PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Lakse cemo kupiri protiv zelja nego protiv olimpika. Oni ce do utakmice sa nama biti pred gasenjem, tako da nece puno kostati. 

- TobeYarabi
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Prosli put sam rekao, bas kad je bilo ovo sranje da necu na temi spominjanja mrtvih, vrijedjanja na nacionalnoj osnovi, historije i slicno. Molim jos jednom i to posljednji put da prekinete sa tom praksom. Tema ce biti ugasena ako nastavite, a oni koji i nakon ove molbe nastave po svom trajno odstranjeni sa foruma.

Ja dobro siDenchiNL je napisao/la:Džumhur izgubio, nemoćTobeYarabi je napisao/la:u cemu je fora uci na forum i pokusavati uvrijediti nekog forumasa?
.i ovo..frajer deklarirani manijak.igra za svoj dzep i sad kao patriotski je navijat za nejg
 meni je ovo pravo bezveze.a i ne volim tenis.zenski sport nema kontakta
 meni je ovo pravo bezveze.a i ne volim tenis.zenski sport nema kontaktaRe: PL prepucavanja
Dodao bih jos i situaciju kad se pominju clanovi porodice.to je gore od ovog za nacionalnu osnovu .i istoriju.aleksandar_veliki je napisao/la:Prosli put sam rekao, bas kad je bilo ovo sranje da necu na temi spominjanja mrtvih, vrijedjanja na nacionalnoj osnovi, historije i slicno. Molim jos jednom i to posljednji put da prekinete sa tom praksom. Tema ce biti ugasena ako nastavite, a oni koji i nakon ove molbe nastave po svom trajno odstranjeni sa foruma.
- TobeYarabi
- Kontakt:
tenis=penis, sport za pichke 

Sport gdje jednom zabijes a racuna se u startu ko 15    

I ode do 40 i onda nista. Pretvaraju se bodovi u slova rijeci.gem .pa set.
Ko smisli ova pravila sta je on duvo???
Sta je neg pickasto...

Sta je neg pickasto...
- MocMahale444
Daj cuj gasenje temeTobeYarabi je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Prosli put sam rekao, bas kad je bilo ovo sranje da necu na temi spominjanja mrtvih, vrijedjanja na nacionalnoj osnovi, historije i slicno. Molim jos jednom i to posljednji put da prekinete sa tom praksom. Tema ce biti ugasena ako nastavite, a oni koji i nakon ove molbe nastave po svom trajno odstranjeni sa foruma.
 banuj debile nije bitno s koje strane ako pominju rip mrtve.
 banuj debile nije bitno s koje strane ako pominju rip mrtve.1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Cudi me da nema pitara na temi Rekonstrukcija stadiona u BiH 

- TobeYarabi
- Kontakt:
i ako malo glasnije prnes izbace te jer ometas one picajzle sto igraju, jer se kao ne mogu skoncentrisati ako nije totalna tisinaSariel je napisao/la:Sport gdje jednom zabijes a racuna se u startu ko 15

Sta je neg pickasto...

samo ban onima koji ne postuju pravila, i to je to..MocMahale444 je napisao/la:
Daj cuj gasenje temebanuj debile nije bitno s koje strane ako pominju rip mrtve.
postujte naciju, istoriju, mrtve i mene..jer i ja evo sam sto ne umrem

- 
				HeraklitMracni
- Kontakt:
Ja odigrao u cetvrtak listic  i sutra cekam samo Zelju al sam baskuz i znam da cu fulat   

- TobeYarabi
- Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la:Ja odigrao u cetvrtak listic i sutra cekam samo Zelju al sam baskuz i znam da cu fulat
- 
				staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
maha1 je napisao/la:Cudi me da nema pitara na temi Rekonstrukcija stadiona u BiH

....Pa to je zato sto nece oni u istu temu sa ovom pjesadijom.... Oni cekaju ovaj od 200 miliona eura da se pocne radit
 ....Pa to je zato sto nece oni u istu temu sa ovom pjesadijom.... Oni cekaju ovaj od 200 miliona eura da se pocne radit 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
						- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:maha1 je napisao/la:Cudi me da nema pitara na temi Rekonstrukcija stadiona u BiH

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 
				Eisenbahner1921
- Kontakt:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
"„Prodati 500 desetogodišnjih po 1000 KM. Nemoguće. Nikada ne bih vjerovao onome ko to zamisli ali tada sam mudro šutio, možda sanjari i uspiju. A onda su bageri odnijeli stari istok a vrag odnio šalu…“, forumaš ŽDG reče !
Životni saputnik! 1921
						- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uvijek neko sramocenje   

- 
				staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to i ja kažemMortemHz je napisao/la:staragarda je napisao/la:maha1 je napisao/la:Cudi me da nema pitara na temi Rekonstrukcija stadiona u BiH

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
						- 
				HeraklitMracni
- Kontakt:
Kad se danas igraci ubodu na ekserEisenbahner1921 je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:
"„Prodati 500 desetogodišnjih po 1000 KM. Nemoguće. Nikada ne bih vjerovao onome ko to zamisli ali tada sam mudro šutio, možda sanjari i uspiju. A onda su bageri odnijeli stari istok a vrag odnio šalu…“, forumaš ŽDG reče !

- TobeYarabi
- Kontakt:
mi smo sad u velikoj dilemi. nakon sto smo doveli milijardera iz malezije koji nam je otplatio sve dugove, oteo konama 'butmir' i sagradio kamp i akademiju, pojavili su se novi investitori. moramo birati izmedju prebogatih arapa koji zele otkupiti prava od malezijca i izgraditi stadion od 100 mil kermi, i ludih i bogatih rusa koji bi ulozili milione u ekipu i odma napali grupnu fazu ls.staragarda je napisao/la:maha1 je napisao/la:Cudi me da nema pitara na temi Rekonstrukcija stadiona u BiH

- 
				Eisenbahner1921
- Kontakt:
Vi apsolutno nikakve veze ne mozete imati sa tom temom. Mozete, dok komentarisete druge stadione u izgradnji.MortemHz je napisao/la:staragarda je napisao/la:maha1 je napisao/la:Cudi me da nema pitara na temi Rekonstrukcija stadiona u BiH

Životni saputnik! 1921
						- TobeYarabi
- Kontakt:
mi smo FKS, najveci klub, sa najvecim stadionom u drzavi. ako osjetimo potrebu da nesto rekonstruisemo, to cemo uraditi bez prosjacenja, patetike, lizanja cmarova, livestreamova itd. trenutno smo zadovoljni sa nasim stadionom i zato ne radimo nistaEisenbahner1921 je napisao/la:
Vi apsolutno nikakve veze ne mozete imati sa tom temom. Mozete, dok komentarisete druge stadione u izgradnji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.