FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la moustapha » 01 feb 2010, 16:39

Tweeds_10 je napisao/la:ja ne znam zasto je taj momak uopce dovodjen...
pa on prvo mora nauciti neke elementarne korake u nogometu da bi igrao uopce fuce, a kamoli da bi nastupio za klub kakav je Bayern...
Jednostavno receno, GRESKA! :)
Nadam se da ce ostati tamo, jer jednostavno nema kvalitet da bi igro u Bayernu.
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2010, 17:38

moustapha je napisao/la:
Tweeds_10 je napisao/la:ja ne znam zasto je taj momak uopce dovodjen...
pa on prvo mora nauciti neke elementarne korake u nogometu da bi igrao uopce fuce, a kamoli da bi nastupio za klub kakav je Bayern...
Jednostavno receno, GRESKA! :)
Nadam se da ce ostati tamo, jer jednostavno nema kvalitet da bi igro u Bayernu.
Doveden je ponajvise da bi zakrpio yu lijevu stranu. Preporuka Gaala da ga dovedu nije bila tacna, jer se ispostavilo da ne moze igrati u prvom sastavu. Iako je dogurao cak i do repke Holandije nije mogao zadovoljiti upravu. Ocekujem da ce ga prodati za istu sumu za koju su ga i kupili i da ce dovesti igraca koji moze igrati na nivou po toj lijevoj strani.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 01 feb 2010, 23:42

Evo vesele informacije: Adrian Mutu neće igrati protiv Bayerna u utakmicama Lige prvaka. S obzirom da je dvaput pao na doping testovima, nisu ga mogli uvrstiti na spisak igrača za 2. dio prvenstva...

Ipak, nedavno potpisana pojačanja, Felipea, Marija Bolattija i Keirrisona će nastupiti...
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2010, 23:46

dr.adnan je napisao/la:Evo vesele informacije: Adrian Mutu neće igrati protiv Bayerna u utakmicama Lige prvaka. S obzirom da je dvaput pao na doping testovima, nisu ga mogli uvrstiti na spisak igrača za 2. dio prvenstva...

Ipak, nedavno potpisana pojačanja, Felipea, Marija Bolattija i Keirrisona će nastupiti...
On je ipak njihov ponajbolji igrac. Prosle sezone nam je uvalio gol tako da ove nece imati priliku.
Da je potpisao Cassano tad bi imali velikih problema, sva sreca to se nije desilo. A nova pojacanja, ne znam mozda nam mogu zagorcati zivot, ali sumnjam da ce bas oni biti ti koji bi mogli pokvariti nase slavlje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 feb 2010, 00:16

Nakon duzeg vremena desava se da propustam Bayernove utakmice. Jbg, visa sila.
Ali, zato ste vi tu da docarate sve ono sto ja propustim. 8-)
Sljedeca utakmica u Wolfsburgu ce pokazati mnogo toga. Vukovi jesu u krizi, ali kao zvanicni prvak bice pravo naostreni protiv nas. Pokusat ce upravo protiv Bayerna stati krizi u kraj, i nekakvom serijom se pribliziti gornjem dijelu tabele. Nisu ti momci zaboravili igrati fudbal, ali protiv Bayerna ih ocekuje tezak posao. Ribery trazi da bude starter i uz Robbena, koji je u vrhunskoj formi, Bayernova masina tek treba da pokaze ko je gazda u Bundesligi.

Nasi Top strijelci samo u Bundesligi:

Gomez, Mario 9

Olic, Ivica 7

Müller, Thomas 6

Robben, Arjen 6

van Buyten, Daniel 5

Ako gledamo sva takmicenja skupa:

Gomez 13 golova / 8 asista

Olic 9 golova / 4 asista

Robben 6 golova / 4 asista

Muller 10 golova / 8 asista

Buyten 8 golova / 3 asista
Vom Jäger zum Gejagten

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 01:45

moustapha je napisao/la:Edson Braafheid posudjen Celticu do kraja sezone.
smece :lol: :lol: sto jest jest..ni Bayern-u se vise nemoze potrefiti da bocne za 2.5 mill eura kao nekada :D

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 01:48

dr.adnan je napisao/la:Evo vesele informacije: Adrian Mutu neće igrati protiv Bayerna u utakmicama Lige prvaka. S obzirom da je dvaput pao na doping testovima, nisu ga mogli uvrstiti na spisak igrača za 2. dio prvenstva...

Hoceli Seferovic zabiti Bayern-u :lol: :lol:ako nema Mutu-a

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 feb 2010, 02:46

don Ciro je napisao/la:

Nece taj ni zaigrati lutko :) Prvo treba da se dokaze pa onda da zaigra u prvom timu Fiorentine :D Nemoze to bas tako pored Mutu-a tu su : Gilardino,Kierson,Jovetic, pa i Ljaljic ... Zanemari to sto je nas gledaj malo realno ;) Konkurencija u napadu je veoma jaka on ce najvjerovatnije negdje na posudbu ili ce da igra u mladima.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 02:57

FC BAYERN je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:

Nece taj ni zaigrati lutko :) Prvo treba da se dokaze pa onda da zaigra u prvom timu Fiorentine :D Nemoze to bas tako pored Mutu-a tu su : Gilardino,Kierson,Jovetic, pa i Ljaljic ... Zanemari to sto je nas gledaj malo realno ;) Konkurencija u napadu je veoma jaka on ce najvjerovatnije negdje na posudbu ili ce da igra u mladima.
Sine moj Columbose znam ja to "Hoceli Seferovic morati zabiti Bayernu-u" kontas...na segu :lol: :lol: ma kakav Kierson on nebi mogao ni ASCOLI-JU zabiti :lol: a da zabija F.C BAYERN.M :mrgreen: :mrgreen: toga je Benfica poslala u Barcu nazad jer je u 10 tekmi dao samo 2 gola u ligi Portugala...vidili ljudi da je smece :D
Toga ce Hare da izbaci za par mijeseci sa klupe prvo,posto je Brazilac znas ovo ono imace opet prednost,, ali BIH/SVIC je zajeban :mrgreen:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 feb 2010, 18:47

don Ciro je napisao/la:Sine moj Columbose znam ja to "Hoceli Seferovic morati zabiti Bayernu-u" kontas...na segu :lol: :lol: ma kakav Kierson on nebi mogao ni ASCOLI-JU zabiti :lol: a da zabija F.C BAYERN.M :mrgreen: :mrgreen: toga je Benfica poslala u Barcu nazad jer je u 10 tekmi dao samo 2 gola u ligi Portugala...vidili ljudi da je smece :D
Toga ce Hare da izbaci za par mijeseci sa klupe prvo,posto je Brazilac znas ovo ono imace opet prednost,, ali BIH/SVIC je zajeban :mrgreen:
Kazes da je Keirison smece? Pa zasto su ga onda trazili Liverpool , Real Madrid , Valencia , Atletico de Madrid , Roma i Barcelona, ocigledno su skauti ovih klubova neki debili pa zato su ga trazili ? Na kraju otisao u Barcelonu i poslan na posudbu u Fiorentinu.
A evo ti malo pogledaj pa se malo zapitaj jel smece :lol:
[youtube][/youtube]

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 18:52

FC BAYERN je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Nece taj ni zaigrati lutko :) Prvo treba da se dokaze pa onda da zaigra u prvom timu Fiorentine :D Nemoze to bas tako pored Mutu-a tu su : Gilardino,Kierson,Jovetic, pa i Ljaljic ... Zanemari to sto je nas gledaj malo realno ;) Konkurencija u napadu je veoma jaka on ce najvjerovatnije negdje na posudbu ili ce da igra u mladima.
Sine moj Columbose znam ja to "Hoceli Seferovic morati zabiti Bayernu-u" kontas...na segu :lol: :lol: ma kakav Kierson on nebi mogao ni ASCOLI-JU zabiti :lol: a da zabija F.C BAYERN.M :mrgreen: :mrgreen: toga je Benfica poslala u Barcu nazad jer je u 10 tekmi dao samo 2 gola u ligi Portugala...vidili ljudi da je smece :D
Kazes da je Keirison smece? Pa zasto su ga onda trazili Liverpool , Real Madrid , Valencia , Atletico de Madrid , Roma i Barcelona, ocigledno su skauti ovih klubova neki debili pa zato su ga trazili ? Na kraju otisao u Barcelonu i poslan na posudbu u Fiorentinu.
A evo ti malo pogledaj pa se malo zapitaj jel smece :lol:
[youtube][/youtube]
Debila je bilo uvijek..npr Gago,trazio ga Milano,Chelzi,Real M,i zavrsi u Madridu..a smece :mrgreen: pa zato ga se Benfica rijesila..de bogati zabio 2 gola odigrao je dosta tekmi vidjeli ljudi da je smece i poslali ga nazad,jer nema kvaliteta,Brazilcima puna kapa kad su ga prodali..jest Real ga pratio ali nikad nista ozbiljno.. :lol: :lol: smece mozda nije za neki manji klub,ali ipak ako Benfica sad spada u vrh Europe ona mogu da se uhvatim za glavu i da ih razumijem :lol: :lol: KAD GA TOLIKO HVALIS, DABOGDA IZBACIO BAYERN-A 8-)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 02 feb 2010, 18:56

sto jest jest svaki mladi igrac kad dolazi iz Brazila za njeg se prica novi Ronaldo novi Ronaldinho i ti folovi golovi a vecina takvih igraca propada al ovaj momak je stvarno igracina.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 18:59

A_d_0 je napisao/la:sto jest jest svaki mladi igrac kad dolazi iz Brazila za njeg se prica novi Ronaldo novi Ronaldinho i ti folovi golovi a vecina takvih igraca propada al ovaj momak je stvarno igracina.
:mrgreen: :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2010, 19:40

Olić demantira: Nisam rekao da Bayern prijeti Riberyju

Buru je u minhenskom Bayernu, pa tako i u velikom dijelu njemačkih medija, izazvao intervju Ivice Olića hrvatskom dnevniku Večernjem listu...

Hrvatski je nogometaš u utorak izdao priopćenje u kojem je demantirao svoje izjave o ultimatumu bavarskog kluba spram francuskog nogometaša Francka Riberyja. Radi se o izjavi da će Ribery "ili potpisati novi ugovor do ožujka, ili će ga trener Louis van Gaal prekrižiti do kraja sezone".

"Ništa u tom navodu ne stoji, ali baš ništa. Te izjave, koje sam navodno ja dao, čista su fikcija" - stoji u priopćenju koje je potpisao 30-godišnji hrvatski reprezentativac.

"S novinarom dotičnog lista nisam vodio intervju. Dao sam mu samo kratku izjavu u mixed-zoni nakon završetka utakmice s Mainzom na Allianz Areni. Rekao sam mu da Franck Ribery spada u red najboljih svjetskih nogometaša, da je tri mjeseca bio ozlijeđen i da stoga još nije igrao. Ništa manje i ništa više od toga", istaknuo je Olić u priopćenju koje prenosi Bild.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 feb 2010, 00:35

Pa dobro, Olic nije poznat kao super inteligentan momak, tako da nam nije nista rekao ono sto mi vec ne znamo.

Van Gaal se jos jednog igraca kutarisao, ode nam Brafonja :? . Sezona se zahuktava, mi se oslanjamo na "zelene" ili pak na univerzalce.
Mala je granica izmedju ludjaka i genija. Kraj sezone ce pokazati cemu je ovaj blizi. Ja vjerujem i nadam se da je blize ovoj drugoj soluciji.
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 feb 2010, 13:39

Što se tiče Keirrisona mogu da kažem sobzirom da pratim Brazilski Campeonato da je on još uvijek igrač koji nije dokazan.Igrao je za malu ekipu Coritibu gdje je imao prostora za igru.A razlog zašto je napustio Benfiku leži u činjenici da ovaj portugalski klub kupio Alana Kardec-a igrača koji je bio najbolji napadač i strelac ako se ne varam na U-20 prvenstvu svijeta i koji je uz to i puno talentovaniji igrač od njega.Najveći talenti Brazila na poziciji napadača su: Neymar(17 godišnje čudo od djeteta), Dentinho,Rafael Coelho, Douglas Costa i Alex Teixeira (Sakhtar).
Inače Elber (Bayernov skaut za Južnu Ameriku) je savjetovao da se dovede Keirrison.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 03 feb 2010, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 feb 2010, 14:19

DFL ima primjedbi na Robbenove duge gace, po clanu zakonu 4 statuta DFB-a boje gaca moraju biti u skladu sa bojom sorca koji nosi neki igrac, sto znaci da bi gace morale biti crvene.I radi toga sad DFL zeli da zabrani ROB-u da nosi duge gace.Situacija se vec zakuhtala a Nerlinger je vec reagirao na ovu odluku DFL-a. Da li ce Robben nositi duge gace i u narednim utakmicama ostaje da se vidi.
Po meni je ovo smijesno, ali eto zakon je zakon kako kazu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 feb 2010, 14:37

rob do bagro je napisao/la:DFL ima primjedbi na Robbenove duge gace, po clanu zakonu 4 statuta DFB-a boje gaca moraju biti u skladu sa bojom sorca koji nosi neki igrac, sto znaci da bi gace morale biti crvene.I radi toga sad DFL zeli da zabrani ROB-u da nosi duge gace.Situacija se vec zakuhtala a Nerlinger je vec reagirao na ovu odluku DFL-a. Da li ce Robben nositi duge gace i u narednim utakmicama ostaje da se vidi.
joj majko mila sta njih briga sta on nosi ispod jbt al robe ti nam definitivno dajes najbolje informacije za koje niko nezna ti brate znas :D :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 feb 2010, 14:46

rob do bagro je napisao/la:DFL ima primjedbi na Robbenove duge gace, po clanu zakonu 4 statuta DFB-a boje gaca moraju biti u skladu sa bojom sorca koji nosi neki igrac, sto znaci da bi gace morale biti crvene.I radi toga sad DFL zeli da zabrani ROB-u da nosi duge gace.Situacija se vec zakuhtala a Nerlinger je vec reagirao na ovu odluku DFL-a. Da li ce Robben nositi duge gace i u narednim utakmicama ostaje da se vidi.
Čitao sam ovo jutros na Bildu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 feb 2010, 15:33

Pocnemo igrati u bijelim dresovima i rijesen problem. Ionako su ljepsi od ovih crvenih

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.