To mogu samo nasi retardi...Odbranu jedino igra Clark, dok ostali posmatraju kako Delfino pogadja trice.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Imas +13 minut prije kraja prve cetvrtine i istu zavrsis sa +6...
To mogu samo nasi retardi...Odbranu jedino igra Clark, dok ostali posmatraju kako Delfino pogadja trice.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma isto koda gledamo Sunse od prije nekoliko godina a ne Lakerse, ovo je ispucavanje i jednih i drugih, nista drugo. Ovo nikad nije bila kosarkaski stil Lakersa, defanziva samo na momente radi a uostalom ce ovi nasi "starci" pokrepat ako nastavimo ovim tempom...
Hebo ti ovu ekipu...Ovaj sastav bi i kadeti Bosne uspjeli pobjediti.
Sta jedan RETARD moze uraditi od jedne francize to je za nepovjerovati. Nadam se da ce dr. Buss uskoro svog sina, zajedno sa D`Antoni-jem poslati u PM.
Sta jedan RETARD moze uraditi od jedne francize to je za nepovjerovati. Nadam se da ce dr. Buss uskoro svog sina, zajedno sa D`Antoni-jem poslati u PM.
wow Kobe sutao samo 3-7 u prvom poluvremenu...lakersi vode 62-59
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta hocete ba?.. doveli vam Howarda i opet vam nevaljaju.. pa da su ga Bullsi doveli mi bi se kleli u ove nase idioteamerosm je napisao/la:Hebo ti ovu ekipu...Ovaj sastav bi i kadeti Bosne uspjeli pobjediti.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sve je dobro islo za lakerse dok kobe ne poce sa isoheroball
I evo ga pocelo je, odbrana se prestala igrati dok Houston leti po terenu, ovo je rezultat onog trckackog duela sa raketama na pocetku...odoh spavati ovo mi se stvarno vise negleda,ionako nam je zijan 100 posto...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
125

POINTS ALLOWED
100.8
26th - OVERALL
POINTS ALLOWED
100.8
26th - OVERALL
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 09 jan 2013, 04:26, ukupno mijenjano 1 put.
pa dobro Rakete to utrpaju gotovo svakom drugom timu...dobri su bili lakersi veceras, ali nije se moglo bez povrijedjenih...imho dobro je islo dok se kobe nije poceo ispucavati...ili je mozda morao jer su drugi stali?Kobe Bryant je napisao/la:125![]()
![]()
![]()
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pod hitno dovesti McMilan-a , JVG ili J.Slone-a inace nema teorije da udjemo u PO sto bi bila stvatno bruka
Ovoga ostaviti ako hoce samo kao ofazivni koordinator za neke akcije jer se poznaje sa Nash-om.
Mi MORAMO usporiti tempo , jer nema teorije da drzimo odbranu sve 4/4 , bude perioda da mozemo , a onda svaku ama bas svaku tekmu puknemo u jednoj.
Imamo tim za oko 90 p , i mislim da bi imali uspjeha sigurno ali u tranziciji nemamo sanse , plus Nash nemoze da cuva ni jednog playa u ligi tako da uvjek neko treba udvajati treba dobra komunikacija , a ne D'Antoni kojeg boli neka stvar za odbranom i koji ne zeli da se prilagodi petorci koju ima
Ovoga ostaviti ako hoce samo kao ofazivni koordinator za neke akcije jer se poznaje sa Nash-om.
Mi MORAMO usporiti tempo , jer nema teorije da drzimo odbranu sve 4/4 , bude perioda da mozemo , a onda svaku ama bas svaku tekmu puknemo u jednoj.
Imamo tim za oko 90 p , i mislim da bi imali uspjeha sigurno ali u tranziciji nemamo sanse , plus Nash nemoze da cuva ni jednog playa u ligi tako da uvjek neko treba udvajati treba dobra komunikacija , a ne D'Antoni kojeg boli neka stvar za odbranom i koji ne zeli da se prilagodi petorci koju ima
ne znam sta te tu cudi, pogledaj koju god ekipu je D'Antoni trenirao uvijek su bili u zadnjih 5 sto se tice odbraneKobe Bryant je napisao/la:125![]()
![]()
![]()
POINTS ALLOWED
100.8
26th - OVERALL
ironicno zvuci al mozda mu je ovo 26 mjesto najbolje do sad
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Opet oni na trenera
Problem je u ekipi,a nije je D"Antoni sastavljao prije sezone.Houston prima poena pa pobjeduje..Mozda nisu trebali dovoditi D 'Antonia za ovakav tim,ali eto planirali su da ce Nash praviti cuda kao sa 27,8 godina.
Ekipa u kojoj su igrali Brown, Parker i Bryant je uspjela izboriti PO 2006. i 2007.godine, dok ekipu u kojoj igraju Bryant, Howard, Gasol i Nash samo jos cudo moze odvesti u isti.
Trener ove prve ekipe je bio Phil Jackson, dok je ove sadasnje ekipe trener Mike D`Antoni i onda kazu nije do trenera. Jok eto do globalnog zagrijavanja je sto mi igramo lose...
Lakersi su nikad nisu udovoljavali trenerima sto se igrackog rostera tice i to sigurno nece promjeniti zbog D`Antoni-ja.
Trener ove prve ekipe je bio Phil Jackson, dok je ove sadasnje ekipe trener Mike D`Antoni i onda kazu nije do trenera. Jok eto do globalnog zagrijavanja je sto mi igramo lose...
Lakersi su nikad nisu udovoljavali trenerima sto se igrackog rostera tice i to sigurno nece promjeniti zbog D`Antoni-ja.
- majestic24
- Kontakt:
Ovdje treba pod hitno nesto mijenjati ili ostajemo bez playoffa.
Do kraja sezone mi moramo imati oko 70% pobjeda (30 pobjeda najmanje). S trenutnom igrom mi nemozemo ni 50% od toga dobiti.
Najveci domet u regularnom djelu nam moze biti 7 mjesto.
Phila dovesti pod hitno,ovako neide.
Nisam smatrao D aNTONIJA nekim bog zna kakvim trenerom,znao sam da nezna posdtaviti obranu,al kad imas petorku kakvu Lakersi imaju,nisi ocekivao da to moze biti toliki problem. Ipak,sad se vidi da moze.
Do kraja sezone mi moramo imati oko 70% pobjeda (30 pobjeda najmanje). S trenutnom igrom mi nemozemo ni 50% od toga dobiti.
Najveci domet u regularnom djelu nam moze biti 7 mjesto.
Phila dovesti pod hitno,ovako neide.
Nisam smatrao D aNTONIJA nekim bog zna kakvim trenerom,znao sam da nezna posdtaviti obranu,al kad imas petorku kakvu Lakersi imaju,nisi ocekivao da to moze biti toliki problem. Ipak,sad se vidi da moze.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Phil Jackson will NOT be back as a coach this season. He said so himself Tuesday. “I have no intention of ever coaching again,” Jackson told SheridanHoops.com in a brief statement. He offered no elaboration, nor any details of how hard — if at all — the Brooklyn Nets had pushed to bring him in as the permanent replacement for Avery Johnson, who was hired last month.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
hoce li ovo Bryantu biti prvi put da propusti PO u karijeri? 
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ima jos preko 40 utakmica da se odigra... valjda su jos u uvijek u igri za PO.Melo15 je napisao/la:hoce li ovo Bryantu biti prvi put da propusti PO u karijeri?
Propustio je PO u sezoni 2004/05. Lakersi su tada bili 11 na zapadu uz skor 34-48 41.5%
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ima utakmica,ali ako ovako nastave tesko da ce doci do PO,da je istok mozda bi uspjeli i sa 35 pobjeda,al na zapadu je to malo teze...BernardBarnjak je napisao/la:Ima jos preko 40 utakmica da se odigra... valjda su jos u uvijek u igri za PO.Melo15 je napisao/la:hoce li ovo Bryantu biti prvi put da propusti PO u karijeri?
Propustio je PO u sezoni 2004/05. Lakersi su tada bili 11 na zapadu uz skor 34-48 41.5%
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
amerosm je napisao/la:Ekipa u kojoj su igrali Brown, Parker i Bryant je uspjela izboriti PO 2006. i 2007.godine, dok ekipu u kojoj igraju Bryant, Howard, Gasol i Nash samo jos cudo moze odvesti u isti.
da,da Kobe bio mladi,a Odom ko fol nije igrao.Koga bi ti za trenera sem Phila
Za ovu ekipu idealan bi bio Doc Rivers. Ali posto on nije slobodan i jako tesko da ce i na kraju sezone biti, onda bi Jerry Sloan bio dobar potez, naravno ukoliko bi to on sam zelio... To bi bio posljednji pokusaj njemu, Nashu i Jamisonu da osvoje prvi prsten, Kobeu i Gasolu za novo prstenje. Njegova osnovna filozofija je jaka odbrana i pick&roll u napadu do besvijesti, a to je nesto sto bi ovoj ekipi odgovaralo.
SI AMO CONte!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.