Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Besic je zvijerka, za kratko vrijeme postao je omiljeni igrac barem po onome sto vidim na njihovom forumu. Evertonu je potreban neko poput Misketa, nemaju tu zavrsnicu sve nekako kilavo i hoce i nece.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Everton nema kreativca svi trce ko muhe bez glave I nema motora igraca koji pokrece sve .
Bas tako potreban im je kreativac, pratio sam ih u zadnje vrijeme zbog Besica i to se lako da zakljuciti, da su pametni za sitnu lovu da dovedu Misketa, mada zvuci malo nerealno ali milim da u njemu jos ima hljeba ako nista sa klupe da ulazi.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
If I found Besic in bed with my bird I'd go downstairs and make him breakfast
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- JackTheStripper
- Kontakt:
Sanjao sam neku noc ovog momciluka. (No homo) Nekako smo se sreli u prolazu, on je bio u plavom dresu Evertona i s onom svojom mafijaskom frizurom. Rukovali smo se, rekao sam mu nesto u stilu "Svaka cast, samo jako momak". On se nasmjesio i odtrcao. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Aaron Lennon stigao u Everton. 
Dobar transfer, koristan igrac
McGeady

-
Sloboda1919
- Kontakt:
Sigurno mu bilo drago, mogu mislit njegove sreceJackTheStripper je napisao/la:Sanjao sam neku noc ovog momciluka. (No homo) Nekako smo se sreli u prolazu, on je bio u plavom dresu Evertona i s onom svojom mafijaskom frizurom. Rukovali smo se, rekao sam mu nesto u stilu "Svaka cast, samo jako momak". On se nasmjesio i odtrcao.
ma i Lennon je svojevrstan panj, nikad nije dosegao nivo koji je mogao, nešto kao WalcottAjax je napisao/la:Dobar transfer, koristan igrac![]()
McGeady
![]()
Mislim da ce on biti pojacanje za Everton. Vrijeme ce pokazati.
Ko li mu je dao ovo da provoza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ništa labavo 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nadajmo se da vozi bolje od starog. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Re: Odg: Muhamed Bešić
Sta je to stari uradio?Cartman je napisao/la:Nadajmo se da vozi bolje od starog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gledam sad na Faceu ova slika njegovog auta i vidim 60 komentara ispod. Aj reko da vidim raja se sigurno zeza. Jes klinac. Pola i napada momka sto vozi ovakvo auto a ne pomaze sirotinji u Bosni.
I onda se zapitam stvarno jesmo li mi normalni? Ko da mi imamo preavo da nekome kazemo gdje ce uloziti svoj novac koji je svojim trudom i radom zaradio. Allah selamet.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Re: Odg: Muhamed Bešić
Neviđena nesreća dogodila se u petak navečer u Srebreniku. Vozač terenca je, naime, s ceste izgurao osam automobila, koja je pri tome i oštetio, a na kraju je udario i policijsko vozilo.Mouse je napisao/la:Sta je to stari uradio?Cartman je napisao/la:Nadajmo se da vozi bolje od starog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vozač M.B. (1972) je prešao na lijevu traku te oštetio vozila i izgurao ih sa ceste. U incidentu su lakše povrijeđene četiri osobe.
@ ima i video neki na so_urce.ba
- plavipatriota
- Kontakt:
stari mu je udaren
baš mladolik čovjek

a za ludost, dovoljno je ovo:

baš mladolik čovjek

a za ludost, dovoljno je ovo:

Je li ovo neka zezancija ili je stvarno ovako izgledala njegova kuca, dzamija ili sta je vec ovo ? 
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Kaunas, LenyYoro15, Majestic-12 [Bot], NebeskaSila96 i 97 gostiju.