FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ma sta ce skripat,vidjeces kad budu J.Cesar-Lucio,Ranocchia,Samuel-Maicon,Nagatomo-Cambiasso,,,da ga vidim koji ce proc 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- alan_kardec
- Kontakt:
adointer je napisao/la:BROJEVI DRESOVA ZA 2011/2012
GOLMANI
Bardi: 92
Castellazzi: 12
Orlandoni: 21
Julio Cesar: 1
Viviano: 33
ODBRANA
Bianchetti: 44 (* = Nije u prvom sasatavu)
Caldirola: 16
Chivu: 26
Cordoba: 2
Faraoni: 37
Lucio: 6
Maicon: 13
Jonathan: 42
Nagatomo: 55
Natalino: 57
Ranocchia: 23
Rivas: 24
Samuel: 25
Santon: 39
Zanetti: 4
CENTAR
Alvarez: 11
Bessa: 93 (* = Nije u prvom sastavu)
Crisetig: 48
Longo: 81 (* = Nije u prvom sastavu)
Motta: 8
Cambiasso: 19
Muntari: 77
Obi: 20
Sneijder: 10
Stankovic: 5
Mariga: 17
NAPAD:
Alibec: 91
Castaignos: 30
Coutinho: 29
Eto'o: 9
Milito: 22
Pandev: 27
Pazzini: 7
A gdje vam je onaj mladi Buraghi? Sjećam se da je pred početak prošle sezone na nekoj pripremnoj utakmici u americi zabio golčinu kakva se rijetko viđa. sad vidim da ga nema u sastavu, kontam da malo proguglam, ali ga ni tamo nisam našao.
btw
nisam znao da ste doveli onog talentovanog castaignosa iz feyenoorda.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Interista di cuore
- Kontakt:
Biraghi je otisao na posudbu u Juve Stabiu u Serie B...
A Castaignosa smo doveli jos na zimu,al je ostao u Feyenoordu do kraja sezone.
A Castaignosa smo doveli jos na zimu,al je ostao u Feyenoordu do kraja sezone.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Cristiano Biraghi je poslan na posudbu u Juve Stabia tek mu je 18 godina bolje da negdje drugdi skuplja utakmice i minute nego kod nas da sjedi na klupi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
A zabio je golcinu Manchester Cityju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Interista di cuore
- Kontakt:
Malo o transferima :
Na Sky javljaju da Inter ima potpunu kontrolu sto se tice situacije oko Casemira te da ce on sigurno bit nas igrac...Nadam se da je ovo istina.
Palacio ponovo aktuelan,spominje se posudba Castaignosa u Genou.Ja sam za Palacia kao back-up krilo,a i posudba za Castaignosa ne zvuci tako lose.
Sociedad hoce Sulju.Gotivim ga,al nema on vise sta trazit u Interu,tako da se nadam da ce otic.
I neki mediji iz Argentine objavili da Tevez sigurno ide u Inter (lazu ba
)

Na Sky javljaju da Inter ima potpunu kontrolu sto se tice situacije oko Casemira te da ce on sigurno bit nas igrac...Nadam se da je ovo istina.
Palacio ponovo aktuelan,spominje se posudba Castaignosa u Genou.Ja sam za Palacia kao back-up krilo,a i posudba za Castaignosa ne zvuci tako lose.
Sociedad hoce Sulju.Gotivim ga,al nema on vise sta trazit u Interu,tako da se nadam da ce otic.
I neki mediji iz Argentine objavili da Tevez sigurno ide u Inter (lazu ba
Posudba ne b bi bila loša opcija, jer bolje i on nego niko kako sada stoje stvari..Interista di cuore je napisao/la:I neki mediji iz Argentine objavili da Tevez sigurno ide u Inter (lazu ba)
![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
Al gdje cemo s njim ? Na krilu se on ne snalazi bas najbolje,sad na Copi je bio ocajan (iako su svi bili)...A da on igra centralnog napadaca onda jos vise problema.Pazzini na klupu
Milito
Ma doci ce jos 2 igraca siguran sam,mozda i vise ako Sneijder ode...Jedan od 2 ce biti Casemiro,a drugi neko veliko pojacanje.Ovako se barem pretpostavlja.
Ma doci ce jos 2 igraca siguran sam,mozda i vise ako Sneijder ode...Jedan od 2 ce biti Casemiro,a drugi neko veliko pojacanje.Ovako se barem pretpostavlja.
Nisam mu ni ja fan jer ko zna šta će njemu pasti na um, možda mu se neće sviđati repertoar u Scali, no za posudbu bih promislio.Ne vjerujem puno ovim napisima ali onaj pozdrav sa Brancom nije bezze.
Može on i po krilu igrati, on i Leone krila a Pazzo PP, a za Milita mislim da je kraj u Interu, iako to ne bih volio...
Treba nam jedan jak igrač, pa makar i on, Ricky je još zelen...
Palacio je smiješan, ne kontam šta je Gasp navalio na njega....
Može on i po krilu igrati, on i Leone krila a Pazzo PP, a za Milita mislim da je kraj u Interu, iako to ne bih volio...
Treba nam jedan jak igrač, pa makar i on, Ricky je još zelen...
Palacio je smiješan, ne kontam šta je Gasp navalio na njega....
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ne znam,posudba mozda i ne bi bila losa...
Al fkt bi bilo strasno i izac na teren protiv ovoga :
Tevez-Pazzini-Eto'o
Al ja mislim da ako on dodje da ide Sneijder i da dolazi neki defanzivniji kreativac (neko tipa Fabregasa-ne bas on nego taj tip igraca).
Kakogod imamo jos mjesec dana naklapanja i raznih "zavrsenih" transfera.
Al fkt bi bilo strasno i izac na teren protiv ovoga :
Tevez-Pazzini-Eto'o
Al ja mislim da ako on dodje da ide Sneijder i da dolazi neki defanzivniji kreativac (neko tipa Fabregasa-ne bas on nego taj tip igraca).
Kakogod imamo jos mjesec dana naklapanja i raznih "zavrsenih" transfera.
eh da su imalo pametni pa da daju 50 miliona za Hulka umjesto za ovog indijanca,,Eto'o+Pazzini+Hulk=ciao,,,na centar Casemira i to je to,,
Mnogi svjetski mediji javljaju da je to prakticki gotova stvar
eh, sad to stvarno pakleno izgleda gore, ali kao sto rece kolega to sve vise mirise na odlazak Wesleya
i onda bi gore imali trio Eto'o-Tevez-Pazzini, a nijednog kreativca da im daje lopte
raspad sistema k'o da gledam, zato a i zbog nekih drugih stvari ne bih volio da dodje Tevez
eh, sad to stvarno pakleno izgleda gore, ali kao sto rece kolega to sve vise mirise na odlazak Wesleya
i onda bi gore imali trio Eto'o-Tevez-Pazzini, a nijednog kreativca da im daje lopte
raspad sistema k'o da gledam, zato a i zbog nekih drugih stvari ne bih volio da dodje Tevez
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Treba to još sve sačekati, Wes da je htio ići ili da smo ga htjeli prodati, već bi bio kod Fergusona, samo oni i Chelsea kubure sa kreativcima, a Roman je podobro bacio udicu na Pastorea.
Neka Branca učini što je i ćelo sa Zlatanom, i to bi bilo dobro....
Neka Branca učini što je i ćelo sa Zlatanom, i to bi bilo dobro....
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sumnjivo mi je ovo sve sa Sneijderom.Ako United (il bilo ko drugi) posalje stvarno ponudu od 40 miliona Wes ce otici...Morattieva izjava od prije neki dan da se nada da ce Wes ostati,pa i Wesova sutnja posljednjih dana me itekako brinu,a englezi i dalje pisu da je pos'o pred realizacijom.
I jos sad ova prica za Teveza ? Sumnjivo u pm
EDIT : http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=284281" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se da je istina
I jos sad ova prica za Teveza ? Sumnjivo u pm
EDIT : http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=284281" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se da je istina
Nisam vičan tom malom brazilskom junoši pa dajte jedan mali CV, par riječi, negdje sam čitao da je sličan Coutinhu samo fizički jači ...
trazio je i Udinese 50 za onog svog,pa je dobio,,,hojtu,, 
pa bgm sa raznoraznim bonusima izgurali su skoro na 40 mlnadointer je napisao/la:trazio je i Udinese 50 za onog svog,pa je dobio,,,hojtu,,
nek daju ovi nasi 12-13 miliona i nek ga pokupe
Call the coroner!
pa tako ce i bitPuma je napisao/la:pa bgm sa raznoraznim bonusima izgurali su skoro na 40 mlnadointer je napisao/la:trazio je i Udinese 50 za onog svog,pa je dobio,,,hojtu,,
nek daju ovi nasi 12-13 miliona i nek ga pokupe
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ma kakvi nema ovaj veze sa Coutinhom.Prvo pozicija im je u potpunosti drugacija,a drugo fizicki je zvijer za naseg Coua.Mister No je napisao/la:Nisam vičan tom malom brazilskom junoši pa dajte jedan mali CV, par riječi, negdje sam čitao da je sličan Coutinhu samo fizički jači ...
Momak je dosta visociji od Coua i nabijen (ma zivotinja

@Puma
nema sanse da ce nasi toliko dati.Casemiro je u problemima sa Sao Paolom,nece da produzi ugovor te ga ovi sad moraju prodat.Tako da ce cijena biti oko 12-14 miliona...Barem sam tako cito i gledo
zbunio si se il mi se cini@Puma
nema sanse da ce nasi toliko dati.Casemiro je u problemima sa Sao Paolom,nece da produzi ugovor te ga ovi sad moraju prodat.Tako da ce cijena biti oko 12-14 miliona...Barem sam tako cito i gledo
ja kazem da ce nasi dati 12-13 miliona, a ti me ispravljas te navodis da nasi nema sanse da toliko daju te da ce max. izdvojiti 12-14 mln
a ono za 40 mln sam govorio o Sanchezu i Barceloni
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.