marconato je napisao/la:Pa da, Marković je Hazard, a Ćurča Mourinho
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
ladno branimo bod
Ako neko ne postavi dobar link za prenos
radije ću se samoubiti nego slušati Prnjatovića 
Ako neko ne postavi dobar link za prenos
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Rutinski... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Bane izađi napolje ne blamiraj se svega ti. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kaze moj cale: ovo isto neki veterani da igraju mali fudbal... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Koliko me samo nervira gledati nasu odbranu.. nigdje presinga, niko ne napada Dance sve dok ne dodju do nekih 30ak metara od gola.. Ko god je odlucio da Dodic dodje na celo A reprezentacije na osnovu toga sto je prosao Spaniju sa mladom reprezentacijom, taj nije gledao utakmice. I u mladoj je forsirao ovakvu igru, tacnije "neigru". Spance smo prosli na kontru i bunker, a bukvalno svaka utakmica je bila mucenje. Garantujem da ja imam vise taktickog znanja od njega, a jedino sam vodio ekipe na FM-u.
Stojkovic nas spasava. U napadu smo jedino konkretni kada Matic i Ljajic sa loptom. Igru po boovima nemamo. Danci odlicno prostudirali Fejsu, buduci da mu niko ne prilazi kada vodi loptu na njihovoj polovini, pustaju ga da radi sta hoce. Markovic igra kao da je dosao sa drustvom u balon.. izvadio mi je zivce sa svojim manekenskim potezima, tipa dodavanje lopte vanjskom, drzanje lopte dok ne dodje na 10cm od protivnickog stopera, pokusaj pasa kroz noge Dancu, itd..
Mitrovic se jadan ubi sa Kjaerom i Agerom, a niko da ga uvede u sansu.
@marconato
I ja sam pomislio isto sto i tvoj stari.
Stojkovic nas spasava. U napadu smo jedino konkretni kada Matic i Ljajic sa loptom. Igru po boovima nemamo. Danci odlicno prostudirali Fejsu, buduci da mu niko ne prilazi kada vodi loptu na njihovoj polovini, pustaju ga da radi sta hoce. Markovic igra kao da je dosao sa drustvom u balon.. izvadio mi je zivce sa svojim manekenskim potezima, tipa dodavanje lopte vanjskom, drzanje lopte dok ne dodje na 10cm od protivnickog stopera, pokusaj pasa kroz noge Dancu, itd..
Mitrovic se jadan ubi sa Kjaerom i Agerom, a niko da ga uvede u sansu.
@marconato
I ja sam pomislio isto sto i tvoj stari.
Znaci ne da bih dao Curcicu otkaz, nego bih ga otjerao sa stadiona u toj 80oj minuti kada je odlucio zamijeniti ofanzivnog veznog za ofanzivnog veznog, a ostaviti zadnjeg veznog.. iako ti samo pobjeda igra. More mars ivanjicki Murinjo. I ti i onaj ko te doveo.
Cekamo Toleta da nam objasni taj takticki potez.dscile je napisao/la:Znaci ne da bih dao Curcicu otkaz, nego bih ga otjerao sa stadiona u toj 80oj minuti kada je odlucio zamijeniti ofanzivnog veznog za ofanzivnog veznog, a ostaviti zadnjeg veznog.. iako ti samo pobjeda igra. More mars ivanjicki Murinjo. I ti i onaj ko te doveo.
ODLAZI KARADZICU i vodi ovog u sliv Zapadne Morave pa nek trenira Javor i Borac iz Cacka !!!Nasi kad napadaju protivnik ima vremena da se vrati, odmori 10 min, odgleda malu nevestu i play off aba lige...
Tosica vezati u podrum i baciti kljuceve!
Opusteno ljudi i na spavanje! Valja poraniti i gledati reprezentaciju, ovi su nebitni... 
Sto bi i njih gledao ako ce ih Tole sacekati kao predsednik saveza u njihovo vreme ?marconato je napisao/la:Opusteno ljudi i na spavanje! Valja poraniti i gledati reprezentaciju, ovi su nebitni...
KARADZICUUUUUU MRCINOOOOOOOO KOMUNISTICKAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pa dokle vise ??? Koji smo na listi Fife , jel Gibraltar ispred nas ?
Zar ovde neko jos prati kvalifikacije ? Svasta.
Gledam ih i uzivam u trenutku! Momci zasluzuju, nije mala stvar boriti se za polufinale SP, pa makar i u U20 uzrastu... 
Naravno da nije mala stvar, jos ako osvoje eto Toleta kao vecnog predsednika FSS-a.marconato je napisao/la:Gledam ih i uzivam u trenutku! Momci zasluzuju, nije mala stvar boriti se za polufinale SP, pa makar i u U20 uzrastu...
Sto bi reko nekao pametan...
Grad svetlosti nas vrlo verovatno neće videti. U Srbiji je fudbalski mrak
[youtube][/youtube]
Nema se sta zamjeriti ovoj generaciji. Vidi se da momci imaju zelju ali jednostavno nemaju kvalitet. Srbiji napad zavisi od trojca Tosic, Markovic i Ljajic koji su redom u najmanju ruku nerealizovani talenti od kojih ni jedan nije u stanju odigrati zadnji pas. Tosic nevidljiv citavu utalmicu, Markovic sa smijesnim pokusajima driblinga i prolaska tri suparnicka igraca, Ljajic sa vrha 16rca najmanje tri puta grijesi u dodavanju i predaje loptu Dancima... Famozna odbrana koja bi trebala biti adut ovog tima je tek posebna.prica. Suparnickim se igracima dozvoljava ogromno vremena u trenutku posjeda lopte blizu naseg 16erca vjerovatno u nadi da ce se udarac izblokirati???, stoper nam ide na uklizavanje u trenutku kada se.igrac sa.loptom oddaljava od gola ( tu se radi o nicem.drugom .nego manjku fudbalske inteligencije). Dobro je da je zavrsilo ovako, barem se.moze prestati sa nerealnim kalkulacijama i mucenjem ovih igraca koji za vise jednostavno nisu sposobni.
YNWA!
Da nije Grcke tacno bi mi bili najgori u Evropi. A mozda smo i najgori. Ali je Tole gori i od najgorih.
+1HOPLIT je napisao/la:Nema se sta zamjeriti ovoj generaciji. Vidi se da momci imaju zelju ali jednostavno nemaju kvalitet. Srbiji napad zavisi od trojca Tosic, Markovic i Ljajic koji su redom u najmanju ruku nerealizovani talenti od kojih ni jedan nije u stanju odigrati zadnji pas. Tosic nevidljiv citavu utalmicu, Markovic sa smijesnim pokusajima driblinga i prolaska tri suparnicka igraca, Ljajic sa vrha 16rca najmanje tri puta grijesi u dodavanju i predaje loptu Dancima... Famozna odbrana koja bi trebala biti adut ovog tima je tek posebna.prica. Suparnickim se igracima dozvoljava ogromno vremena u trenutku posjeda lopte blizu naseg 16erca vjerovatno u nadi da ce se udarac izblokirati???, stoper nam ide na uklizavanje u trenutku kada se.igrac sa.loptom oddaljava od gola ( tu se radi o nicem.drugom .nego manjku fudbalske inteligencije). Dobro je da je zavrsilo ovako, barem se.moze prestati sa nerealnim kalkulacijama i mucenjem ovih igraca koji za vise jednostavno nisu sposobni.
Shto je najgore po nas: ovo je bila najjacha ekipa koju mozhemo da sastavimo, minus Tadic.
Znachi: svi koji se nisu oprostili od reprezentacije su bili tu. Nije bilo povredjenih, uvredjenih, frustriranih ili zhigosanih.
I opet nas je jedna prosechna repka izrutinirala.
Misljenja si da ne bi bilo nista drugacije da ovu ekipu vodi neki ozbiljan i u svom poslu nezavisan strucnjak?!MaGiCa je napisao/la:+1HOPLIT je napisao/la:Nema se sta zamjeriti ovoj generaciji. Vidi se da momci imaju zelju ali jednostavno nemaju kvalitet. Srbiji napad zavisi od trojca Tosic, Markovic i Ljajic koji su redom u najmanju ruku nerealizovani talenti od kojih ni jedan nije u stanju odigrati zadnji pas. Tosic nevidljiv citavu utalmicu, Markovic sa smijesnim pokusajima driblinga i prolaska tri suparnicka igraca, Ljajic sa vrha 16rca najmanje tri puta grijesi u dodavanju i predaje loptu Dancima... Famozna odbrana koja bi trebala biti adut ovog tima je tek posebna.prica. Suparnickim se igracima dozvoljava ogromno vremena u trenutku posjeda lopte blizu naseg 16erca vjerovatno u nadi da ce se udarac izblokirati???, stoper nam ide na uklizavanje u trenutku kada se.igrac sa.loptom oddaljava od gola ( tu se radi o nicem.drugom .nego manjku fudbalske inteligencije). Dobro je da je zavrsilo ovako, barem se.moze prestati sa nerealnim kalkulacijama i mucenjem ovih igraca koji za vise jednostavno nisu sposobni.
Shto je najgore po nas: ovo je bila najjacha ekipa koju mozhemo da sastavimo, minus Tadic.![]()
Znachi: svi koji se nisu oprostili od reprezentacije su bili tu. Nije bilo povredjenih, uvredjenih, frustriranih ili zhigosanih.
I opet nas je jedna prosechna repka izrutinirala.
Ja to pricao odavno, na pocetku. Samo Matic tu vredi, ostatak ekipe je sveden, na gomile lelemuda, potencijala nedovrsenih ili vecitih, i igraca u pokusaju. Onda vidis trenera i savez, i shvatis da je ovo nas domet.
Naravno da bi moglo da bude drugachije - ali tu prichu necemo gledati. Niko ko ima integritet nece saradjivati sa vrhushkom FSSa.marconato je napisao/la:Misljenja si da ne bi bilo nista drugacije da ovu ekipu vodi neki ozbiljan i u svom poslu nezavisan strucnjak?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.