Ma nema zime sa arenama.IlCapitano je napisao/la:I da, na istu noć igraju Real - Atletico tako da se odmah treba pripremiti za streamove, bar u revanšu, valjda će nas Arena uzeti u Torinu.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: Juventus FC
#ALLEGRIOUT
VelaHavle je napisao/la:Ramiral, kako si?
Allegriju vjerujem. Ako budemo igrali kao protiv Borusije to će biti vrh.
Elhamdulillah brate moj
Allegri dingospo, nek' nam je vratio Federicu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
E to mi je drago čuti. Elham, nikad bolji!ramiral je napisao/la:VelaHavle je napisao/la:Ramiral, kako si?
Allegriju vjerujem. Ako budemo igrali kao protiv Borusije to će biti vrh.
Elhamdulillah brate moj, ti?
Allegri dingospo, nek' nam je vratio Federicu
Za sve je odgovoran:

Mozete biti zadovoljni zrijebom 
Volio sam da smo Barsu izvukliterabajt je napisao/la:Mozete biti zadovoljni zrijebom
Sve nam se otvorilo
, nadam se da ćemo iskoristiti ovu šansu i doći u polufinale, a onda rasterećeno sve je moguće
. Ali Monako se mora ozbiljno shvatiti ekipa koja je iznenadila Arsenal u Londonu i tako došla do ove faze, prije svega ih krasi jaka odbrana i jak kontra napad, ponovo ne smije biti gluposti i brisanog prostora, ne smijemo se zaletiti i previše juriti prema njihovom golu, nego pametno.
Ekipa Monaka je primila samo 4 gola ove godine u LP!
Arsenal je smijesna ekipa kao i cijela PL ako cemo realno. Odbrana Monaka u uzvratu je bila sve samo ne dobra,da igraci Arsenala nisu htjeli svaki napad da udju sa loptom u gol i da su cesce sutirali prosli bi dalje. Carassco i kontranapadi su ono cega se plasim. Mislim da ce nam ovde biti teze proci dalje nego BVB iz razloga sto i Monako taktizira,bolji su u fazi napada postavljene odbrane kao nasa ali svejedno im ne gine ispadanje ako tom dvomecu pristupimo ozbiljno kao sto je bio slucaj sa Borusijom.Sarajevo1946 je napisao/la:Ekipa koja je izbacila Arsenal zaslužuje ogroman respekt. Ljudi imaju izuzetno dobru sredinu i dobre napadače, a odbrana sa fenomenalnim Subašićem je prilično čvrsta.
Nemoj da unaprijed upisujemo prolaz, sve to moramo na terenu potvrditi. FORZA JUVE!
Arsenal nije nista napadacki potentniji od nas a bruku prilika im je napravio u oba meca. Da su trecinu iskoristli pobijedili bi u obje utakmice. Na teren 11 lavova neka Alegri izvede i nema brige.
- IlCapitano
- Kontakt:
Balon u kampusu.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma nije to baš tako da je Arsenal smiješan, a pogotovo EPL.Marvin je napisao/la:Arsenal je smijesna ekipa kao i cijela PL ako cemo realno. Odbrana Monaka u uzvratu je bila sve samo ne dobra,da igraci Arsenala nisu htjeli svaki napad da udju sa loptom u gol i da su cesce sutirali prosli bi dalje. Carassco i kontranapadi su ono cega se plasim. Mislim da ce nam ovde biti teze proci dalje nego BVB iz razloga sto i Monako taktizira,bolji su u fazi napada postavljene odbrane kao nasa ali svejedno im ne gine ispadanje ako tom dvomecu pristupimo ozbiljno kao sto je bio slucaj sa Borusijom.Sarajevo1946 je napisao/la:Ekipa koja je izbacila Arsenal zaslužuje ogroman respekt. Ljudi imaju izuzetno dobru sredinu i dobre napadače, a odbrana sa fenomenalnim Subašićem je prilično čvrsta.
Nemoj da unaprijed upisujemo prolaz, sve to moramo na terenu potvrditi. FORZA JUVE!
Arsenal nije nista napadacki potentniji od nas a bruku prilika im je napravio u oba meca. Da su trecinu iskoristli pobijedili bi u obje utakmice. Na teren 11 lavova neka Alegri izvede i nema brige.
Druga utakmica je bila i psihološki takva da se Monaco po inerciji povukao, jer je branio rezultat. Gledao sam obje njihove utakmice, oni su itekako pokazali da mogu i znaju igrati. Prvu utakmicu su čak i većim dijelom potpuno kontrolisali. Upravo zbog toga, jer znaju igrati na rezultat, vjerovatno ćemo teže sa njima nego sa BVB.
Kvalitetniji smo, ali sve to moramo pokazati na terenu. Kako Nedved reče, ključ bi mogla biti prva tekma, jer oni bolje na strani igraju. Moramo ih limitirati u kontrama i ne ostavljati im puno prostora. Samo pametno...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo je bitno ne primiti gol u prvoj utakmici, i sacuvati sto vise igraca za revans zbog kartona...dakle samo da se ne desi neka glupost kao protiv Dortmunda, a 1-0 bi bio strasan rezultat
a eto sav taj baksuzluk iz prethodnih sezona se vraca u ovoj, prvo Dortmund koji ima tesku sezonu, pa sad Monako..sve se otvorilo
a eto sav taj baksuzluk iz prethodnih sezona se vraca u ovoj, prvo Dortmund koji ima tesku sezonu, pa sad Monako..sve se otvorilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ima na Areni 4 za 5 minuta repriza Dortmunda. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Contentissimo
- Kontakt:
Monaco
kako sada izgleda "blaze" Pogbina povreda, sve nam se otvorilo
kako sada izgleda "blaze" Pogbina povreda, sve nam se otvorilo
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma realno ovo je šansa generacije, svjesni smo da su ispred nas tri ili četiri kvalitetnije ekipe za osvajanje Lige pravaka, ali sa prolaskom u polufinale tu se nikad ništa ne zna.
Kun fejekun!
- bianconeros
- Kontakt:
Ogromna sansa da se izbori 1/2... nismo se plasirali dalje od 1/4 finala jos od 2003 ...
Netreba podcjenivati Monaca al ovo moramo uzeti na izskustvo...

Netreba podcjenivati Monaca al ovo moramo uzeti na izskustvo...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlCapitano
- Kontakt:
Da, ali su u grupi bili sa Zenitom, Bayerom i Benficom. Nisu baš neke ekipe koje će ti testirati odbranu toliko. Arsenal ih je rastavljao šansama samo su smotani bili pa nisu mogli zabiti.Padovan je napisao/la:Sve nam se otvorilo, nadam se da ćemo iskoristiti ovu šansu i doći u polufinale, a onda rasterećeno sve je moguće
. Ali Monako se mora ozbiljno shvatiti ekipa koja je iznenadila Arsenal u Londonu i tako došla do ove faze, prije svega ih krasi jaka odbrana i jak kontra napad, ponovo ne smije biti gluposti i brisanog prostora, ne smijemo se zaletiti i previše juriti prema njihovom golu, nego pametno.
Uđemo u utakmicu čvrsto, sa loptom u nogama i lagano ih meljemo, 2:0 dosta za prvu utakmicu. U drugoj stati u odbranu čekati ih na kontre.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Zbog prirode posla bio sam primoran da gledam prvu tekmu Arsenal - Monaco i mogu reći da su Kneževi odigrali dobar meč, ali su isto tako imali više sreće nego znanja, u prelomnim trenucima, Arsenal je fulio niz nevjerovatnih prilika i onda je uslijedilo nepisano pravilo, dok je druga utakmica protekla u totalnoj dominaciji Topnika.
Oni igraju nekako italijanski, a izbaciti italijanski klub italijanskom igrom, nekako mi to ne ide.
Oni igraju nekako italijanski, a izbaciti italijanski klub italijanskom igrom, nekako mi to ne ide.
Kun fejekun!
Gledao sam obje utakmice i Arsenal koji je definitivno slabiji od nas ih je razmontirao sansama. Imaju Girouda panja koji je fulao nemoguce i do odbrane 6-7 identicnih igraca koji svi pokusavaju uci u gol sa loptom. Ofanzivni su,i stoperska pozicija u Arsenalu je jedna od najtezih na svijetu iz tog razloga. Zato su i primili 3 komada kuci.IlCapitano je napisao/la: Arsenal ih je rastavljao šansama samo su smotani bili pa nisu mogli zabiti.
Uđemo u utakmicu čvrsto, sa loptom u nogama i lagano ih meljemo, 2:0 dosta za prvu utakmicu. U drugoj stati u odbranu čekati ih na kontre.
Jedina prednost Arsenala nad nama je puno brza igra,imaju vise igraca koji mogu pokusati samostalno probiti odbranu ali zato imaju nula taktike. Leprsavost u igri im nista dobro nije donijela i ne donosi vec dugo.
Mi i Monako imamo dosta slicnosti kada je igra u pitanju sa tom razlikom da sve sto oni rade dobro mi radimo bolje. Bolja smo ekipa,favoriti u ocima svih i da ih ne izbacimo to bi bilo nemalo izenadjenje.
Mislim da ce se Monako uglavnom braniti u obje utakmice a kako ce im iskoristiti slabosti u odbrani to prepustamo Alegriju koji je pokazao da zna taktizirati.
Sada sam bio na utakmici između Pariza i još nekog "niđeveveze" kluba i mogu reći da spremamo ponudu za Rabijota. Također smo spremni nešto novaca iskeširati za Dijambalu iz Palerma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.