Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Jbga tako ti je grah pao Džeko. Navijam za Samp dok ne uletis u 6-t0j onda cu navijati da ti das gol ne za romu 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Eh u pm. Znas da je kriza kad ga trener zamjeni a i nema drugog centarfora
samo da te obavijestim da je najbolji strijelac Rome Pjanić sa 8 golova, za kojeg se tvrdi da je Bosanac iako to ne dokazuje dok igra u repci, tako da ja navijam i da ga Pjanke metne, ionako nema drugi ko osim možda El Shaarawya, pa navijam i za Zuku da ga ne prime u odbrani, a tek onda na kraju i za Džeku kad uđe, ako uđe naravno.MuhamedTM je napisao/la:Jbga tako ti je grah pao Džeko. Navijam za Samp dok ne uletis u 6-t0j onda cu navijati da ti das gol ne za romu
Hvala nisam znao to, evo sad kad znam radujem se zato sto ce Pjanic I Zuka igrati. Ono plaho mi godra.coelho41 je napisao/la:samo da te obavijestim da je najbolji strijelac Rome Pjanić sa 8 golova, za kojeg se tvrdi da je Bosanac iako to ne dokazuje dok igra u repci, tako da ja navijam i da ga Pjanke metne, ionako nema drugi ko osim možda El Shaarawya, pa navijam i za Zuku da ga ne prime u odbrani, a tek onda na kraju i za Džeku kad uđe, ako uđe naravno.MuhamedTM je napisao/la:Jbga tako ti je grah pao Džeko. Navijam za Samp dok ne uletis u 6-t0j onda cu navijati da ti das gol ne za romu
Ovo je tema Edin Dzeko ja dosao da napisem sta o njemu, svaka cast za ovu drugu dvojcu ali ja samo Romu gledam zbog Dzeke, uz duzno postovanje doticnim Bosancima.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Yebes Romu da se hoce Dzeko prodati u Kinu za jedno 30. miliona da Zeljo dobije %. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
koliki postotak ima zeljo od njegovih transfera?Elegant je napisao/la:Yebes Romu da se hoce Dzeko prodati u Kinu za jedno 30. miliona da Zeljo dobije %.
nikad do tog podatka nisam dosao.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ej, kako se samo naje*em majke trenera Rome, pa kolicina je*anja bi se sluzbeno proglasila 8. svjetskim cudom.
Kako se usuduje??? Djubre jedno zabarsko. Taman je danas trebo da proradi.
5%Evil Genius II je napisao/la:koliki postotak ima zeljo od njegovih transfera?Elegant je napisao/la:Yebes Romu da se hoce Dzeko prodati u Kinu za jedno 30. miliona da Zeljo dobije %.
nikad do tog podatka nisam dosao.
Kad ti je dosadno, samo treba doci na ovu temu. Vazda ludilo neko!
Dajte mozda jos nije 100% spreman nakon one male povredice i trener misli da ce mu biti od vise koristi ako ga ovede kasnije. Smirite dozivljaje!! PA vi bi odma vjesali i lincovali!! Aman

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
realno, nije mogao dobiti goreg trenera na planeti od ovog spaletijaZgemboAdislic je napisao/la:Ej, kako se samo naje*em majke trenera Rome, pa kolicina je*anja bi se sluzbeno proglasila 8. svjetskim cudom.

sam je kriv sto ne moze kuveta **** je kad mu fudbal vise nije na 1 mjestu tako je kad ti pare novac slava udare u glavu..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Uvijek su treneri krivi, Mancini, Pellegrini, Garcia, Spalleti 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa normalno, a mi koji napišemo da igra loše smo napaćeni i ljubomorni, jer je čovjek uspio u životuNYKnicks Fan je napisao/la:Uvijek su treneri krivi, Mancini, Pellegrini, Garcia, Spalleti

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Roma bez Dzeke- prosjecna ekipa, Roma sa Dzekom- prosjecna ekipa sa WC igracem sa kojim ne zna sta bi...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
ma bez obzira sto je ova Roma prosjecna ekipa,sto veze nemaju i ovako i onako treba priznati da ipak za nijansu bolje izgledaju na terenu bez Edina...ako nista malo su vise konkretni...nemam pojma sta se desava sa Edinom...on je za sve ove Romine igrace jedna velika igracina ali nije to to ...nek razmisli o Kini svakako da mom Zelji donese jos koji dinar...**** Romu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
U ekipi gdje napadaci rijetko daju golove nesto ne stima. Ja stvarno ne vidim sta je bolje bez Dzeke u Rominoj igri, igraju bez sistema i ideje, da igraju protiv ekipe koja je u stanju da im napravi bilo kakav pritisak raspali bi se. Ali nije im kasno ni sad, imaju jos citavo poluvrijeme da prokockaju ovu prednost, ne bi im bio prvi put...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
ZgemboAdislic je napisao/la: Kako se usuduje??? Djubre jedno zabarsko. Taman je danas trebo da proradi.

yebote ledara, koji smo mi narod. Priznajem, i ja znao sam Manciniju opsovat' sve po redu, ali ljudi dragi dokle više? Pa jednostavno je, napadač ima mizerna tri gola i to dva iz penala i na klupi je. Zasluženo. Kad malo trgne guzicom i počne davati golove za šta je doveden, ponovo će biti u prvih 11.
Sta bi bilo da je on ovoliko šansi fulio ko Pjanić.Nedo bog.
Nisam ocekivao da ce ga ovako pozdraviti, nadam se golu ako bog da.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.