FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahahah moš mislit, a vi 5 trofeja pa opet niste makli hahahahahaah
Ne bih da ulazim dalje s tobom u raspravu, ali od vas smo sigurno odmakli, ako nista najtrofejniji klub ove nam lijepe drzave.ustipak je napisao/la:Hahahah moš mislit, a vi 5 trofeja pa opet niste makli hahahahahaah
Nikola Tesla!
-
samosarajvo
- Kontakt:
I ja sam cuo da im se duguje jedna plata ali nije to strasno, nek se duguje.Kad nisu pobjedili Sirokog i prosli Albance treba im odbit kao kaznu...
Da mi je samo znati na cemu si ti, ko je ulozio u FKS, samo oni koji su kupili upravljacke uloge i niko vise, gospodin Tan je samo platio reklamu na dresovim isto kao sto plati recimo FDS ili neko drugi.newBot je napisao/la: Jao, kako se kod vas dijele pare. Milijarder ulaze u drzavi u kojoj nema zakona, onako samo po vama dijeli pare, daje kapare kao da kupuje stan![]()
Sa vama uvijek neka koma.
Pitaj Englanda i plavetnilo oni znaju sve samo dvije stvari ne znaju gdje je Hitler zakopan i kad se Amaw vraćalucif3R666 je napisao/la:znal ko koliko je tan para dao ?? ili tek treba poslat pare ?Rule_hz je napisao/la:Pripremite se za jos jedan BUM u reziji Visenta Tan-a poslije sto je nastradao city dao je zeleno svjetlo za dovodjenje kvalitetnog igraca
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Delijo, što ti imas protiv Englanda ?hearts je napisao/la:Pitaj Englanda i plavetnilo oni znaju sve samo dvije stvari ne znaju gdje je Hitler zakopan i kad se Amaw vraćalucif3R666 je napisao/la:znal ko koliko je tan para dao ?? ili tek treba poslat pare ?Rule_hz je napisao/la:Pripremite se za jos jedan BUM u reziji Visenta Tan-a poslije sto je nastradao city dao je zeleno svjetlo za dovodjenje kvalitetnog igraca
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Daj ba, dosta šuplje!
Kakva bi mogao biti sastav protiv zelenih?
Kakva bi mogao biti sastav protiv zelenih?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Evolution87
- Kontakt:
raskinut ugovor sa radule dadule 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Delije su u Bg tak oda ne znam kome se obraćaš. A ako si mislio na mene onda ću ti samo jednu stvar reći peglaš ali baš. Ako imaš šta konstruktivno reći dođi i gukni inače je sve ovo što ti propagiraš besmisleno.
Protiv Zelenih upada krilo umjesto Todora Brzi najvjerovatnije ostalo sve isto ostaje
Protiv Zelenih upada krilo umjesto Todora Brzi najvjerovatnije ostalo sve isto ostaje
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- Evolution87
- Kontakt:
umjesto todora ce vjerovatno travancic, samo je neizvjesno za sredinu ko ce igrati. vjerovatno dzakmic i bisanovic
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
A koje je drugo pojacanjeEvolution87 je napisao/la:raskinut ugovor sa radule dadule
kad vidim da komsinice vise na ovoj temi, odmah znam da se nesta opasno kuha, moraju one nos zaviriti, i u sve su upucene bolje od nas... Hajd s hajrom nas jos upoznajte s desavanjima u nasem klubu, molim lijepo... HVALA
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Radulovic otisao lijepo svakako je bio cisti promasaj u ekipi.
E sad koja su to navodna dva pojacanja sto trebaju da dodju cujem neke price da je Bilbija i ?
E sad koja su to navodna dva pojacanja sto trebaju da dodju cujem neke price da je Bilbija i ?
04.10.2009 !!
A gdje si ti procitao za ta neka pojacanja sto spominjes?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo me najvise raduje od svega, vazno je da se radi sistemski i korak po porak.Head je napisao/la:Za one koji su pitali na koliko je potpisao Komazec,igravsi na kartu da je potpisao na pola godine moram da ih razocaram.
FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Cimirot Gojko zaključili profesionalni ugovor do 31.05.2016.
FK "FK SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Komazec Nikola zaključili profesionalni ugovor do 30.06.2015.
Sto se tice Ibrakovica, bolje ne suditi nista prije vremena, treba dati vremena, da vidimo kako ce to ici. Ako bude kao prethodnici, nije ga tesko otjerati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
To uvecano, istina. Platio je i postao je generalni sponzor.hilmo je napisao/la:Da mi je samo znati na cemu si ti, ko je ulozio u FKS, samo oni koji su kupili upravljacke uloge i niko vise, gospodin Tan je samo platio reklamu na dresovim isto kao sto plati recimo FDS ili neko drugi.newBot je napisao/la: Jao, kako se kod vas dijele pare. Milijarder ulaze u drzavi u kojoj nema zakona, onako samo po vama dijeli pare, daje kapare kao da kupuje stan![]()
Ali raspitaj se jos malo, pa mozda i saznas da to nije sve i da je jos jedna veca uplata legla.
Isto tako, aktivno se radi na papirologiji, Ibrakovic posebno, da se sto prije krene u realizaciju izgradnje trening kampa. A kamp se ne moze graditi za klikere ili samo dobrom voljom.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Za reklamu ste svi 100% u pravu.Za to dodatno guranje nisam siguran, vrlo moguce ali nisam siguran fakat.AdiRajvosa je napisao/la:To uvecano, istina. Platio je i postao je generalni sponzor.hilmo je napisao/la:Da mi je samo znati na cemu si ti, ko je ulozio u FKS, samo oni koji su kupili upravljacke uloge i niko vise, gospodin Tan je samo platio reklamu na dresovim isto kao sto plati recimo FDS ili neko drugi.newBot je napisao/la: Jao, kako se kod vas dijele pare. Milijarder ulaze u drzavi u kojoj nema zakona, onako samo po vama dijeli pare, daje kapare kao da kupuje stan![]()
Ali raspitaj se jos malo, pa mozda i saznas da to nije sve i da je jos jedna veca uplata legla.
Isto tako, aktivno se radi na papirologiji, Ibrakovic posebno, da se sto prije krene u realizaciju izgradnje trening kampa. A kamp se ne moze graditi za klikere ili samo dobrom voljom.
Ali sam zato za trening kamp 1000% siguran, covjek je bas zagrijan da napravi ovdje nesto slicno kao su Zenici...vidjecemo
Može li se znati cifra od Tana (ukupno) ? Ako nije za javnost, moze na ppAdiRajvosa je napisao/la:To uvecano, istina. Platio je i postao je generalni sponzor.hilmo je napisao/la:Da mi je samo znati na cemu si ti, ko je ulozio u FKS, samo oni koji su kupili upravljacke uloge i niko vise, gospodin Tan je samo platio reklamu na dresovim isto kao sto plati recimo FDS ili neko drugi.newBot je napisao/la: Jao, kako se kod vas dijele pare. Milijarder ulaze u drzavi u kojoj nema zakona, onako samo po vama dijeli pare, daje kapare kao da kupuje stan![]()
uplatio je glavnicu da prodje projekat tj 33.3% ne sjecam se koliko je bilo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Suljić na izlaznim vratima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.