Zeljeznicar je, zarad dobrosusjedskih odnosa, garantovao Sarajevu da nece pobijediti Slaviju kako bi na taj nacin Sarajevo pustilo Olimpika, cime bi Sarajevo i dalje imalo sansu za Europu jer su tada postojale realne sanse da Sloboda osvoji kup, a Olimpik bi ostao u ligi i time za oba kluba dogodine obezbijedio po sest bodova, koje su inace haman svake sezone i imali bez bilo kakvih dogovora. Sem toga, dobri komsija kao sto je Zeljeznicar, omogucio bi Sarajevu da ide u Europu mjesto njega i time uzme milion minimalno, iako i dalje postoji sansa da taj novac uzme Zeljeznicar i odigra Europu.
HAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Nisam ja mudriji nego gledam realno i pisem realno.
Primjera radi, u situaciju u svom klubu sam odlicno upoznat i odlicno znam da smo mogli dobiti i Celika i Rudara za, cini mi se, 25000 KM, medjutim, to nismo uradili vec smo isli da ih posteno dobijemo. Na kraju se desilo to sto se desilo.
Sto se vas tice, gledam realno i pisem realno, ne pisem mudro da bih zadovoljio narodne mase. Da ikako mogu, ja bih vas degradirao po ovom pitanju, medjutim, kazem ti da vama niko nije mogao garantovati da mi necemo dobiti Slaviju sem nas samih, a mi smo zeljeli u Europu. Vi ako ste namjestali, ovi vasi iz Uprave su ludji nego sto sam mislio. Ja sam siguran da niste, jer kakve god turbulencije kod vas bile, sezona se mogla spasiti Europom i sredstvima iz iste.
Ti ces danas degradirati vlastiti klub i u slucaju pobjede, koja je vise nego realna, reci da je to zbog toga sto je Olimpik ostao duznik.
To je kao kada kazu, Zeljeznicar namjestio protiv Krupe a ljudi nam osutali na gol nisu. Kazu izgasili kamere, a ja cu im snimak cijele utakmice postaviti ovdje, kazu Zeljeznicar namjestio pobjedu kao da je cudno kada Zeljeznicar dobije neku Krupu na Vrbasu.
Isto je i danas.. Vi ako odnesete pobjedu, sto ne bi bilo nista cudno jer nije nista cudno kada Sarajevo pobijedi nekog Olimpika, reci cete da je to jer vam je Olimpik duznik. Meni je to jadno..
Mi smo nedugo zatim remizirali sa nekim tamo Rudarom koji je vec davno ispao, a i tada se pojavila sansa da idemo u Europu. Nije to nista kada nekom gori.. Evo ja se sjecam, pisao sam milion puta, Olimpik je tada bio jedna od ekipa koja igra najljepsi fudbal. Sirokog su na Otoci rastavili na proste faktore, cini mi se da su ako se ne varam fantasticni i protiv Slobode bili, medjutim, oni s sve zivo promasivali.Evander je napisao/la:
Da i vi i mi u zadnjem kolu onako zijanimo od ponajslabijih ekipa u ligi, ma hajte molim vas.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk