Tebra nemoj da te ovo pokoleba, samo jako protiv agentureEvander je napisao/la:Neandertalac je lantentni navijac Sarajeva.

Enader, jedan od nasI zato neki pišu po društvenim mrežama da mu žele vidjeti leđa.

Tebra nemoj da te ovo pokoleba, samo jako protiv agentureEvander je napisao/la:Neandertalac je lantentni navijac Sarajeva.
Enader, jedan od nasI zato neki pišu po društvenim mrežama da mu žele vidjeti leđa.
Zanima me koliko ima godina kad je ovako pametan i misli da sve zna?Evander je napisao/la:Neandertalac je lantentni navijac Sarajeva.
Evander je napisao/la:
Jeste, osnovao nas je rezim. Pa to od nas niko i ne spori.
Moguce da nas je i pomagao, sirio ligu i slicno. Sve stoji, ne bjezim ni od cega.
I zato neki pišu po društvenim mrežama da mu žele vidjeti leđa.
Nije lantentni, vec latentni.Evander je napisao/la:Neandertalac je lantentni navijac Sarajeva.
Zaboravio si samo napisati kako je oboren mit o otimanju igraca i kako ste kao rezimska kuja otjerali DomorockogNeandertalac je napisao/la:Evander je napisao/la:
Jeste, osnovao nas je rezim. Pa to od nas niko i ne spori.
Moguce da nas je i pomagao, sirio ligu i slicno. Sve stoji, ne bjezim ni od cega.
I zato neki pišu po društvenim mrežama da mu žele vidjeti leđa.
Nemoj da te režim pokoleba! Izdrži!
Kao cinjenica da nije bilo nikakvog otimanja igraca?Egzircir je napisao/la:Nije lantentni, vec latentni.Evander je napisao/la:Neandertalac je lantentni navijac Sarajeva.
Nije navijac Njanjajeva, vec zagrizeni Manijak.
Nije lud, vec samo iznosi cinjenice, koje vas pogadjaju u srce.
Koliko god se trudili da ocrnite gospodina Misimovica, trebali bi sebi postaviti pitanje kakva je situacija u vasoj avliji, a ne da se smarate i gledate u nasu avliju. Onog dana kada javno priznate na koji nacin je dosao Utrpani, ko ga je doveo, kojom linijom je stigao, ko se najvise obogatio njegovim dolaskom, tek tad imate donekle pravo da se petljate u tudje poslove.
ISTINA ZA AZMIRA HUSICA!!!
Oh ne, šta da radim sada. Ubio si me argumentima, nema mi spasa. MilostEvander je napisao/la:
Zaboravio si samo napisati kako je oboren mit o otimanju igraca i kako ste kao rezimska kuja otjerali Domorockog![]()
![]()
![]()
Zar nisi sam rekao da ste Domorockog MORALI otjerati radi udbe?Neandertalac je napisao/la:Oh ne, šta da radim sada. Ubio si me argumentima, nema mi spasa. MilostEvander je napisao/la:
Zaboravio si samo napisati kako je oboren mit o otimanju igraca i kako ste kao rezimska kuja otjerali Domorockog![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoće ali za 7% interesa + kult ličnosti, mada to njima nije problem jer su oduvijek bili iskusni na tom polju!TobeYarabi je napisao/la:jel to i danas prosjaci pisu o milijarderukakav je osjecaj kad ti komsija milijarder a tebe nece niko ni zabadava
![]()
![]()
Osim: Zasto je necijih 7% prihvatljivije od nasih 6% Nismo zasluzili da nas na ovakav nacin otjeraju!!BordoArmy88 je napisao/la:Hoće ali za 7% interesa + kult ličnosti, mada to njima nije problem jer su oduvijek bili iskusni na tom polju!TobeYarabi je napisao/la:jel to i danas prosjaci pisu o milijarderukakav je osjecaj kad ti komsija milijarder a tebe nece niko ni zabadava
![]()
![]()
Skrecemo sa teme?Neandertalac je napisao/la:Ko je doveo Ješića i dao mu odriješene ruke?
Nije udruga, ispravka netačnog navoda, već kurava. Hvala lijepo !TobeYarabi je napisao/la:dje su ovi tuzlaci? je li slobodanka povukla tuzbu kod uefe, ili ce ici do kraja i ugasiti ovu politicku udrugu sa grbavice?
Sređeno je da Sarajevo mora dobiti. Olimpik može dobiti 1 miliona maraka, ali oni moraju izgubiti u subotu. Vraćaju se dugovi iz prošle sezone.samirr je napisao/la:Jel sve sredjeno sa Olimpikom, moraju li se vracati dugovi zbog prošle sezone i one blamaze na Kosevu ? Jel Nijaz platio kešom i obecao 6b naredne sezone ? Da li ce vas Olimpik ispoštovati s obzirom da im gori pod nogama ?