NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 08 jan 2012, 18:46

sad gledam zvonko zivkovic je bio napadac pa po tome vjerovatno gaji napadacki stil fudbala sto poslije ninkovica nismo imali.i mislio sam da je taj metalac neki nizeligas medutim nije, metalac igra prvu ligu srbije,pa eto kad je vodio srpskog prvoligasa zasto nebi i nas,napocetku sam pravo bio skeptican al eto mozda i nebude tako lose
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 08 jan 2012, 18:50

znal neko ukolko je u cetvrtak prozivka???

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 08 jan 2012, 18:51

astra1922 je napisao/la:jest nas jovic izigro j e b o mamu svoju sve ugovore pravio kako njemu pase sad i halil ode kao slobodan igrac .kad dode u gradacac treba mu se dobro naje bat matere
zasto su nasi dopustili da halil ide kao slobodan igrac...nasa uprava nikad doc pameti svake sezone nam odlazi najbolji igrac a nista ne dobijemo...trebaju i moraju znat npr. nurdo i novalic s kojim igracima zvijezde treba potpisat ugovor najmanje 2,5 god...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 08 jan 2012, 19:12

bondich je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:jest nas jovic izigro j e b o mamu svoju sve ugovore pravio kako njemu pase sad i halil ode kao slobodan igrac .kad dode u gradacac treba mu se dobro naje bat matere
zasto su nasi dopustili da halil ide kao slobodan igrac...nasa uprava nikad doc pameti svake sezone nam odlazi najbolji igrac a nista ne dobijemo...trebaju i moraju znat npr. nurdo i novalic s kojim igracima zvijezde treba potpisat ugovor najmanje 2,5 god...
Trebate skontat da skoro svi klubovi prave ugovore na godinu dana i to 6+6mjeseci, jednostavno je to tako.
Igraci se dovode na pola godine, ali moraju potpisat na godinu jer je to najmanji period za profesionalni ugovor, e sad se u vecinu tih ugovora dodaje aneks po kojem igrac moze podic papire uz odredjene uslove (da vrati rate, ako ne bude isplacen po dogovor i sl.)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 jan 2012, 19:45

eto izgleda da ipak nece halil u sarajevo.koje sad ahmed hasanovic odakle je taj menadzer.i na ovom portalu brate sve bombe nista nije provjereno bitno je samo da se pise

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 08 jan 2012, 19:48

astra1922 je napisao/la:eto izgleda da ipak nece halil u sarajevo.koje sad ahmed hasanovic odakle je taj menadzer.i na ovom portalu brate sve bombe nista nije provjereno bitno je samo da se pise
on ako neode u inostranstvo nece ni u Sarajevo tako da ostaje u Zvijezdi

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 jan 2012, 20:12

mirza_rd je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:eto izgleda da ipak nece halil u sarajevo.koje sad ahmed hasanovic odakle je taj menadzer.i na ovom portalu brate sve bombe nista nije provjereno bitno je samo da se pise
mi smo se care dovoljno isprovaljivali bolje je da sutimo da se ne prepucavamo ni sa kime,ja sam davno pisao da ce halilovic za jovicem sve je to politika koju zvijezda jos nemoze skontat al ima vremena nadocemo mi jos par sezona

Nova sezona nova nafaka

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jan 2012, 21:10

bivši igrač Partizana Živković s kraja 70 - tih i početka 80 - tih godina vas pojačava, dobili ste vrlo dobrog trenera, nadam se.....čestitam vam, očigledno čim se zanimaju za vas poznati treneri iz regiona, da ste postali respektabilna sredina....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 jan 2012, 21:17

posto neznamo puno o novom treneru mislim da devil ima sigurno vise informacija,pa eto ako ovo procita neka nam napise malo o njemu

Nova sezona nova nafaka

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jan 2012, 21:20

http://en.wikipedia.org/wiki/Zvonko_%C5%BDivkovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
evo imaš ovdje malo o njemu...

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 08 jan 2012, 22:25

astra1922 je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:
mi smo se care dovoljno isprovaljivali bolje je da sutimo da se ne prepucavamo ni sa kime,ja sam davno pisao da ce halilovic za jovicem sve je to politika koju zvijezda jos nemoze skontat al ima vremena nadocemo mi jos par sezona
to jest al danas sam tako cuo e sad vrijeme ce pokazat

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jan 2012, 22:48

astra1922 je napisao/la:posto neznamo puno o novom treneru mislim da devil ima sigurno vise informacija,pa eto ako ovo procita neka nam napise malo o njemu
imao je taj uspjeh sa kadetima Srbije, zadnji klub koji je trenirao je bio Metalac (zadnji tim srpske lige), neka @Devil slobodno dopuni ako zna vise, nije moj dio foruma :P
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Dr.No

Post Postao/la Dr.No » 08 jan 2012, 23:45

mozda bude pojacanja iz srbije po svemu sudeci

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 jan 2012, 00:06

aleksandar_veliki je napisao/la:
Njegov menadzer, nikakve bombe, a vidjeces i za Sarajevo, samo lagano, no cini mi se da nece da malo taktiziraju radi odnosa. Mozda vam dodje Dzafa mjesto njega.
Čista dezinformacija, provjereno. Za trampu nisu naši zainteresovani , moguće samo uz obeštećenje da pređe, a poslije Jovićeve odluke ne vjerujem da Sarajevo može to obeštećenje platit ;)
Dragon Town

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jan 2012, 02:31

Zvonko Zivkovic.Hmm :?
Dosta zanimljiv izbor mora se reci posto je on iako u 50-im godinama da kazem zelen u trenerskim vodama.
Nakon zapazene igracke karijere Partizan,Benfica,Dijon,Fortuna obreo se u trenerskim vodama ali nista znacajno.Ipak izdvaja se uspeh sa nasom U19 reprezentacijom kada je na EP 2005 igrao polufinale sa poprilicno smesnom ekipom kada pogledamo sada,ali ostace upamcena fantasticna takticka postavka u mecu protiv Nemaca koju su tada predvodili Neuer,Dejagah,Kucukovic,KP Boateng,Polanski...
Na pocetku 2010/2011 sezone dolazi u Metalac,klub koji je pre toga za njihove uslove sa uspehom vodio Nesko Milovanovic ali pod nejasnim okolnostima je otisao i u klub dolazi Zivkovic.I mislim da bi blag izraz bio kada bi rekao da je ocajno vodio ekipu.Cini mi se da su u prvih 10 kola imali samo 2 boda i 3 postignuta gola.

Vama neka je sa srecom,ali moglo se boljih trenera naci bgm i u BIH,a ne da se dolazi do Srbije. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 09 jan 2012, 07:59

Ajd treba sada da se uplasimo radi tog Metalca....Cekaj da vidimo sta kako.Mozda se krije iza te igre sa Metalcem neke vise sile...Treba cekati neko vrijeme da se vidi.A onaj smrad, jer nisam dobro upucen, ako bude odveo Halilovica majkom se svojom kunem da cu ga ja licno istrest iz gaca kada dode u Gradacac, a tako se isto nadam da Halilovic nece izigrati nase povjerenje nije on SMRAD...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2012, 08:19

Devil je napisao/la:Zvonko Zivkovic.Hmm :?
Dosta zanimljiv izbor mora se reci posto je on iako u 50-im godinama da kazem zelen u trenerskim vodama.
Nakon zapazene igracke karijere Partizan,Benfica,Dijon,Fortuna obreo se u trenerskim vodama ali nista znacajno.Ipak izdvaja se uspeh sa nasom U19 reprezentacijom kada je na EP 2005 igrao polufinale sa poprilicno smesnom ekipom kada pogledamo sada,ali ostace upamcena fantasticna takticka postavka u mecu protiv Nemaca koju su tada predvodili Neuer,Dejagah,Kucukovic,KP Boateng,Polanski...
Na pocetku 2010/2011 sezone dolazi u Metalac,klub koji je pre toga za njihove uslove sa uspehom vodio Nesko Milovanovic ali pod nejasnim okolnostima je otisao i u klub dolazi Zivkovic.I mislim da bi blag izraz bio kada bi rekao da je ocajno vodio ekipu.Cini mi se da su u prvih 10 kola imali samo 2 boda i 3 postignuta gola.

Vama neka je sa srecom,ali moglo se boljih trenera naci bgm i u BIH,a ne da se dolazi do Srbije. ;)
hvala na bar nekim informacijama,mene tjese da smo sa jovicem osvojili tek 9 mjesto i zato vjerujem da sa ovim trenerom mozemo bar opstat u ligi a najlakse ga je zamijenit na kraju sezone...svaki trener nosi nesto svoje ja se samo nadam da je autoritet i da ce ga igraci slusati.

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 jan 2012, 09:22

Ovo jučer Halil u Sarajevo pa demant je samo igra izmedju Halilovog menadzera i uprave Sarajeva na čelu sa seronjom Jovićem.Ako je Jović izigrao Zvijezdu malo teze će izigrat i Halilovićevog menadzera.Taj menadzer zna da ima dobru pinku od Zvijezde i da od Sarajeva nema bas hajra.Isto tako zna,sto je i izjavio,da Halila prate evropski klubovi tako da njemu ne treba Sarajevo da bi ga neko primjetio.Mislim da Halil nije supak ko Jović i s druge strane njegovom menadzeru je bitna lova.

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 09 jan 2012, 10:06

zvjezdas je napisao/la:Ovo jučer Halil u Sarajevo pa demant je samo igra izmedju Halilovog menadzera i uprave Sarajeva na čelu sa seronjom Jovićem.Ako je Jović izigrao Zvijezdu malo teze će izigrat i Halilovićevog menadzera.Taj menadzer zna da ima dobru pinku od Zvijezde i da od Sarajeva nema bas hajra.Isto tako zna,sto je i izjavio,da Halila prate evropski klubovi tako da njemu ne treba Sarajevo da bi ga neko primjetio.Mislim da Halil nije supak ko Jović i s druge strane njegovom menadzeru je bitna lova.

Iz tvojih usta u bozije usi! ! ! ! !

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 09 jan 2012, 10:32

DZAFIC ili Amel Handzic dolaze kod vas u Zvijezdu ..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.