Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
WASHINGTON - CAROLINA 1 (1.85)
Washington napokon djeluje onako kako bi trebao. Pobijedili su u pet utakmica zaredom, u devet od zadnjih 11, a prava potvrda njihove forme stigla je na gostovanju kod Habsa. S pravom se sada može reći da su trenutno najbolja momčad lige. Dobar dio odgovornosti za takve rezultate snosi i Aleksandar Ovečkin koji napokon igra kao u svojim najboljim danima. U zadnje vrijeme potpuno je "poludio" te je zabio 13 golova u zadnjih 9 utakmica. Ukupno je u čitavoj sezoni zabio 26, dakle pola svoga učinka ostvario je u nedavnom periodu (odigrao svih 40 utakmica ove sezone). Kada on igra dobro, onda se na to nadoveže i ostatak momčadi i Capsi su jednostavno nezaustavljivi.
S druge strane imamo Canese, momčad ogromnog potencijala koja će i ovu sezonu ostati bez playoffa. Dobri su, no nemaju pobjednički mentalitet, i to je ono što im fali. Često im se događa da vode, čak i po nekoliko razlike, prime jedan gol, a onda doslovce "odu kvragu". Protiv Pensa su prije dva dana ispustili prednost u razmaku od 13 sekundi, tako da i da Canesi ovdje povedu, njihovo vodstvo neće puno značiti. Izgubili su šest utakmica zaredom, sve u regularnom vremenu, te 13 od zadnjih 14, a u tim su porazima uspjeli uzeti samo jedan bod. Momčad je dodatno oslabljena zadnjih dana odlaskom braniča Jussija Jokinena u redove Pensa. Njihova obrana je u zadnjih šest utakmica primila nevjerojatnih 29 golova, a Jokinen nije igrao samo u zadnje dvije utakmice u kojima su primili 11. Tko zna na što će to ličiti večeras...
U nedavnoj utakmici protiv Capsa koja se igrala u Raleighu (2.aprila), Canesi su izgubili 5-3. Ponovno njihova tipična priča, vodili su 2-0, pa 3-2, no Canesima nekad i veća prednost zna biti malo.
Kad uzmemo sve te činjenice u obzir ne možemo naći ništa što bi ovdje išlo Canesima u prilog. Kad k tome pridodamo i to da su Capsi treći, no da je to mjesto jako nestabilno (prvo mjesto u diviziji), i da je ovo za Capse praktički "must win" utakmica, onda ovu okladu valja ispratiti...
Washington napokon djeluje onako kako bi trebao. Pobijedili su u pet utakmica zaredom, u devet od zadnjih 11, a prava potvrda njihove forme stigla je na gostovanju kod Habsa. S pravom se sada može reći da su trenutno najbolja momčad lige. Dobar dio odgovornosti za takve rezultate snosi i Aleksandar Ovečkin koji napokon igra kao u svojim najboljim danima. U zadnje vrijeme potpuno je "poludio" te je zabio 13 golova u zadnjih 9 utakmica. Ukupno je u čitavoj sezoni zabio 26, dakle pola svoga učinka ostvario je u nedavnom periodu (odigrao svih 40 utakmica ove sezone). Kada on igra dobro, onda se na to nadoveže i ostatak momčadi i Capsi su jednostavno nezaustavljivi.
S druge strane imamo Canese, momčad ogromnog potencijala koja će i ovu sezonu ostati bez playoffa. Dobri su, no nemaju pobjednički mentalitet, i to je ono što im fali. Često im se događa da vode, čak i po nekoliko razlike, prime jedan gol, a onda doslovce "odu kvragu". Protiv Pensa su prije dva dana ispustili prednost u razmaku od 13 sekundi, tako da i da Canesi ovdje povedu, njihovo vodstvo neće puno značiti. Izgubili su šest utakmica zaredom, sve u regularnom vremenu, te 13 od zadnjih 14, a u tim su porazima uspjeli uzeti samo jedan bod. Momčad je dodatno oslabljena zadnjih dana odlaskom braniča Jussija Jokinena u redove Pensa. Njihova obrana je u zadnjih šest utakmica primila nevjerojatnih 29 golova, a Jokinen nije igrao samo u zadnje dvije utakmice u kojima su primili 11. Tko zna na što će to ličiti večeras...
U nedavnoj utakmici protiv Capsa koja se igrala u Raleighu (2.aprila), Canesi su izgubili 5-3. Ponovno njihova tipična priča, vodili su 2-0, pa 3-2, no Canesima nekad i veća prednost zna biti malo.
Kad uzmemo sve te činjenice u obzir ne možemo naći ništa što bi ovdje išlo Canesima u prilog. Kad k tome pridodamo i to da su Capsi treći, no da je to mjesto jako nestabilno (prvo mjesto u diviziji), i da je ovo za Capse praktički "must win" utakmica, onda ovu okladu valja ispratiti...
Zna li neko slucajno hoce li se moci u nekoj kladionici kladiti na izvlacenje parova lige prvaka
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Uzet ću Ukića, a kod Premiera mi nema ponude na NBA igrače.amarosim je napisao/la:Euroleague
Ukic 8,5 više
Mislim da ga se isplati odigrati jer igra 35 minuta u prosjeku i uzima dosta lopti,preksinoc je zabio 9 poena uz los sut iz igre(3-10),zasto to ne bi i vcrs ponovio........
NBA
Curry 24.5 više
GS ugoscuju OKC i utak je vrlo vazna i jednima i drugima,u nekim matchupima najvise prostora bi u domacina mogao imati upravo Stephen(mislim da Thompsona i Leeja mogu zatvoriti Sefolosha i Ibaka bolje nego Westbrook Curryija),vjerujem da ce Curry igrati 40minuta,igra na obje bekovske pozicije i moze ubaciti preko ove granice sigurno.................
Dobro prognoziraš Euroligu, samo nastavi, redovno uzimam tvoje parove. Sretno
Pustiću sunce da topi ljubav!
Prvih 40 igraca na ATP listi su igraci, ovo ostalo su sve sami levati. Ja igrao u williamsu hendikep 3,5 kvota 2.00.Tesla je napisao/la:Šta ti znači ovo pravi teniser?Oxidenks je napisao/la:Izgleda da vi ne znate koje Anderson. Uzima ga hendikepom 3,5. Ovaj Buasta moze igrati s ovim levatima, ovo je pravi teniser.
Bilo bi dobro da malo ranije izbacis parove ako mozes naravno.amarosim je napisao/la:Euroleague
Ukic 8,5 više
Mislim da ga se isplati odigrati jer igra 35 minuta u prosjeku i uzima dosta lopti,preksinoc je zabio 9 poena uz los sut iz igre(3-10),zasto to ne bi i vcrs ponovio........
NBA
Curry 24.5 više
GS ugoscuju OKC i utak je vrlo vazna i jednima i drugima,u nekim matchupima najvise prostora bi u domacina mogao imati upravo Stephen(mislim da Thompsona i Leeja mogu zatvoriti Sefolosha i Ibaka bolje nego Westbrook Curryija),vjerujem da ce Curry igrati 40minuta,igra na obje bekovske pozicije i moze ubaciti preko ove granice sigurno.................
Za danas ja sam ovo pa kako bude:
https://www.germaniasport.hr/hr/kladjen ... 7-8396-187" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Lazio-Fener 1
Basel-Tottenham 3+
Querrey-R.Williams (-22,5+) z2
Ukić Over 8,5
Benfica daje gol
Za 5 KM,75 KM
Basel-Tottenham 3+
Querrey-R.Williams (-22,5+) z2
Ukić Over 8,5
Benfica daje gol
Za 5 KM,75 KM
❶❾❽❽
sta mislis Tomic da li moze preko 13 , vidim u prvoj im je dao tacno 13 al nesto los sut je imao ...amarosim je napisao/la:Euroleague
Ukic 8,5 više
Lazio - Fenerbahce(s.t.) 11.4. 21:05 1 2,20
Barcelona - Panathinaikos(s.t.)/koš 11.4. 20:45 1 1,45
R.Ukić (Panathin.) (8,5) 11.4. 20:45 Više 1,85
Rubin Kazan - Chelsea (1:3) 11.4. 18:00 1X 1,43
Basel - Tottenham(d/n) 11.4. 21:05 DA 1,55
Newcastle - Benfica/gol 11.4. 21:05 DA 1,30
kvota: 17.00
Barcelona - Panathinaikos(s.t.)/koš 11.4. 20:45 1 1,45
R.Ukić (Panathin.) (8,5) 11.4. 20:45 Više 1,85
Rubin Kazan - Chelsea (1:3) 11.4. 18:00 1X 1,43
Basel - Tottenham(d/n) 11.4. 21:05 DA 1,55
Newcastle - Benfica/gol 11.4. 21:05 DA 1,30
kvota: 17.00
Roko Ukic ispod 9,5amarosim je napisao/la:Euroleague
Ukic 8,5 više
NBA
Curry 24.5 više
Proslu sam ga takodjer igrao ispod, i stao je tacno na granici, postigao 9. Ukic je dobar igrac, ali ne nesto pretjerano dobar kao scorer. U top 16fazi od 14 utakmica samo je 4 isao preko ove granice. Ne uzima mnogo suteva i vecinom radi ono zasto je i dosao u ekipu, razigrava. Pored toga na njemu se izmjenjuju Huertas i Sada koji su elitni defanzivci, pogotovo Sada kojeg Pascual drzi vise u igri, bar u zadnjoj tekmi jeste. Sada ce biti vise vremena na Ukicu iskljucivo radi te svoje sposobnosti u defanzivi. Granica jeste mala, ali kazem Ukic nije neki vrsni strijelac, i samo je 4puta isao preko u top16 fazi. meni se više svidjela ova analiza, iako je ovdje granica 9,5.
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
Barcelona kosarka kp1
Lazio 1
Benfica prolaz
Ulog 20 km dobitak , 61
Anderson prosao
Verdasco
Almagro
Querrey
Isner
Tottenham go
Monaco
Ulog 5 km , dobitak 30
Lazio 1
Benfica prolaz
Ulog 20 km dobitak , 61
Anderson prosao
Verdasco
Almagro
Querrey
Isner
Tottenham go
Monaco
Ulog 5 km , dobitak 30
Ali pazi,Ukic igra obje bekovske pozicije,tako da su ga u nekim situacijama cuvali Navarro i Šaras koji su rupe u obrani i u tim trenucima su Ukicu sirili da igra 1 na 1 ili se on spustao naa niski post pa ledjima rjesavao,slazem se da ga Sada i Huertas mogu prikociti ali Ukic igra 35-36 minuta,moze zabiti neke lagane poene iz kontre i polukontre,zatim bacanja kad je Barca u bonusu(dakle ne more faul biti pri šutu) i s jednom trojkom on ide gotovo sigurno preko 8,5....sve u svemu,vidjet cemo......COYG je napisao/la:Roko Ukic ispod 9,5amarosim je napisao/la:Euroleague
Ukic 8,5 više
NBA
Curry 24.5 više
Proslu sam ga takodjer igrao ispod, i stao je tacno na granici, postigao 9. Ukic je dobar igrac, ali ne nesto pretjerano dobar kao scorer. U top 16fazi od 14 utakmica samo je 4 isao preko ove granice. Ne uzima mnogo suteva i vecinom radi ono zasto je i dosao u ekipu, razigrava. Pored toga na njemu se izmjenjuju Huertas i Sada koji su elitni defanzivci, pogotovo Sada kojeg Pascual drzi vise u igri, bar u zadnjoj tekmi jeste. Sada ce biti vise vremena na Ukicu iskljucivo radi te svoje sposobnosti u defanzivi. Granica jeste mala, ali kazem Ukic nije neki vrsni strijelac, i samo je 4puta isao preko u top16 fazi. meni se više svidjela ova analiza, iako je ovdje granica 9,5.
Ja bih danas probo Lazio 1x i Njukastl 1x 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
pikado:
lewis - wade 2 @2,00
(zadnjih 4-5 puta je prošao kad sam postavio (kvote su uvijek od 2,00 do 3,50) neću se ponavljat - igram ga navijački, jer mu se podiže forma, komentatori ga hvale zadnjih tjedana.. u stanju je dobit svakoga. i na ovakvu kvotu se ne isplati puno razmišljat)
od ostalih igram whitlocka (iako se lako moze desit da ga thornton izbije, ali australac mi je drazi pa kud puklo
), taylora (broj jedan zadnjih 20 godina, gušt ga je gledat), van barnevelda (ne bi trebao imat puno problema protiv hamiltona, al nikad se ne zna, uglavnom - na papiru najsigurniji par pikada večeras), wade (igra zadnji meč protiv van gerwena koji je stroj, ali kvota od 3,00 na wadea me opet privukla pa jbg..)
Lako se može desit da netko ostane X ako bude izjednačen meč, al na to je teško utjecat.
Već sam jednom forumašu na pp rekao da ništa nije sigurno i većina ne prakticira klađenje na ovaj sport (s razlogom) ali ako netko želi ispratit na minimalan ulog, nek mu je sretno!
Pozdrav!
lewis - wade 2 @2,00
(zadnjih 4-5 puta je prošao kad sam postavio (kvote su uvijek od 2,00 do 3,50) neću se ponavljat - igram ga navijački, jer mu se podiže forma, komentatori ga hvale zadnjih tjedana.. u stanju je dobit svakoga. i na ovakvu kvotu se ne isplati puno razmišljat)
od ostalih igram whitlocka (iako se lako moze desit da ga thornton izbije, ali australac mi je drazi pa kud puklo

Lako se može desit da netko ostane X ako bude izjednačen meč, al na to je teško utjecat.
Već sam jednom forumašu na pp rekao da ništa nije sigurno i većina ne prakticira klađenje na ovaj sport (s razlogom) ali ako netko želi ispratit na minimalan ulog, nek mu je sretno!
Pozdrav!
U desetom selu živi Antuntun!
newcastle 1
lacio -daje gol
totenham -prolaz
kvota: 8,69
totenham- 2
benfika- gol
fener- gol
kvota: 5,71
basel-totenham ps1
newcastle-benfika ps1
lacio -fener ps1
kvota:4,35
lacio -daje gol
totenham -prolaz
kvota: 8,69
totenham- 2
benfika- gol
fener- gol
kvota: 5,71
basel-totenham ps1
newcastle-benfika ps1
lacio -fener ps1
kvota:4,35
hajro je napisao/la:čet 19:00
GYOR - VALCEA (+4,5) 2
1.85
under 49.5
1.85
Ono Gyor jeste jak ali vec imaju 2 gola prednosti iz prve utakmice. Valcea jeste podbacila prvu utakmicu 22:24 ali mislim Katarina Bulatovic i Jovanovicka kao i Pineau imaju jos sta za reci.
Ako i izgube nevjerujem da ce to biti ubijanje. Ipak 5 je mnogo.
Rec je o veoma jakim ekipama i mislim da je ulog veliki -finale lige prvaka- i da ce biti malo golova -obje ekipe imaju jake i grube odbrane, sto ce mnogo vremena trositi na prekide i sumnjam da ce preci granicu od 49.5.
Sta da ti pricam kad sve znas......... 24:25
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
- EmirSioux89
- Kontakt:
R.Westbrook (Oklahoma) Over 23.5 (1.85)
Glavni razlog za ovaj tip je taj sto Westbrook uzima previse suteva, poslednja tri meca je presao ovu granicu, Utahu je dao 25 poena, na tom mecu je uzeo 21 sut, protiv NYK je postigao 37 poena ( 27 suteva), Indiani je dao 24 poena (24 suta). Kao sto vidimo, Russell igra vise za sebe, dok je Durant poslednjih par susreta malo u sijenci, primjera radi u proslom mecu je imao samo 10 suteva na kos, mec prije toga 17.. Jednostavno ne moze doci do prilike da suta jer je Westbook malo vise sebican.Tako da i veceras ocekujem da nastavi sa svojim sebicnim partijama i ovaj tip lagano prolazi. Ocekujem raspucanu utakmicu bez puno kalkulacija, pobjeda je potrebna i jednima i drugima, domacima da dodatno odmagle Rocketsima, a Oklahomi da regularni dio sezone završe na prvom mijestu u Zapadnoj konferenciji.
Sretno ko prati
Glavni razlog za ovaj tip je taj sto Westbrook uzima previse suteva, poslednja tri meca je presao ovu granicu, Utahu je dao 25 poena, na tom mecu je uzeo 21 sut, protiv NYK je postigao 37 poena ( 27 suteva), Indiani je dao 24 poena (24 suta). Kao sto vidimo, Russell igra vise za sebe, dok je Durant poslednjih par susreta malo u sijenci, primjera radi u proslom mecu je imao samo 10 suteva na kos, mec prije toga 17.. Jednostavno ne moze doci do prilike da suta jer je Westbook malo vise sebican.Tako da i veceras ocekujem da nastavi sa svojim sebicnim partijama i ovaj tip lagano prolazi. Ocekujem raspucanu utakmicu bez puno kalkulacija, pobjeda je potrebna i jednima i drugima, domacima da dodatno odmagle Rocketsima, a Oklahomi da regularni dio sezone završe na prvom mijestu u Zapadnoj konferenciji.
Sretno ko prati

Manchester United!
Palmeiras - Libertad Asunc. - 1
Tampa Bay - Pittsburgh [NHL] - 2
New York (-96.5+) - zg 2 / Kakve su sanse da ide NY ovdje preko
Barcelona (-74.5+) - zd 2
Tampa Bay - Pittsburgh [NHL] - 2
New York (-96.5+) - zg 2 / Kakve su sanse da ide NY ovdje preko
Barcelona (-74.5+) - zd 2
wade --> kvota 2,00bevanda4 je napisao/la:pikado:
lewis - wade 2 @2,00
od ostalih igram whitlocka (iako se lako moze desit da ga thornton izbije, ali australac mi je drazi pa kud puklo), taylora (broj jedan zadnjih 20 godina, gušt ga je gledat), van barnevelda (ne bi trebao imat puno problema protiv hamiltona, al nikad se ne zna, uglavnom - na papiru najsigurniji par pikada večeras), wade (igra zadnji meč protiv van gerwena koji je stroj, ali kvota od 3,00 na wadea me opet privukla pa jbg..)
Pozdrav!
whitlock --> kvota 2,60
van barneveld --> kvota 1,75
taylor --> kvota 2,30
wade --> kvota 3,00
Obojica falivenih su izgubili od istog igrača - van gerwena!
Taylor 3-7
Wade 5-7
U desetom selu živi Antuntun!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Chicago(93,5) - Manje
Nemam nikakvu analizu nego igram na jednu smijesnu i glupu informaciju cisto onako da ispratim
Na danasnji dan 1999 godine ekipa Cikago Bulsa je postigla najmanje koseva na jednoj utakmici u historiji NBA 49
glupost al cu ispratit 
Nemam nikakvu analizu nego igram na jednu smijesnu i glupu informaciju cisto onako da ispratim

Na danasnji dan 1999 godine ekipa Cikago Bulsa je postigla najmanje koseva na jednoj utakmici u historiji NBA 49

Manchester United!
Prijedlozi prelaza za sutra:
Skonto Riga - Metta 2/1 - Enormno padanje kvote, najvjerovatnije namjesteno. Inace na SR kvota 1,10 a ovaj prijelaz 27
Volendam - Helmond 2/1 - Sta reci, Nizozemska 2., ne zna se ko pije a ko placa, borba prvog i drugog na tabeli. Velika mogucnost prelaza.
Good luck
Skonto Riga - Metta 2/1 - Enormno padanje kvote, najvjerovatnije namjesteno. Inace na SR kvota 1,10 a ovaj prijelaz 27

Volendam - Helmond 2/1 - Sta reci, Nizozemska 2., ne zna se ko pije a ko placa, borba prvog i drugog na tabeli. Velika mogucnost prelaza.
Good luck

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.