Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ovako će i vas SDA botine Bakir da proda 

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
E ti nam trebaš , ti si tamo .
Je ko ovaj , odjednom banu ?
Mislio sam na prvu da ima vezu sa Ferhatovićem sa Baščaršije , ali nije tako .
Preksinoć prvi put mi izleti na You Tube kratki kako prvi sendvić sa tonom suhovine , kada danas Miro kod njega i sve sami superlativi .
U zadnje vrijeme vrti se i neki iz Bihaća , strašan roštilj haman džaba Hajat restoran .
- VensanKasel
- Kontakt:
Da li su upoznat sa Mikijem Rurkom turska verzija ?

Najodvrstnije osobe od ovih influensera su ovi sto se prezderavaju ili kad pokazuju sta sve mogu pojest. Fuj.
-
- Kontakt:
Ne znam kome ta krmad mogu biti zanimljiva?! Ima 200 kila i sad on snima šta sve može da pojede. I to neko gleda 

Onaj Sermed nabio 1.9 miliona pregleda na videu kako zdere cijelo janje za 59 minutaMarcoBorriello je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:07Ne znam kome ta krmad mogu biti zanimljiva?! Ima 200 kila i sad on snima šta sve može da pojede. I to neko gleda![]()

Stvarno cirkus rade od sebe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Al ovo je iskreno impresivno. Ja sam u najboljem izdanju mogao rijesiti but i malo od vrata i koje rebro. A nisam teskas.DamirT je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:16Onaj Sermed nabio 1.9 miliona pregleda na videu kako zdere cijelo janje za 59 minutaMarcoBorriello je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:07Ne znam kome ta krmad mogu biti zanimljiva?! Ima 200 kila i sad on snima šta sve može da pojede. I to neko gleda![]()
![]()

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Ma brate ljudina teška Bgm. Krenuo čovjek sa prodajom suhog mesa na crno.VensanKasel je napisao/la: ↑15 feb 2025, 20:34E ti nam trebaš , ti si tamo .
Preksinoć prvi put mi izleti na You Tube kratki kako prvi sendvić sa tonom suhovine , kada danas Miro kod njega i sve sami superlativi .
U zadnje vrijeme vrti se i neki iz Bihaća , strašan roštilj haman džaba Hajat restoran .
Ali pojavom tik toka, imao je fino reklamu. Bas kulturnu, nikakav seljakluk. Plus ima dostavu, koja ide nerealno dobro. Cijene su mu normala. U 90% slučajeva kad sam išao, uvijek ga sretnem tu. Poselami se sa svakim, ispriča, bas legenda čovjek.
I neko bi pomislio da mu rade samo Bošnjaci ali nije tako.
Hrana mu je stvarno ukusa. Za ove standarde ovdje je dobar roštilj. Mada meni je to i dalje daleko ispod našeg nivoa dole. Ili sam samo nostalgičan.

Kome taj lik može biti zanimljiv i smiješan.DamirT je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:16Onaj Sermed nabio 1.9 miliona pregleda na videu kako zdere cijelo janje za 59 minutaMarcoBorriello je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:07Ne znam kome ta krmad mogu biti zanimljiva?! Ima 200 kila i sad on snima šta sve može da pojede. I to neko gleda![]()
![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Roštilj majstor mu je Petar Pero. Nedavno je postao većinski vlasnik firme iz Kaknja koja distribuira naše proizvode u EU, te je nakon toga imao sastanak sa našim ambasadorom u Maleziji da se krene sa distribucijom i za Aziju.jasmin10 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:22Ma brate ljudina teška Bgm. Krenuo čovjek sa prodajom suhog mesa na crno.VensanKasel je napisao/la: ↑15 feb 2025, 20:34E ti nam trebaš , ti si tamo .
Ali pojavom tik toka, imao je fino reklamu. Bas kulturnu, nikakav seljakluk. Plus ima dostavu, koja ide nerealno dobro. Cijene su mu normala. U 90% slučajeva kad sam išao, uvijek ga sretnem tu. Poselami se sa svakim, ispriča, bas legenda čovjek.
I neko bi pomislio da mu rade samo Bošnjaci ali nije tako.
Hrana mu je stvarno ukusa. Za ove standarde ovdje je dobar roštilj. Mada meni je to i dalje daleko ispod našeg nivoa dole. Ili sam samo nostalgičan.![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja sam narucio skoro meso i bilo je vjerovatno najbolje suho meso koje sam u zivotu pojeo. Druga neka vrsta je bila ok, medjutim ova nekakva „cvoka“ je brutalna.
Dobri su mu i cevapi. Ostatak rostilja je bio prosjek. Tesko je dobar rostilj napravit bez uglja.
Dobri su mu i cevapi. Ostatak rostilja je bio prosjek. Tesko je dobar rostilj napravit bez uglja.
VensanKasel je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:28Volim alkohol , probao sve vrste ali vjeruj mi jedini alkohol na koji bi se mogao navući da svaki dan pijem je Vlahov , ima nešto u njemu majku muarmando je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:15Apropo Badelov Vlahov, kad bih ti rekao da sam maznuo 6, 7 komada pred polaganje vozačkog ispita, tj. vožnje, ne bih mi vjerovao.VensanKasel je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:09
U t(v)om slučaju par Vlahova prije leta i sve završeno![]()
Od tada mi je omiljeni napitak što se tiče te vrste alkoholnog pića.![]()
To što Lavov svi zovu Vlahov , niko da objasni ?![]()

Jesi li probao ovaj ja neku noc u Garrisonu nakon nekoliko piva stukao nekoliko komada ovih i jeb. es ga nije losa kombinacija

- Pensioner26
- Kontakt:
Ma sve je to u redu, međutim taj strah se ne može pobijediti, osim ako te neko ne opali maljem u glavu, ili se nagutaš tableta za spavanje. Neko će to riješiti alkoholom. Kao što neko napisa strah je iracionalan, miks straha od visine, smrti i klaustrofobije. Bukvalno strah od straha koji je naravno imaginaran, ako ti karakter/podsvijest ima iole malu dozu anksioznosti, velike su šanse za useritis u gaće.VensanKasel je napisao/la: ↑15 feb 2025, 11:46Evo za nekoga koga je strah od leta , ko još nije letio avionom i slično ...
Simple Flaying je objavio listu hollywoodskih nebuloza filmovima:
U filmovima let sa jednim motorom je tragedija i jedva se izbjegne rušenje takvog aviona – naravno istina je potpuno drugačija, avion može normalno letjeti sa jednim motorom
U filmovima turbulencija je ekstremno opasna – no u ogromnoj većini slučajeva to nije istina
U filmovima ispaljen metak iz pištolja stvara enormnu dekompresiju i ruši avion – istina je drugačija, izbijanje vrata ili prozora bi izazvalo jaku dekompresiju, dok bi rupa od metka izazvala vrlo polaganu dekompresiju
U filmovima često se otvaraju vrata tijekom leta – no isto nije moguće tijekom leta na višim visinama radi razlike u tlakovima
U filmovima udar munje ruši avione – istina je potpuno suprotna, udar munje nije opasan za avion
U filmovima se mlazno gorivo jako lako pali – u stvarnosti to je jako daleko od istine
U filmovima autopilot se može hakirati i tako oteti avion – u stvarnosti to se ne može desiti
U filmovima junak se sakrije u kotaču aviona i onda uđe u avion – u stvarnosti to nije moguće, već je realno da ćete umrijeti na kotaču
U filmovima junak otima avion i sa njim odleti – u stvarnosti to je nemoguće zbog sigurnosti, pa osoba neće sigurno ući u avion i sa njim samo odletjeti
I na kraju ono što mene najviše živcira. Milijun puta vidimo izvana Boeing 747, a onda iznutra B737, sa samo dva reda sjedišta .
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Ja lijepih vijesti zadnjih par dana, Tropic počinje da radi 0/24 , njihovi objekti u Federaciji također (Crvena jabuka) počinju sa reklamama radimo svaki dan. Preregistracija u dragstore ide životom.
Meni poslali poruku "radimo i nedjeljom".PopravnaToljaga je napisao/la: ↑15 feb 2025, 23:00Ja lijepih vijesti zadnjih par dana, Tropic počinje da radi 0/24 , njihovi objekti u Federaciji također (Crvena jabuka) počinju sa reklamama radimo svaki dan. Preregistracija u dragstore ide životom.

- relativizam
- Kontakt:
Wqndersone jel istina da su u Brckom doprinosi 40posto a kod nas 70posto
Zašto ne prebacis firmu u Brcko
Zašto ne prebacis firmu u Brcko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.