Nisu se neki primili jos, vecina jeste, brzo ce i ostalo.Android je napisao/la:Da ali opet to je bas drastican pad cijene... Vidim sad da je 200 kad udjem na profil, a ovamo pokazuje 150k...MortemHz je napisao/la:Presao je u slabiju ligu pa je zato moguce, Deji je 200K trenutna cijena i povecana je sa 150K mada bi mu ja dao 300K.Android je napisao/la:Tko su ljudi koji prave cijene na Transfermarktu? Ako ih ima ovdje, mogu li objasniti zasto je Josipu Coricu srusena cijena sa 650 na 375 tisuca eura, a lik bio statisticki najbolji igrac Lokomotive? Dejan Cabraja 150k eura, a bolji od 90% krila u ligi... Stvarno blage veze nemate
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vi sa transfermarktom imate podforum za virtuelne sportove i igrice dosadni ste
KenoRob je napisao/la:Vi sa transfermarktom imate podforum za virtuelne sportove i igrice dosadni ste
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Zna li neko dokle su Dulja i Stevo? Sta rade onako sad kad se ne bave vise fudbalom?
Duljević je haman svaku noć u sarajevskim mejhanama. Za ovog drugog ne znam.BordoBolesnik je napisao/la:Zna li neko dokle su Dulja i Stevo? Sta rade onako sad kad se ne bave vise fudbalom?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
na kraju ce obojica potpisati za zrinjski...High je napisao/la:Duljević je haman svaku noć u sarajevskim mejhanama. Za ovog drugog ne znam.BordoBolesnik je napisao/la:Zna li neko dokle su Dulja i Stevo? Sta rade onako sad kad se ne bave vise fudbalom?
45515
Kakvih samo likova ima na ovom forumuarelinho je napisao/la:KenoRob je napisao/la:Vi sa transfermarktom imate podforum za virtuelne sportove i igrice dosadni ste![]()
Ovo koliko je smiješno, toliko i nije.arelinho je napisao/la:KenoRob je napisao/la:Vi sa transfermarktom imate podforum za virtuelne sportove i igrice dosadni ste![]()
Odlican pozet bhtelecoma, pokazuje da ga ne vode levati. Fino su svim ''dusebriznicima'' zacepili usta, sada neka se pokazu ti njihovi, za koje smatraju da bi dobro odradili posao ...gdje vam je sad taj sportklub osim na popisu kriminalnih ofšor firmi zajedno sa takodje kriminalim teladmahom. Neka sada pokazu ti za koje iz Borca navode da bi prenosili utakmicu, da su u pravu.
- tuzlak1987
- Kontakt:

Vjerovatno najbolji dres u historiji fudbala
Poklaće nas po Banja luci i Mostaru.tuzlak1987 je napisao/la:
Nisu oni miroljubljivi kao mi Bošnjaci, pa nam sa šahovnicama i trobojkama dolaze.

Mrsko mi sada tražiti ono samo grb i ove ljiljane, ovo nabrzinu pronašao, protiv Libertasa, premijera.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
U ovim evropskim pretkolima uvijek neko iznenadi . Evo ovi izbacili Galatu . Samo nikad ekipa iz Bosne nikog da iznenadi ....
Da te volim oduvijek sam znao...
Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI
Ma nije vise ni latentni pitar.MortemHz je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:
Davno smo ga provalili ..sda fan
Sta li ce Mujaba na to da kazeSariel je napisao/la:Ma nije vise ni latentni pitar.MortemHz je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:
Kako god nije nas...
Je li posalo ko ponude danas do 9 ili se čeka srijeda za ostatak kola. 
Svaka cast upravi na novom dresu
Komunjari na aparatima
Komunjari na aparatima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.