Spremniji i rastrcaniji Inter i to je to...zasluzeno..
Jeste vi igrali kakve prijateljske uopce, sad se sjetih

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
da je pruzio jednu ruku odbranio bi, ali onako s dvije ruke ostoa je kratak taman da ga primi...A_d_0 je napisao/la:Ma fuj **** ga taktika i majka. Boateng, Gatusso i Bomel u veznoj liniji jos ovaj prvi glumi neku ko fol 10-ku. Robinho tragican. Ibra ne dolazi do izrazaja jer nemozemo centra da predjemo. Izmjene odmah pravit Cassano-Gatusso, Pato-Robinho. I onaj Abbiati primi gol iz nemoguce situacije.
ma glupan glupi, kaze nesta je kao najbolji u odbrani, a njegove kolege nisu nesto, a TS jedan od kljucnih igraca prosle sezone. i to reko bas kad je alvarez izbacio nestu ko djete malo xdRed or Dead je napisao/la:Kakoo je gluup ovaj komentator na FTV, pa on veze nema s fudbalom.
Svaka mu recenica pocinje sa "mislim da.." ili .. "cini mi se" ..Da u vrhu ne pise ko igra ne bi sigurno znao ni ko igra.
Igrace mijesa,ili nikako ne zna ko su..Thiago Silva povrijedjen kaze on "jedan igrac milana je povrijedjen,da vidimo ko je..igrac sa brojem 32,..ili 33...mislim da je to t. silva"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako god losa igra..gattuso zalutao, veze s fudbalom nema,boateng ne moze igrat polu-spica, pato u igru mora podhitno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.