Kod Teveza nikad nije bila upitna klasa nego karakter i motivacija za igru u Cityu. U Juventusu je uskladio sve troje i dobili smo to što jesmo.IlFantasista je napisao/la:Ista priča je bila i za Teveza kad je dolazio, pa kad se sjetim komentara što je dobio ''desetku'' i sl.
Juventus je nešto posebno i razlikuje se od ostalih klubova, nije to nešto umjesto kao u Cityu, igrači čija je klasa neupitna kao u ovom slučaju Džekina su uvijek u Juventusu bili odlični, barem većina.
Džeko ne igra ozbiljan fudbal već dugo, dugo vremena, više puta je pokazao da kad kola krenu nizbrdo on prvi odustaje, zalaganje mu je nula, i dobili bi istu stvar kao sa Llorenteom kad je došao - klasičnog centarfora od 1.90 kako trči 10 km po utakmici i brani se na 16 m od gola, uz nešto bolju tehniku, ali daleko manje srca i zalaganja na terenu. Ja se ne sjećam kad je on prešao na svoju polovicu da pomogne ekipi, kamo li nešto više. Pa Misimović je trčao više od njega na Svjetskom, meni dovoljno. Drag mi je što je naš, ali nemoj mi molim te prebijenih mačaka na terenu. Ako već gledamo u našu avliju, daj mi Mumeta da razvijemo jednu svjetsku klasu u veznom redu.
Ma dobro, malo pretjerujem, ali činjenica je da je Edin pokazao manjak karaktera i manjak želje da napreduje u karijeri. Uhljebio se u Cityu, a sad bi u Juventusu da spašava karijeru.akisarajevo92 je napisao/la:A postovao sam te dosadIlCapitano je napisao/la:Čuj Džeko 20 miliona![]()
Tevez je došao za 12, mogu se udarati u guzicu ako dobiju 10 od nas za raspalog centarfora.![]()