija,ovo ono.![]()
Ja sam prvi strijelac ove lige, a ti samo prepisuj od mene i eto nas u cvajti, jos kad kapiten ne odigra 3, dovodimo Bosca legendi uz inat
- legenda reala
- Kontakt:
Nek raduje ,nikad me nećeš stići na listi strjelaca ,to je bar jasno ,jer si ti antitalenat ,prestigli bilo vam teško nakon što si uništio ekipu huškanjem igrača da ne igraju za Dragonse sa pričom kako ih ja vrijeđam i pričam im iza leđa imam i dokaze(o tome nešto kasnije) ,ali neka opet sam ti se osvetio sa debaklom od 4:1 .Edin TM87 je napisao/la:Raduje me losa igra @legende reala, stizem ga na listi strijelaca, a vec smo prestigli ove slabe Dragonse, pobjeda sa igracem manje, gdje li je onaj Johnny, da nije opet zaboravio sifru![]()
A i dobio sam na kladari finu sumu na njemu![]()
![]()
Vratićeš ti to ,ko se kladi zna kako to ide ,sve što dobiješ ponovo vratiš
Ti nisi prvi strjelac ,odakle ti to jeli bogatiEdin TM87 je napisao/la:Ja sam prvi strijelac ove lige, a ti samo prepisuj od mene i eto nas u cvajti, jos kad kapiten ne odigra 3, dovodimo Bosca legendi uz inat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni ti nemaš šta uz inat ,samo ćeš napraviti gore ekipi kad dovedeš Bosca ,kvari atmosferu u ekipi ,lahko se uvrijedi ,dobija kartone ko od šale još je i slab prognozer ,ovo shvati kao dobronamjeran savjet .
A kakvog igrača imam kad milicajac ode (ako ode )to će biti najbolji igrač ,već je na pripremam i upoznaje se sa ekipom ,ima da vas sve uništi kad zaredamo sa pobjedama nećemo izgubiti do kraja sezone
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koja vrsta problema, onako informativno me zanima?spielführer_21 je napisao/la:to bi moglo stvoriti problema, pazi šta ti kažem123456 je napisao/la:da ti zaista mozes od 6 utakmica na 5 igrati naprimjer 1:0.spielführer_21 je napisao/la:Mede i sa igracem manje dominiraju!
Ps. I ja sam bio uvjeren da postoji to pravilo da jedan igrac ne smije igrati 3 ista rezultata.. A ako ne postoji mislim da treba uvesti,jer ovako ja mogu od 6 utakmica igrati na 5 isti rezultat,jel da?bolje da mijenjate pravilo, stavite max 3 ista tipa da mogu igrati...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Tabela ide u srijedu !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Jel' mi neko moze naci dresove ekipe FK Garaze?
pls
pls
Evo dresova od prosle sezone:alacious je napisao/la:Jel' mi neko moze naci dresove ekipe FK Garaze?
pls

mislim da nisu nista mijenjali...
mak_033 je napisao/la:Samo da vas obavjestim da FK Garaze nece mjenjati ni logo ni dres.. McDonald's ce i dalje ostati nas generalni sponzor
Govorim za buducnostlegenda reala je napisao/la:Ti nisi prvi strjelac ,odakle ti to jeli bogatiEdin TM87 je napisao/la:Ja sam prvi strijelac ove lige, a ti samo prepisuj od mene i eto nas u cvajti, jos kad kapiten ne odigra 3, dovodimo Bosca legendi uz inat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni ti nemaš šta uz inat ,samo ćeš napraviti gore ekipi kad dovedeš Bosca ,kvari atmosferu u ekipi ,lahko se uvrijedi ,dobija kartone ko od šale još je i slab prognozer ,ovo shvati kao dobronamjeran savjet .
A kakvog igrača imam kad milicajac ode (ako ode )to će biti najbolji igrač ,već je na pripremam i upoznaje se sa ekipom ,ima da vas sve uništi kad zaredamo sa pobjedama nećemo izgubiti do kraja sezone
Milicajac tipuje iduce kolo
Bila bi mi velika čast jednom igrati za Edin tim, ali dotad emocije na jednu stranu, a profesionalnost na drugu.
Pa naravno, mi smo tim, a ne oni propali Dragonsi, iako smo 3. liga, svi kod nas leteBosco je napisao/la:Bila bi mi velika čast jednom igrati za Edinov tim, ali dotad emocije na jednu stranu, a profesionalnost na drugu.
- spielführer_21
- Kontakt:
matematika i statistika kažu da bi tako mogao obezbjediti timu po 2-3 gola svako kolo (ako sva 3 igrača budu koristili ovo pravilo).. sad, nekad 2-3 gola neće biti dosta za pobjedu, ali najčešće hoće...BIHfan je napisao/la:
Koja vrsta problema, onako informativno me zanima?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
na koji nacin, moze li malo detaljnije????spielführer_21 je napisao/la:matematika i statistika kažu da bi tako mogao obezbjediti timu po 2-3 gola svako kolo (ako sva 3 igrača budu koristili ovo pravilo).. sad, nekad 2-3 gola neće biti dosta za pobjedu, ali najčešće hoće...BIHfan je napisao/la:
Koja vrsta problema, onako informativno me zanima?
3 igraca ne mogu nikako koristiti pravila jer cim sva 3 stave isti rezultat to je kaznjivo isto tako 3 ista rezultata ako stave 2 igrace takodjer nedozvoljeno .
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako se ne varam, @Špielko
je mislio na sljedeće:
Igrač broj jedan će igrati sve utakmice iz ponude (osim jedne) da će završiti rezultatom 2:1
Igrač broj 2 -II- ........................................................................2:0
Igrač broj 3 -II- .......................................................................1:1
Recimo da su to najčešći rezultati u fudbalu, tako da...
I, mogu reći da je u pravu, samo što ukoliko ekipe baš ovako igraju, onda je to š*pački. Moje mišljenje, da se razumijemo.
Igrač broj jedan će igrati sve utakmice iz ponude (osim jedne) da će završiti rezultatom 2:1
Igrač broj 2 -II- ........................................................................2:0
Igrač broj 3 -II- .......................................................................1:1
Recimo da su to najčešći rezultati u fudbalu, tako da...
I, mogu reći da je u pravu, samo što ukoliko ekipe baš ovako igraju, onda je to š*pački. Moje mišljenje, da se razumijemo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- spielführer_21
- Kontakt:
ma mislio sam ja to pravilo iskoristitidefender je napisao/la:na koji nacin, moze li malo detaljnije????spielführer_21 je napisao/la:matematika i statistika kažu da bi tako mogao obezbjediti timu po 2-3 gola svako kolo (ako sva 3 igrača budu koristili ovo pravilo).. sad, nekad 2-3 gola neće biti dosta za pobjedu, ali najčešće hoće...BIHfan je napisao/la:
Koja vrsta problema, onako informativno me zanima?![]()
3 igraca ne mogu nikako koristiti pravila jer cim sva 3 stave isti rezultat to je kaznjivo isto tako 3 ista rezultata ako stave 2 igrace takodjer nedozvoljeno .
eh onda igramo ovako:
igrač 1- pet parova 1:0 i šesti 2:1
igrač 2- pet parova 1:1 i šesti 1:0
igrač 3- pet parova 2:1 i šesti 1:1
ps monolog je to objasnio fino...
ne kršimo pravilo, a statistički bi imali 2-3 gola zagarantovana.. naravno, ponekad bi bio izuzetak, ali većinom je to tako- statistika jbga..
u pravu ste, sa tom kombinacijom bi zadovoljili pravila
moze i ovako:

al kako onda to zabraniti?
u kupu je jos gora situacija samo niko se nije sjetio toga
moze i ovako:

al kako onda to zabraniti?
u kupu je jos gora situacija samo niko se nije sjetio toga
defender je napisao/la:Evo dresova od prosle sezone:alacious je napisao/la:Jel' mi neko moze naci dresove ekipe FK Garaze?
pls
mislim da nisu nista mijenjali...
mak_033 je napisao/la:Samo da vas obavjestim da FK Garaze nece mjenjati ni logo ni dres.. McDonald's ce i dalje ostati nas generalni sponzor
Hvala ti puno
EDIT: Iz kojeg su grada?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.