zna covjek, za romu navija!AsRomaTuzla je napisao/la:Ja sam ti reko samo da ne lozis raju bezveze sa tim pricama oko manipulacije i tako toga, jer Pjanic nema sanse da zaigra protiv Grcke. Vjeruj da bi volio vise od tebe da zaigra...
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
džakailibu
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Joj naroda napacenog hahaha
AsRomaTuzla je napisao/la:Ja sam ti reko samo da ne lozis raju bezveze sa tim pricama oko manipulacije i tako toga, jer Pjanic nema sanse da zaigra protiv Grcke. Vjeruj da bi volio vise od tebe da zaigra...
Odakle ti znas????
rekli ti doktori Rome???
Covjece, nije prvi put da talijani manipulisu......Oni su mozda i upravu ali ja im nikada ne vjerujem jer su bezbroj puta manipulisali....
Pa covjece dragi i sam Pape je priznao da su ga izmanipulisali za mec u Grckoj, Pjanic je bio spreman nego potpisao papir da ce samo jedan mec igrati....
Ovaj put su nasi izabrali da se ne dize previse bura oko toga.....Pjanic nije spreman, ne igra, vec je otpisan, a dobio je poziv, ZASTO????? Zato sto ne vjerujemo talijanima.....Da li ce Pjanic igrati to ce odluciti nasi doktori, do tada mozemo nagadjati....
A da vjerujem Talijanima 100%, to ne bi ni budala.
Ma to se do zadnjeg trena nece znati.....Dobra taktika nasih ovaj put, iako u svakom slucaju njega Roma mora pustiti...džakailibu je napisao/la:ma ja i idem u pravcu da se sve namjerno utisalo, da ne bi bilo problema sa njegovim dolaskom, malo nasi doktori ,malo njegova zelja i moguce da zaigra jedno poluvrijeme. cini mi se da se nece znati do petka da li ce igrati ili ne. sega mi je da nema vise nikakvih slika, izjava, twiterra ku...a i palaca kojih je bilo prosle sedmice nemilice. a realno kad zabari kazu moze igrati 30.03-( cini mi se da to znaci da ce tada biti u potpunosti oporavljen) mogucnost da sedam dana prije bude dovoljno fit za igru.
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Pa meni direktno nisu rekli, ali je bilo na romachanelu i receno je da mozda biti spreman protiv Palerma ali da ga najvjerovatnije nece forsirati tu utakmicu jer je poslije te derbi sa Laziom. Kada je izasla vijest da ce bit van terena 4 sedmice sve je bilo jbga, zar nam se to moralo desit itd itd., a sad odjednom sedmicu prije utakmice eto mozda se i oporavi. Realno gledajuci i poznavaju Pjanica koji je sklon povredama ja sam ocekivao i vise od mjesec dana pauze kad sam vidio povredu. A to sto ti tako gledas talijane to je tvoja stvar, ali vjeruj da ga ni jedan drugi klub nebi pustio da igra, sto je i najbolje za njega osim ako neko ne zeli da se jos vise povrijedi nas trenutno najbolji igrac 
-
Evil Genius II
ako ne vjerujete stranim tj talijanskim medijima onda vjerujte onome sto sam igrac kaze. par dana nakon povrede covjek se uzivo javlja iz rima u dnevnik ftv-a i kazem kako mu je tesko jer nece igrati ali doci ce u zenicu i sa tribina bodriti reprezentaciju i to je jedini razlog zasto je na spisku susica jer ga je u tom slucaju roma duzna pustiti na okupljanje (sjeticete se da su to radili hoffenheim i salihovic koji je par puta bio na spisku ali nije igrao). dalje, da se dotaknem i ovog zabarskog posla
roma kao klub koji masno placa doticnog reprezentativca ima svako pravo da mu zabrani nastup ukoliko isti ne bude 100% oporavljen (a bezbeli da nece biti). uostalom, zar i vi kao navijaci ili bolje da napisem 'navijaci' repke ne bi trebali zeljeti ono najbolje za miralema, a to definitivno nije igranje 45 minuta pod rucnom (jer bi se momak cuvao eventualnih startova i slicnih sranja te pritom ne bi bio na najvisem mogucem nivou svoje igre) te na taj nacin riskirajuci ostatak sezone!?
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Ma pusti vidis da je neki balavac koji lozi raju bezveze, po njemu bi bolje bilo da igra na 50% mogucnosti i rizikuje teze povredu... Hoce to tako kad se ne razmislja..Evil Genius II je napisao/la:ako ne vjerujete stranim tj talijanskim medijima onda vjerujte onome sto sam igrac kaze. par dana nakon povrede covjek se uzivo javlja iz rima u dnevnik ftv-a i kazem kako mu je tesko jer nece igrati ali doci ce u zenicu i sa tribina bodriti reprezentaciju i to je jedini razlog zasto je na spisku susica jer ga je u tom slucaju roma duzna pustiti na okupljanje (sjeticete se da su to radili hoffenheim i salihovic koji je par puta bio na spisku ali nije igrao). dalje, da se dotaknem i ovog zabarskog poslaroma kao klub koji masno placa doticnog reprezentativca ima svako pravo da mu zabrani nastup ukoliko isti ne bude 100% oporavljen (a bezbeli da nece biti). uostalom, zar i vi kao navijaci ili bolje da napisem 'navijaci' repke ne bi trebali zeljeti ono najbolje za miralema, a to definitivno nije igranje 45 minuta pod rucnom (jer bi se momak cuvao eventualnih startova i slicnih sranja te pritom ne bi bio na najvisem mogucem nivou svoje igre) te na taj nacin riskirajuci ostatak sezone!?
-
džakailibu
- Kontakt:
nigdje nisam napisao da bih volio da igra niti da bih volio da rizikuje povredu. niti sam "navijac" . samo mi je interesantno kako se o tome vise uopste ne pise. ok, vidjet cemo iduci petak sta ce biti.AsRomaTuzla je napisao/la:Ma pusti vidis da je neki balavac koji lozi raju bezveze, po njemu bi bolje bilo da igra na 50% mogucnosti i rizikuje teze povredu... Hoce to tako kad se ne razmislja..Evil Genius II je napisao/la:ako ne vjerujete stranim tj talijanskim medijima onda vjerujte onome sto sam igrac kaze. par dana nakon povrede covjek se uzivo javlja iz rima u dnevnik ftv-a i kazem kako mu je tesko jer nece igrati ali doci ce u zenicu i sa tribina bodriti reprezentaciju i to je jedini razlog zasto je na spisku susica jer ga je u tom slucaju roma duzna pustiti na okupljanje (sjeticete se da su to radili hoffenheim i salihovic koji je par puta bio na spisku ali nije igrao). dalje, da se dotaknem i ovog zabarskog poslaroma kao klub koji masno placa doticnog reprezentativca ima svako pravo da mu zabrani nastup ukoliko isti ne bude 100% oporavljen (a bezbeli da nece biti). uostalom, zar i vi kao navijaci ili bolje da napisem 'navijaci' repke ne bi trebali zeljeti ono najbolje za miralema, a to definitivno nije igranje 45 minuta pod rucnom (jer bi se momak cuvao eventualnih startova i slicnih sranja te pritom ne bi bio na najvisem mogucem nivou svoje igre) te na taj nacin riskirajuci ostatak sezone!?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
@AsRomaTuzla
Iz aviona se vidi na neznas sto pricas, a posebno da nogomet nikada nisi igrao na ozbiljnijem nivou.
A sto se tice moje poente, ona nije da ce Pjanic 100% igrati vec:
1. Talijanima se nemoze nikada vjerovati, 100% dokazano.
2. Oni koji su igrali i igraju nogomet znaju da za ovu povredu treba od 2 dana - do 6 sedmica do oporavka
Ja sam bio toliko nesretan i znam sve oko ove povrede, jer sma je sam imao na obje noge vise puta....Na oporavak utice mnogo faktora:
1. Koliko su osteceni ligamenti
2. Koliko si star
3. Koliko si hrabar
4. Kakvu njegu pruzas ostecenim ligamentima tokom povrede
te jos niz sitnica.
U evropskim klubovima vecina igraca zaigra mnogo prije nego povreda skroz prodje, da nema repka tekme, Roma bi Pjanica prije gurnula u igru, par tableta, zavezan clanak i nista se ne osjeti.....Oni znaju da na taj nacin Pjanic zaigra u Zenici da ce mu se oporavak produljiti za sedmicu dvije, ljudi gledaju svoj interes.
Ja sam igrao sa tabletama i zavezanim clankom cak i pod manjim otokom, nista ne osjetis, par sedmica igras i treniras tako i sve manje boli, jeste da brze prodje ako mirujes 100%, ali ja ne poznajem niti jednog igraca koji ceka da ga povreda prodje 100%. Nema nista gore za igraca biti povrijedjen, velika vecina igraca su nestrpljivi misle da ih je povreda prosla i prije nego sto to zaista jeste, jer biti vani a gledati drugove kako trce je frustracija..
Istegnuti ligamneti su tako ozbiljna povreda da clanak moras vezati i 5 mjeseci poslije...
Iz aviona se vidi na neznas sto pricas, a posebno da nogomet nikada nisi igrao na ozbiljnijem nivou.
A sto se tice moje poente, ona nije da ce Pjanic 100% igrati vec:
1. Talijanima se nemoze nikada vjerovati, 100% dokazano.
2. Oni koji su igrali i igraju nogomet znaju da za ovu povredu treba od 2 dana - do 6 sedmica do oporavka
Ja sam bio toliko nesretan i znam sve oko ove povrede, jer sma je sam imao na obje noge vise puta....Na oporavak utice mnogo faktora:
1. Koliko su osteceni ligamenti
2. Koliko si star
3. Koliko si hrabar
4. Kakvu njegu pruzas ostecenim ligamentima tokom povrede
te jos niz sitnica.
U evropskim klubovima vecina igraca zaigra mnogo prije nego povreda skroz prodje, da nema repka tekme, Roma bi Pjanica prije gurnula u igru, par tableta, zavezan clanak i nista se ne osjeti.....Oni znaju da na taj nacin Pjanic zaigra u Zenici da ce mu se oporavak produljiti za sedmicu dvije, ljudi gledaju svoj interes.
Ja sam igrao sa tabletama i zavezanim clankom cak i pod manjim otokom, nista ne osjetis, par sedmica igras i treniras tako i sve manje boli, jeste da brze prodje ako mirujes 100%, ali ja ne poznajem niti jednog igraca koji ceka da ga povreda prodje 100%. Nema nista gore za igraca biti povrijedjen, velika vecina igraca su nestrpljivi misle da ih je povreda prosla i prije nego sto to zaista jeste, jer biti vani a gledati drugove kako trce je frustracija..
Istegnuti ligamneti su tako ozbiljna povreda da clanak moras vezati i 5 mjeseci poslije...
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Izvini druze ali ti ne znas sta pricas. Prvo spominjes 2 dana do 6 sedmica. Da li ti vidio trenutak povrede i da li si ti vidio njegovu nogu natecenu? Pricas o nekoj igri sa umotanim clankom a mi pricamo o reprezentativcu na profesionalnom nivou. Izvini jos jednom, ja tebi ni 15 godina nebi dao.
AsRomaTuzla je napisao/la:Izvini druze ali ti ne znas sta pricas. Prvo spominjes 2 dana do 6 sedmica. Da li ti vidio trenutak povrede i da li si ti vidio njegovu nogu natecenu? Pricas o nekoj igri sa umotanim clankom a mi pricamo o reprezentativcu na profesionalnom nivou. Izvini jos jednom, ja tebi ni 15 godina nebi dao.
Pa kazem da onakva vrsta povrede uzima 2dana do 6 sedmica.....Naravno vidio sam mu nogu, mnogo prije nego ti sigurno, i njegova sigurno nije 2 dana ali ne ni 6 sedmica....
I jos jedan dokaz da neznas o cemu pricas? Svaka ekipa ima u prosjeku 3-4 igraca koji vezu svoje clanke prije utakmice, fudbaleri ce skontati o cemu pricam a ti se i dalje pravi pametan...
Imas uputstvo na interenetu kako se to radi?
I da i profesionalci to rade, traka se pokazala kao bolja zastita od steznjaka......Ja ga vezem sam zazmirenih ociju....

PS. Znas li da Dzeko veze svoj clanak???
I da i profesionalci to rade, traka se pokazala kao bolja zastita od steznjaka......Ja ga vezem sam zazmirenih ociju....

PS. Znas li da Dzeko veze svoj clanak???
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Cuj svaka ekipa ima 3-4 igraca koji vezu clanke prije utakmice, o cemu ti pricas, ja pricam o onoj povredi clanka kod Pjanica, ne znam kakve to veze ima, samo sam sebe ukopavas. Kada je to Dzeko imao povredu kao Pjanic pa igrao sa tim trakama nakon 3 sedmice? Naravno da necu odgovarat na tvoje ko je prije vidio povredu/nogu jer ne zelim da se spustam na taj tvoj nivo. Prvenstveno sam ti odgovorio zato sto lozis raju bezveze ali izgleda da se s tobom ne moze normalno (zrelo) raspravljat.Batko je napisao/la:AsRomaTuzla je napisao/la:Izvini druze ali ti ne znas sta pricas. Prvo spominjes 2 dana do 6 sedmica. Da li ti vidio trenutak povrede i da li si ti vidio njegovu nogu natecenu? Pricas o nekoj igri sa umotanim clankom a mi pricamo o reprezentativcu na profesionalnom nivou. Izvini jos jednom, ja tebi ni 15 godina nebi dao.![]()
Pa kazem da onakva vrsta povrede uzima 2dana do 6 sedmica.....Naravno vidio sam mu nogu, mnogo prije nego ti sigurno, i njegova sigurno nije 2 dana ali ne ni 6 sedmica....
I jos jedan dokaz da neznas o cemu pricas? Svaka ekipa ima u prosjeku 3-4 igraca koji vezu svoje clanke prije utakmice, fudbaleri ce skontati o cemu pricam a ti se i dalje pravi pametan...
Ti vrijedas i jako si arogantan.... Htio sam da ti pokazem kako i profesionalci rade te stvari sa vezanjem clanka. Primjera radi u svakoj svlacionici prije utakmice bi mogao vidjeti masu igraca koji se na taj nacin pripremaju za susret....
btw, Dzeko je imao povrede clanka par puta. 2 puta u Wolfsburgu i jednom u Cityu, zato je predostrozan.
Inace mnogi igraci kada jednom imaju ovu povredu dugo poslije povrede vezu clanke. U biti clanak kada jednom ostetis za drugi put nije potrebno puno. Sa zavezanim clankom ti se nista nemoze desiti, ja da mi se da i da sam uvijek imao vremena oba bi vezao uvijek, to je velika zastita.
I da se vratimo na Pjanica, ja ti kazem kao doktor Jerlagic, ako ligamenti nisu napukli on se moze osposobiti za mec u Zenici, naravno ukoliko bude zelio da igra, to nije nikakvo lozenje raje, vec je to doktor repke rekao, a ja znam da je upravu....Eh sada koliko su Pjanicevi ligamenti osteceni to ce nam pokazati pregled kada dodje u Sarajevo.....
Ako hoces moj dojam i prognozu, ja mislim da Pjanic nece igrati...
btw, Dzeko je imao povrede clanka par puta. 2 puta u Wolfsburgu i jednom u Cityu, zato je predostrozan.
Inace mnogi igraci kada jednom imaju ovu povredu dugo poslije povrede vezu clanke. U biti clanak kada jednom ostetis za drugi put nije potrebno puno. Sa zavezanim clankom ti se nista nemoze desiti, ja da mi se da i da sam uvijek imao vremena oba bi vezao uvijek, to je velika zastita.
I da se vratimo na Pjanica, ja ti kazem kao doktor Jerlagic, ako ligamenti nisu napukli on se moze osposobiti za mec u Zenici, naravno ukoliko bude zelio da igra, to nije nikakvo lozenje raje, vec je to doktor repke rekao, a ja znam da je upravu....Eh sada koliko su Pjanicevi ligamenti osteceni to ce nam pokazati pregled kada dodje u Sarajevo.....
Ako hoces moj dojam i prognozu, ja mislim da Pjanic nece igrati...
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Druze sve je to ok, ne kazem ja da ne vezu i da to ne rade svakodnevno, kao sto kazes Dzeko radi predostroznosti. Ja samo govorim i vjerujem da ce to ubuduce raditi Pjanic ALI kad u potpunosti sanira ovu povredu,a ne dok je clanak u ovakvom stanju. Sorry ako sam te uvrijedio ali stvarno si pricao nesto bezveze. Ja sam 99% siguran da Pjanic nece igrati, ovo 1 % ostavljam zbog nade i moje srece kojoj nebi bilo kraja 
Pa cuj, Pjanic ce mozda ostatak karijere morati vezati clanak, a sigurno najmanje pola godine.......Te povrede clanka su jako gadne i treba im puno vremena da prodju, ali da se vrlo brzo moze igrati nogomet to je istina, sve zavisi od covjeka do covjeka....Ja sam igrao u najgorem slucaju poslije 10dana, sa tabletama i zavezan, osjetio sam ligamente cijeli mec iako sam uzeo protiv bolova, i nije bilo problema ali zato dva dana poslije nisam mogao stati na nogu i u biti to te vrati unazad, a rizikujes vece sranje, ali ljubav prema lopti je nekada mnogo veca, malo mladost malo ludost, malo pritisak kluba.....
Moja poenta je da igraci cesto prije krenu da igraju, tjeraju ih(varaju) u klubovima, piju tablete ovo ono.....Spahic recimo vuce povredu i igra na tabletama par mjeseci.......Treba mu jedna pauza a "nema vremena" za pauzu...
Sve je to do covjeka, Pjanic kad bi kojim slucajem igrao i da se vrati u Romu u gorem stanju nego sto su ga poslali imao bi velikih problema.....Pride, Pjanic je slabic, sklon povredama, bojim se da ce on dugo kuburiti sa ovom a i novim povredama...
Bayern je u svoje vrijeme imao velikh problema jer su Robben a i Ribery igrali povrijedjeni za reprezentacije, pa je zbog toga svasta bilo pri njihovom povratku...
Moja poenta je da igraci cesto prije krenu da igraju, tjeraju ih(varaju) u klubovima, piju tablete ovo ono.....Spahic recimo vuce povredu i igra na tabletama par mjeseci.......Treba mu jedna pauza a "nema vremena" za pauzu...
Sve je to do covjeka, Pjanic kad bi kojim slucajem igrao i da se vrati u Romu u gorem stanju nego sto su ga poslali imao bi velikih problema.....Pride, Pjanic je slabic, sklon povredama, bojim se da ce on dugo kuburiti sa ovom a i novim povredama...
Bayern je u svoje vrijeme imao velikh problema jer su Robben a i Ribery igrali povrijedjeni za reprezentacije, pa je zbog toga svasta bilo pri njihovom povratku...
Daj malo ohanite ljudi
. Slažem se s Batkom, nek naši stručnjaci pregledaju Pjanićevu nogu, pa nek se onda odluči. To valjda imamo pravo raditi. Kako god, vidjećemo...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
http://www.mcfc.co.uk/News/What-the-pap ... March-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ga, na officialnoj stranici Man Citija, spominje se interes za Pjanica.
G BUSSA BUSS
Hase10 je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/News/What-the-pap ... March-2013
Rubrika "What-the-papers-say"
Prevedes i dobijes odgovor
Maestro, genije, vizionar, to je ukratko Miralem Pjanić.
U početku ga Zeman zamarivao no kada mu je dao šansu Miralem je briljiriao. Top 3 igrača u jednoj Romi. Imao bi još 5-6 asistencija da su Osvaldo i Destro bolji igrači, pa njihovu promašaji mogu ići slobodno u rubriku "Unbelievable"
Zaista je šteta da nam neće biti na raspolaganja najbolji igrač BiH protiv Grčke. Ta lucidnost Pjanke je zaista fascinantna. Čovjek ima ama baš sve što je potrebno igraču svjetskog kalibra. Očekujem uskoro ako Bog da njegov transfer u top 5 timova Evrope. Eventualno još jedna sezona u Romi i to je to.
U početku ga Zeman zamarivao no kada mu je dao šansu Miralem je briljiriao. Top 3 igrača u jednoj Romi. Imao bi još 5-6 asistencija da su Osvaldo i Destro bolji igrači, pa njihovu promašaji mogu ići slobodno u rubriku "Unbelievable"
Zaista je šteta da nam neće biti na raspolaganja najbolji igrač BiH protiv Grčke. Ta lucidnost Pjanke je zaista fascinantna. Čovjek ima ama baš sve što je potrebno igraču svjetskog kalibra. Očekujem uskoro ako Bog da njegov transfer u top 5 timova Evrope. Eventualno još jedna sezona u Romi i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], izdzezveubrazil i 36 gostiju.