FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AmanijakzO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Zna li k'o hoce li biti prenos sa koseva, jer nisam u bosni? 

Jedini validan izvor info je ORG, pile nije nikad prepisao post ali tamo cuje ovdje prenese, i to je tako i to meni ne smeta, smeta mi sto lozis raju bezveze svojim postovima i onda se pocnes smijati, ovi sto te podrzavaju, samo da im kazem nisam ja nikakav levat, da smo jasni, samo vidim po njegovim prijasnjim postovima sta frajer radi i odakle kupi informacije, i to mi je zasmetalo, to konstantno bacanje bombi i poslije taj neki cinicni smijeh al vidim da si ih navikao na to, pa su svi usplahireni kad vide tvoj post, ne zamjeram im...Uzivajte uz dobre i provjerene informacije !!!
USB 2.0 je napisao/la:Jedini validan izvor info je ORG, pile nije nikad prepisao post ali tamo cuje ovdje prenese, i to je tako i to meni ne smeta, smeta mi sto lozis raju bezveze svojim postovima i onda se pocnes smijati, ovi sto te podrzavaju, samo da im kazem nisam ja nikakav levat, da smo jasni, samo vidim po njegovim prijasnjim postovima sta frajer radi i odakle kupi informacije, i to mi je zasmetalo, to konstantno bacanje bombi i poslije taj neki cinicni smijeh al vidim da si ih navikao na to, pa su svi usplahireni kad vide tvoj post, ne zamjeram im...Uzivajte uz dobre i provjerene informacije !!!
nidje veze prica, jedina validna je stranica FK Željeznicar, na orgu pisu navijaci i to je to, gledano iz njihove perspektive.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
AmanijakzO je napisao/la:[youtube][/youtube]
koji je ovo budalas stavio iz utakmice u kojoj su 5:0 izgubili njegove isjecke iz odbrane u kojoj je on bio
OK, ako ti tako kazes....nick je napisao/la:USB 2.0 je napisao/la:Jedini validan izvor info je ORG, pile nije nikad prepisao post ali tamo cuje ovdje prenese, i to je tako i to meni ne smeta, smeta mi sto lozis raju bezveze svojim postovima i onda se pocnes smijati, ovi sto te podrzavaju, samo da im kazem nisam ja nikakav levat, da smo jasni, samo vidim po njegovim prijasnjim postovima sta frajer radi i odakle kupi informacije, i to mi je zasmetalo, to konstantno bacanje bombi i poslije taj neki cinicni smijeh al vidim da si ih navikao na to, pa su svi usplahireni kad vide tvoj post, ne zamjeram im...Uzivajte uz dobre i provjerene informacije !!!
nidje veze prica, jedina validna je stranica FK Željeznicar, na orgu pisu navijaci i to je to, gledano iz njihove perspektive.
pa hajde prosvjetli me, ko iz uprave pise informacije?USB 2.0 je napisao/la:OK, ako ti tako kazes....nick je napisao/la:USB 2.0 je napisao/la:Jedini validan izvor info je ORG, pile nije nikad prepisao post ali tamo cuje ovdje prenese, i to je tako i to meni ne smeta, smeta mi sto lozis raju bezveze svojim postovima i onda se pocnes smijati, ovi sto te podrzavaju, samo da im kazem nisam ja nikakav levat, da smo jasni, samo vidim po njegovim prijasnjim postovima sta frajer radi i odakle kupi informacije, i to mi je zasmetalo, to konstantno bacanje bombi i poslije taj neki cinicni smijeh al vidim da si ih navikao na to, pa su svi usplahireni kad vide tvoj post, ne zamjeram im...Uzivajte uz dobre i provjerene informacije !!!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pile zna puno više nego što ti misliš, ali eto ima vremena shvatićešUSB 2.0 je napisao/la:Jedini validan izvor info je ORG, pile nije nikad prepisao post ali tamo cuje ovdje prenese, i to je tako i to meni ne smeta, smeta mi sto lozis raju bezveze svojim postovima i onda se pocnes smijati, ovi sto te podrzavaju, samo da im kazem nisam ja nikakav levat, da smo jasni, samo vidim po njegovim prijasnjim postovima sta frajer radi i odakle kupi informacije, i to mi je zasmetalo, to konstantno bacanje bombi i poslije taj neki cinicni smijeh al vidim da si ih navikao na to, pa su svi usplahireni kad vide tvoj post, ne zamjeram im...Uzivajte uz dobre i provjerene informacije !!!

G R B A V I C A 2
Posle dovodjenja Smajica , najbolji poteznando je napisao/la:samo da kazem da ce ove sezone Zeljeznicar II nastupati u Kantonalnoj ligi...

-
- Kontakt:
Mreža prenosi ja mislim, pregovarajunjoBee je napisao/la:Zna li k'o hoce li biti prenos sa koseva, jer nisam u bosni?

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- AmanijakzO
- Kontakt:
daj bozeragazzidelsud1987 je napisao/la:Mreža prenosi ja mislim pregovarajunjoBee je napisao/la:Zna li k'o hoce li biti prenos sa koseva, jer nisam u bosni?
-
- Kontakt:
Zašto ne bi prenosili , jer ako ovde niko od naših nebi prenosio kako bi u moldaviji oni gledali tekmuAmanijakzO je napisao/la:daj bozeragazzidelsud1987 je napisao/la:Mreža prenosi ja mislim pregovarajunjoBee je napisao/la:Zna li k'o hoce li biti prenos sa koseva, jer nisam u bosni?

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Nedaj bože da bude Bht ,jer po običaju Željine utakmice prenosi šuko.Lik nas mrzi .
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
@USB,iskreno bih volio da ova nasa tema postane mjesto na kojem cemo iskazati ljubav,razmijeniti misljenja ,prijedloge i konkretne informacije.Smatram da da od suplje price i djeciji furki nemamo nista.Ne mislim da su piletove price sad suplje,nego pricam opcenito.Nisam ni jednom do sad prosipao suplju,lozio raju i slicno,jednostavno pratim sta se dogadja,pratim svoj klub,i uz nase sam navijace.Mozda jesi upravu kad kazes,da ti neki malo uvazeniji clanovi foruma u zadnje vrijeme sa nekim cinizmom znaju popratiti desavanja,ali valjda imaju svoje razloge za to.
Ja sviju postujem,ne treba mi ni Pile ,ni Seyo ni mnogo drugi ,za koje ti kazes da su jedni od onih ciji se postovi prate,kao da u najmanju ruku sam Osim pise,da bi pratio svoj klub.Ja smatram da Zelju ne voli niko vise od mene samog.Mozda ti jesi u pravu ,jer vjerovatno dodjes da procitas nesto novo o svom klubu,i pun ti **** kojekakvih supljih,ali ti momci su zaista imali sta da napisu i mnogo toga pametnog su rekli.Sta te briga,to su neke njihove interne sale ,opet ti kazem mozda imaju neke svoje razloge,uzivaj i sta te briga.Ja sam nedavno sreo svog dobrog prijatelja,a naseg bivseg igraca Edu Cocalica,covjek mi ispricao neke stvari,postojala je mogucnost da napravi transfer ,od kojeg bi i Zeljo dobio dio ,ali nisam dosao i to pricao,jer u krajnjem slucaju saznali bi i sami da se to desilo.Ja ti iskreno ne znam pileta,niti sam nesto komunicirao sa njim,ali mislim da nije bas tako kako ti mislis.
Ja sviju postujem,ne treba mi ni Pile ,ni Seyo ni mnogo drugi ,za koje ti kazes da su jedni od onih ciji se postovi prate,kao da u najmanju ruku sam Osim pise,da bi pratio svoj klub.Ja smatram da Zelju ne voli niko vise od mene samog.Mozda ti jesi u pravu ,jer vjerovatno dodjes da procitas nesto novo o svom klubu,i pun ti **** kojekakvih supljih,ali ti momci su zaista imali sta da napisu i mnogo toga pametnog su rekli.Sta te briga,to su neke njihove interne sale ,opet ti kazem mozda imaju neke svoje razloge,uzivaj i sta te briga.Ja sam nedavno sreo svog dobrog prijatelja,a naseg bivseg igraca Edu Cocalica,covjek mi ispricao neke stvari,postojala je mogucnost da napravi transfer ,od kojeg bi i Zeljo dobio dio ,ali nisam dosao i to pricao,jer u krajnjem slucaju saznali bi i sami da se to desilo.Ja ti iskreno ne znam pileta,niti sam nesto komunicirao sa njim,ali mislim da nije bas tako kako ti mislis.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Zeljo je dovodjenjem Smajica napravio pravi potez,doveli smo napokon jedno veliko pojacanje...vjerujem da ce on uz Zebu i Viscu biti nas najbolji igrac u narednoj sezoni..drago mi je sto je Adilovic opravdao epitet pojacanja,redovno postize golove,sto je jako dobro..Osim je rekao da vise nece dovoditi igrace na probu nego samo provjerena pojacanja,odrzao je rijec i doveo Smajica..cekamo da vidimo ko je sljedeci..nadam se Kerla ili Jese i jedan dobar lijevi bek...kao i golman,Karic prima jako puno golova,sto nikako nije dobro...
Cuj to?!Pa zar nisu komsinice bolje pojacane od nas,kakvih dvolicnih likova.Strasno ocm 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- zubanovic89
- Kontakt:
Do utakmice sa Seriffom ostalo je još sedam šest dana do kada će struka tima sa Grbavice imati mnogo jasniju sliku o timu koji bi trebao istrčati na Koševo 14. jula.
ovo je sa zvanicne nekoga je poyebao idiot

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
BLU SKY je napisao/la:E dusa draga srce mi puca kad vidim ovotanzla je napisao/la:Ovako je bolje.Plavetnilo je napisao/la:Izvinjavam se što je off ali je od izuzetne važnosti
svi koji smo u mogucnosti pomozimo
Volim te Zeljo!!!
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Nesto gledam ovo sto Dinamo sredjuje stadion, pa se pitam koliko ih je para ovo doslo ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
40-ak MILIJUNA KUNAAzuR SlasH je napisao/la:Nesto gledam ovo sto Dinamo sredjuje stadion, pa se pitam koliko ih je para ovo doslo ?
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.