Mi ne ratujemo protiv uprave.Mi smo protiv jedne ratovali godinama i otjerali smo ih na kraju.azizmpj je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Kad bude rezultata stat ce momci sa bakljama,mozda to nekako apsordno zvuci u ovom trenutku ali i ovo je neki vid poruke ljudima sto iz kluba sto ovima na terenu,a da se moze bez baklji moze se sjetimo se prosle sezone cini mi se pred kraj da je bilo kad je par kola proslo a da se nije petarda bacila,ili Evrope gdje isto petarda nije zapaljena,dakle momci su jasno istakli na tribini poruku sada DOK KASA PATI CEKAJU SE REZULTATI
Dakle bez baklji se moze,ja prvi ne podrzavam istu stvar,ali ovo je vise kao ucjena i poruka ovima da postignu sto bolje rezultate,opet kazem mozda apsordno zvuci jel ti klub placa kaznu ali isto ko sto igrace nemozes bolje kazniti nego tako sto ces im od plate odbiti tako i ove nemozes bolje najerati da bolje rade nego kroz ovaj nacin,,kad budu dobri rezultati nece biti ni kazni,a vec su momci ranije dokazali da se moze i bez bakljada,dakle dajte rezultate i nema problema
Mada bi trebali prekinuti ovu temu,cisto jel treba ovdje da pricamo o igrama,igracima i nekim stvarima vezano za samu igru
sta sad se furamo na BHFANATICOSE kad su ratovali protiv bivseg saveza?
Ove smo postovali maximalno, kazu bez baklji mi ih ne palimo, kazu bez belaja mi ih ne pravimo.Kazu ne sjedite i stojte na stepenicama dobicemo kazne mi ne stojimo.
Mi kazem hocemo titulu dobijemo kitu, hocemo prolazak Kukesija prodjemo qrac, hocemo pobjedu protiv Sirokog dobijemo jos vecu kitu.
Podrzavat cemo ih, dolazit na tekme, navijat, ici na gostovanja ali ako nam je cejf da zapalimo baklje zapalicemo ih, ako nije necemo.