jel im izdao dekret ili fetvu?DenchiNL je napisao/la:najveći klub se MORA pratiti, reko MiskeTobeYarabi je napisao/la:jel to prosjaci opet pisu o milijarderima?![]()
![]()
dok jedni prose i mole za 30 milja, drugi razmatraju visemilionske ponude rusa i arapa..zajebana situacija![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
čuj fetvuTobeYarabi je napisao/la:jel im izdao dekret ili fetvu?DenchiNL je napisao/la:najveći klub se MORA pratiti, reko MiskeTobeYarabi je napisao/la:jel to prosjaci opet pisu o milijarderima?![]()
![]()
dok jedni prose i mole za 30 milja, drugi razmatraju visemilionske ponude rusa i arapa..zajebana situacija![]()
![]()
Dekret ko kuća
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa sta ja znam. mozda je stranka naredila da zaposle klubskog hodzu, pa frajer izdo fetvu 
Neandertalac je napisao/la:Još malo hitova bordo ekipe![]()
Tu noć kad si se prodavala. Prljavo Kazalište.
Priča o Tanu Ladačkom. Balaš.
Da je Pitar netko. Indexi.
Malezijski bluz. Zabranjeno pušenje.
Smijem se a plakao bih. Oliver Mandić.
Prodaja če promijeniti sve. Indexi.
Uspavanka za Vincenta T . Merlin
Kuda idu ostavljeni pitari. B. Novković
Bitange i Princeza. B.D.
Sve će to o maleni, rasprodati Ibrak, Kusta i Dino. B.D.
Ostani tuđi do kraja. Riblja čorba.
Ima neka malezijska veza. B.D.
Bolje biti prodan nego star. Piloti.
Usne vrele Sabrine. Azra.
Folk;
Zašto su ti kose pobijeljele Tanu. M. Serbezovski
Prokleta je Malezija. Jahija
Dajte vino, prodao sam klub. H. Džinović
Ja nemam prava. Toma Z.
Ostala je samo akademija. Toma Z.
Danima te prodajem. Šaban Š.
Sjećaš li se Kusta. Toma Z.
Vjetar Bakijaš. Ljuba Aličić.
Tanu Bekrijo. Vasilija R.
S namjerom dođoh u Butmir. Šaban Š.
Samo za tebe Pitaru mali. Halid Bešlić.
Nijedan klub se ne prodaje sam. Džej
Ljubio sam anus. M. Ilić.
U meni Tanov je. Halid Bešlić.
Idi idi Kusturice. B. Isović.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
DenchiNL je napisao/la:shzna je napisao/la:Da Bog da ti majka isto dočekala gnjido jedna s pedderskim imenom.vrijeđati
![]()
ova je tvoja bindice mala
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- TobeYarabi
- Kontakt:
u cemu je fora uci na forum i pokusavati uvrijediti nekog forumasa?
Zna on vrlo dobro...TobeYarabi je napisao/la:u cemu je fora uci na forum i pokusavati uvrijediti nekog forumasa?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Džumhur izgubio, nemoćTobeYarabi je napisao/la:u cemu je fora uci na forum i pokusavati uvrijediti nekog forumasa?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisam vidio da je to Denchi napisao, ako jest, na njegov obraz..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Normalno da je njegov , nema to veze sa ostalim forumasima i pitarima. Opste je poznato da cemo uvijek stati jedni uz druge kad su u pitanju nasa rahmetli i pokojna braca. Grbavicom je odjekivalo Vedranovo ime i uvijek ce odjekivat kad igramo protiv Listice !!!zlo87 je napisao/la:Nisam vidio da je to Denchi napisao, ako jest, na njegov obraz..
Merhaba je napisao/la:Normalno da je njegov , nema to veze sa ostalim forumasima i pitarima. Opste je poznato da cemo uvijek stati jedni uz druge kad su u pitanju nasa rahmetli i pokojna braca. Grbavicom je odjekivalo Vedranovo ime i uvijek ce odjekivat kad igramo protiv Listice !!!zlo87 je napisao/la:Nisam vidio da je to Denchi napisao, ako jest, na njegov obraz..
To je moj grad
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
E vidi im 1,20 na Sarajevo, e odigraću singl na njih samo da ih ureknem
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ostavite mrtve na miru
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 03 mar 2017, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Je li te stid pomenuti namjestanje sa Olimpicom, a da ne pomenes svoj klub u toj prici?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakve su ovo truhle sa lavora...klub im je u teskom raspadu sad... Hajd sto ne dovode nikog..vec i ovi sto im igraju nece da produze. Nek se raspadnu kad su prodane duse. Nisu u stanju organizovati akciju da ne prodaju klub..jaki na prici a na djelima ODRON! FUJJJ kuknjava![]()
![]()
Nek im i taj Olimpic vrati namjestenu tekmu(ZATO SU ZUTE SVI DOBILI) onu 1:3 i onda ce tek pravo lice pokazati sa Sirokim i Slobodom. Ja ne znam kako mogu otici gore u Lavor da gledaju ublehu nakon kradje stoljeca u klubu???? [emoji38]
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
prepucavanje je bila o vođama....i otišlo je u pogrešnom smjeru....
to je sve, a vi sad mitomanite po običaju...
to je sve, a vi sad mitomanite po običaju...
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Jel to nije namjestena tekma sa Vukovima 1:3???? I sad ovu sezonu sigurnih 6??? A vidjet cemo Siroki i Slobodu kako gubite bodove!!!Evander je napisao/la:Je li te stid pomenuti namjestanje sa Olimpicom, a da ne pomenes svoj klub u toj prici?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakve su ovo truhle sa lavora...klub im je u teskom raspadu sad... Hajd sto ne dovode nikog..vec i ovi sto im igraju nece da produze. Nek se raspadnu kad su prodane duse. Nisu u stanju organizovati akciju da ne prodaju klub..jaki na prici a na djelima ODRON! FUJJJ kuknjava![]()
![]()
Nek im i taj Olimpic vrati namjestenu tekmu(ZATO SU ZUTE SVI DOBILI) onu 1:3 i onda ce tek pravo lice pokazati sa Sirokim i Slobodom. Ja ne znam kako mogu otici gore u Lavor da gledaju ublehu nakon kradje stoljeca u klubu???? [emoji38]
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
prenosa nestati nećeHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Jel to nije namjestena tekma sa Vukovima 1:3???? I sad ovu sezonu sigurnih 6??? A vidjet cemo Siroki i Slobodu kako gubite bodove!!!Evander je napisao/la:Je li te stid pomenuti namjestanje sa Olimpicom, a da ne pomenes svoj klub u toj prici?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakve su ovo truhle sa lavora...klub im je u teskom raspadu sad... Hajd sto ne dovode nikog..vec i ovi sto im igraju nece da produze. Nek se raspadnu kad su prodane duse. Nisu u stanju organizovati akciju da ne prodaju klub..jaki na prici a na djelima ODRON! FUJJJ kuknjava![]()
![]()
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Ma ja bolje neke stvari da ne izlaze u javnost..sramota bi me bilo gledati tu namjestenu utakmicu sutra... 3:15
Željo1921
Sutra ako Sarajevo ne pobijedi,redati ces ovdje smajlije i pisati kako nisu mogli pobijediti jednog Olimpika.Idi popi mlijeko i spavaj mirno,jer ce igraci Olimpika zapeti , posto su premirani.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ma ja bolje neke stvari da ne izlaze u javnost..sramota bi me bilo gledati tu namjestenu utakmicu sutra... 3:15![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.