Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Ovo sa aparatima i tableta je postalo pomalo ofirno i isfurano, djecija furka 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kada pricamo o sudijskoj pomoci, moramo spomenuti i to da Marcelo nije dobio kaznu za onaj jadni pokusaj glume protiv Wolfsburga.
Jedno pola godina zabrane igranja bi bilo po mjeri.
Jedno pola godina zabrane igranja bi bilo po mjeri.
.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 05 maj 2016, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
posjeti ocnog onda ,keylor udara glavom pa ramos rukom ,ako ne vidis promjenu smijera lopte ocni pothitnoMozambik je napisao/la:Neka si stavio taj video, odlicno se vdidi da je Keylor igrao glavom, a ne Ramo rukombarca_87 je napisao/la:
Steta, dobar pokusaj
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 05 maj 2016, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- L'Avvocato
- Kontakt:
BvB09 je napisao/la:Hadžić: Nije sve u novcu
Vugdalić: Pit'o bih te ja da ti kasni plata 10 mjeseci...
![]()
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Bravo.barca_87 je napisao/la:pa eto a jel ko sta piso nije nista posebno
poenta je koliko je preuvelicava kad sudija pogrijesi u barcinu korist ,onda se pisu bajke i basne o uefi barci sudijama
Ti baš ne vidiš ?Mozambik je napisao/la:Neka si stavio taj video, odlicno se vdidi da je Keylor igrao glavom, a ne Ramo rukombarca_87 je napisao/la:
Steta, dobar pokusaj
Pitam pošto si i sinoć vidio fantomski penal na Torresu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I kako neki mogu reci za tog covjeka da je los komentator? Kako?L'Avvocato je napisao/la:BvB09 je napisao/la:Hadžić: Nije sve u novcu
![]()
![]()
![]()
![]()
- Antipatican
- Kontakt:
Auu ovo je vec teski napad nemoci i frustracijeRajaz je napisao/la:Ja kažem HALA MADRID !
10 DANAcalcio je napisao/la:I kako neki mogu reci za tog covjeka da je los komentator? Kako?L'Avvocato je napisao/la:BvB09 je napisao/la:Hadžić: Nije sve u novcu
![]()
![]()
![]()
![]()
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Zato je Real u 90 minuta briljirao sanse su se redale kao na traci a i zabili su iz jedne prelijepe akcije golMozambik je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:nezasluzeno izgubljeno finale prije 2 godine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan krompir i nista vise za 120 minuta, nezasluzeno
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nista manje nisu zasluzili od Atletica. Najpostenije je bilo da se ide u produzetke i otisle se u produzetke gdje je Atleti totalno fizicki pao i izgubio.BigBigBang je napisao/la:Zato je Real u 90 minuta briljirao sanse su se redale kao na traci a i zabili su iz jedne prelijepe akcije golMozambik je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:nezasluzeno izgubljeno finale prije 2 godine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan krompir i nista vise za 120 minuta, nezasluzeno
Na kraju kad se sve sagleda Real je zasluzeo uzeo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vugdalić:"City treba postići pogodak, moraju pojačati napad, možda bi Pellegrini mogao pokušati sa Mangalom."
Laku noć.
Laku noć.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BavaracZenica
- Kontakt:
Real u ovom dvomecu zasluzeno prosao u finale, City nije nista uradio, bezidejno, bezmudo, lose prelose.
Finale ce biti zanimljivo, vise sansi dajem ipak Atleticu, mislim da je red da dignu trofej !!
p.s ajmoo svii radi Vugdalica, citirat neke njegove izjave, moze ev i jedna starija ne znam bas sa koje utakmice ali :
"Naši momci su izišli na teren, sretni, zagrljeni, daj mi pet, gimi fajv!"
"Ovo ne bi odbranila ni tri golmana, a Bogami ni dva Palopa".
"I Tahirović brani Bosnu kao što je Hitler branio Sarajevo"!
odjava

Kaze u jednom trenutku, dok je pricao nesto .. DOSTA O ZIDANIJU(Zidane) VRATIMO SE MI UTAKMICI

Finale ce biti zanimljivo, vise sansi dajem ipak Atleticu, mislim da je red da dignu trofej !!
p.s ajmoo svii radi Vugdalica, citirat neke njegove izjave, moze ev i jedna starija ne znam bas sa koje utakmice ali :
"Naši momci su izišli na teren, sretni, zagrljeni, daj mi pet, gimi fajv!"
"Ovo ne bi odbranila ni tri golmana, a Bogami ni dva Palopa".
"I Tahirović brani Bosnu kao što je Hitler branio Sarajevo"!
odjava
Kaze u jednom trenutku, dok je pricao nesto .. DOSTA O ZIDANIJU(Zidane) VRATIMO SE MI UTAKMICI
Zadnja izmjena: BavaracZenica, dana/u 05 maj 2016, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
FC Bayern !!!!!
L'Avvocato je napisao/la:BvB09 je napisao/la:Hadžić: Nije sve u novcu
![]()
![]()
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa i ovdje lopta hajmo reci napucava Ramosa na jedno 10 cm udaljenosti, ako nije i manjebarca_87 je napisao/la: posjeti ocnog onda ,keylor udara glavom pa ramos rukom ,ako ne vidis promjenu smijera lopte ocni pothitno
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Penal cist ko suza Ramos rukom, City je pokraden...Realu osim sto se stelio zrijeb i sudija ih gura protiv mrtvog Citya...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sad sam siguran da Real osvajaRomariooo je napisao/la:Na sta spade ova liga prvaka u p maternu, city i real sto su pokazali u dvije utakmice polufinala je povracotina,city smijesan,mislio sam da su nesto i napredovali,ali ljudi ne znaju napasti,real isto nikakav, dvomec odlucio sretan autogol,koji je nastavak realovih sretnih okolnosti sa zrijebanjima,jorgandzije ce ih pojesti u finalu
Inace ptpuna dominacija Reala ovi u 180 minuta nisu posmrdili golu realno je moglo biti 3-0 al dovoljan je i ovaj 1
Jel to se ne moze zaspati?BigBigBang je napisao/la:Penal cist ko suza Ramos rukom, City je pokraden...Realu osim sto se stelio zrijeb i sudija ih gura protiv mrtvog Citya...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Mi gabijevu ruku i taj cist penal u zadnjoj minuti ne uzimamo za bitnu stvar,bitno je da nasi igrom nisu zasluzili i to je to, dok iskompleksirani navijaci unistene mladosti,tipa frankovci, dizu se zbog izborenog finala u odavno nevidjenoj smijuriji zrijebanja i na guzove prolaza i protiv buranija tipa city i wolfsburgJeftha je napisao/la:Pa i Atletico je prosao uz sudijsku pomoc. Neki olako zaboravljaju Gabijevo igranje rukom.barca_87 je napisao/la:+1calcio je napisao/la:Situacija sa Jeseom, lopta napucala ruku (sa pola metra udaljenosti) koja se nalazi u prirodnom polozaju. Mengele nije imao nikakve sanse da izmakne ruku zbog blizine i jacine lopte.
Situacija sa Ramosom, ruka u neprirodnom polozaju, ruka ide na loptu a ne obratno.
madridisti bi malo da iskrive istinu da ne bude da su prosli uz sudijsku pomoc pa izmisljaju se penali nebil se "opravdao" ovaj drugi ramosov penal![]()
Da je kojim slucajem bilo obratno i da je neko iz barce onako igrao rukom i da je to sudija izvadio pola metra da ne bude penal, najmanje desetljece bi se pricalo o uefaloni, dok nama gospodskim navijacima to nista ne smeta, uzroke neuspjeha trazimo u vlastitim redovima,ako smo spali da nas vade sudije ili da ovako ko real idemo do finala,bolje da ispadnemo u grupi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la: Mi gabijevu ruku i taj cist penal u zadnjoj minuti ne uzimamo za bitnu stvar,bitno je da nasi igrom nisu zasluzili i to je to, dok iskompleksirani navijaci unistene mladosti,tipa frankovci, dizu se zbog izborenog finala u odavno nevidjenoj smijuriji zrijebanja i na guzove prolaza i protiv buranija tipa city i wolfsburg
Da je kojim slucajem bilo obratno i da je neko iz barce onako igrao rukom i da je to sudija izvadio pola metra da ne bude penal, najmanje desetljece bi se pricalo o uefaloni, dok nama gospodskim navijacima to nista ne smeta, uzroke neuspjeha trazimo u vlastitim redovima,ako smo spali da nas vade sudije ili da ovako ko real idemo do finala,bolje da ispadnemo u grupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.