San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Diaw i zvanicno produzio ugovor.Detalji nisu objavljeni,ali bi se trebali pojaviti negdje,ubrzo.
I like it.The San Antonio Spurs have named Ettore Messina assistant coach, as reported a few weeks ago.
Messina will replace Sean Marks in Gregg Popovich coaching staff. Marks will return to the front office.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicna vijest za nas.Znam da ga je Pop odavno zelio,a i hvalio ga je prije.Cak i onda kad smo u predsezoni igrali protiv CSKA.Raul_64 je napisao/la:I like it.The San Antonio Spurs have named Ettore Messina assistant coach, as reported a few weeks ago.
Messina will replace Sean Marks in Gregg Popovich coaching staff. Marks will return to the front office.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Spurs were the most efficient offensive team during the playoffs and they added an intelligent offensive coach. Spurs gonna Spurs.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Manu Ginobili @manuginobili · 15m
12ys after our last game together, we meet again! Great to have him on board for another run. Welcome to SA Ettore!

12ys after our last game together, we meet again! Great to have him on board for another run. Welcome to SA Ettore!

27 poena i sut iz igre 10/15 nije pomogao tada Kinderu da dobije Pao.
Al je Manu tada bio vec daleko najbolji igrac evrope prije nego sto dodje preko bare.
1999 - 57 pik

Al je Manu tada bio vec daleko najbolji igrac evrope prije nego sto dodje preko bare.
1999 - 57 pik

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
http://www.foxsports.com.au/video?v=nba ... 6990579379" onclick="window.open(this.href);return false;
Levat nista nije skontao.Mogao je povrijediti Millsa opet!

Levat nista nije skontao.Mogao je povrijediti Millsa opet!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
San Antonio being San Antonio: Only $17.5 million of Boris Diaw's four-year, $28 million deal is guaranteed

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Definitivno najbolja tekma u SL od strane nasih igraca.Valjda nece zenuti u 2. poluvremenu.Ayres i Daye dominiraju u dobrani,vjerovali ili ne.Daye dobro skace i brani,dok je Ayres dobrim postavljanjem iznudio 3 faula u napadu.U napadu igraju tecnije,sto je bilo i za ocekivati nakon nekoliko utakmice.Anderson rijesio da ovu utakmicu bude malo vise fokusiran an sut i trenutno ima 11p.Parker kod MIL nikakav faktor,jer ga Daye i Anderson dobro cuvaju. 
Inace:An NBA **** is very confident Kawhi Leonard will reach contract extension with Spurs before the season starts. No deal yet, though.

Inace:An NBA **** is very confident Kawhi Leonard will reach contract extension with Spurs before the season starts. No deal yet, though.

Znaci nije toliki dunster Anderson u odbrani 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne,sasvim je solidan kad cuva spot up igraca,jer moze pomoci u reketu,a onda zbog svoje visine i duzine ruku stici i dobro zatvoriti takvog igraca.Nije los ni kad ga neko napada 1 na 1,mada tu ima jos posla,ali najvise problema ima kad cuva nekog kroz blokove...Raul_64 je napisao/la:Znaci nije toliki dunster Anderson u odbrani
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mozda i najbolji video nase zadnje titule.Odlicno uradjeno i vrijedi pogledati,ko nije.
Mozda i najbolji video nase zadnje titule.Odlicno uradjeno i vrijedi pogledati,ko nije.
Duncanov skok u zagrljaj Admirala i razgovor Popa i Kawhija dok se grle
Try not to cry.Cry

Try not to cry.Cry

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni je isto to pomenuto,ali i onda kad Pop sjedi sam,pa Manu u zagrljaju zene i djece,pa Timmy na kraju kad place sa svojom djecom...Kawhi je napisao/la:Duncanov skok u zagrljaj Admirala i razgovor Popa i Kawhija dok se grle![]()
Try not to cry.Cry

[youtube][/youtube]
Ettore Messina, novi asistent
Ettore Messina, novi asistent

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Stvar od prosle godine,ali su mi slike u videu bile zanimljive.
[youtube][/youtube]
Nesto za gledanje,dok je pauza.Sve nase PO borbe od titule 2007. do ove zadnje.Odlican video!
Stvar od prosle godine,ali su mi slike u videu bile zanimljive.

[youtube][/youtube]
Nesto za gledanje,dok je pauza.Sve nase PO borbe od titule 2007. do ove zadnje.Odlican video!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo jos jedan.Cousins pokusava da 'razbije' Duncana (utakmica poslije koje se Cousins posvadjao sa Elliotom,inace komentatorom SA i bivsim igracem,jer ga je Sean cuo da govori 'kako ce razbiti Duncana' i rekao u prijenosu kako to ne prilici ozbiljnom igracu i da je nepostovanje).Naravno,Tim je to isto cuo i odgovorio razbijanjem Cousinsa,ali igrom,ne divljackim potezima.Extra bonus je kako i Kawhi troluje Demarcusa na kraju tekme!

Evo jos jedan.Cousins pokusava da 'razbije' Duncana (utakmica poslije koje se Cousins posvadjao sa Elliotom,inace komentatorom SA i bivsim igracem,jer ga je Sean cuo da govori 'kako ce razbiti Duncana' i rekao u prijenosu kako to ne prilici ozbiljnom igracu i da je nepostovanje).Naravno,Tim je to isto cuo i odgovorio razbijanjem Cousinsa,ali igrom,ne divljackim potezima.Extra bonus je kako i Kawhi troluje Demarcusa na kraju tekme!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Posto je za nas SL zavrsila jos u subotu,napisao bih nekoliko recenica.Ayres potvrdio zasto je 14. covjek u rosteru.Osim 6 faulova i poneko zakucavanje,tesko se ista moze dobiti od njega.Trudi se momak,ali nekog velikog talenta,kao ni kosarkaskog IQ-a,nema.Daye nije nesto efikasan napadacki bio.Tacnije,bio je nas najbolji strijelac ako se gleda ppg,ali to nije bitno kad su ti procenti suta,slabi.Kod nas se cijeni produktivnost u sistemu.Medjutim,tamo gdje se popravio je odbrana.Mnogo bolje brani PF-e nego sto je to cinio u proslosti.Naucio je da koristi pravilo vertikalnosti i time iskoristi svoju visinu defanzivno,te mnogo bolje skace.Problem nastaje kad preuzme nekog brzog igraca.Tu ima jos rada sto individualnog sto u sistemu.Generalno je igrac koji je pravio najmanje gresaka,sto je bilo i za ocekivati od nekog ko je nekoliko godina u ligi.Suteve koje je uzimao su najcesce bili racionalni i otvoreni,a ne sumnjam da ce to doci na svoje,jer ako ista zna,onda je to sutirati.I na kraju,Kyle Anderson.Ne znam,igrao je dosta promjenjivo i SL ne treba biti neko posebno mjerilo prije pravih tekmi,ali ono sto sam vidio nije mi opravdalo ono sto se govorilo o njemu.OK,pregled igre i pass je tu,kao i sut kad je spot up situacija u pitanju,ali mi nekako,za nas ukus, previse fintira kad ima otvorene suteve i onda nista ne bude.Mozda to i bude dobro kad bude imao ozbiljnije saigrace,ali u SL ligi nije islo.Dalje,DEFINITIVNO mora poraditi na svojoj snazi,jer i pored odlicne visine i vise nego dobrog prodora cesto nije u stanju,ne da zavrsi na obrucu,vec da uopste ispusti loptu iz svojih ruku,cak i preko nizih igraca,jer izgleda kao da za noge ima svezano olovo.Takodje,lako gubi i balans sto je opet indikator nedostatka snage.Svjestan sam ja da on nije atletican,ali ti atletika i ne treba pretjerano ako si dovoljno snazan,napadacki talentovan i imas 205-6cm poput njega.Defanzivno sam vec ponesto pisao i to i dalje stoji,s tim da moram dodati da cesto 'zaspi',gleda loptu,a njegov igrac mu u tom momentu pobjegne i dobije lagano polaganje na backdoor-u ili otvoren sut.Desi li se to kod Popa ovaj ce ga zakovati za klupu dok to ne popravi.Iz blokova skoro da ne zna ni izaci.Kao i Daye,ima problema sa brzim igracima i mislim da,za pocetak,on moze braniti samo spot up SF-ove i ponekog stretch PF-a.Ono sto mu je pozitivno u odbrani je da koristi dobro visinu i ima 'dobre ruke' u smislu da su brze.Nisam vidio da je neki skakac,iako se i to navodilo kao njegova vrlina.Dosta,dosta rada je pred njim.Toliko!

Ovog se ne mogu nagledat...NEZALAGANJE je napisao/la:[youtube][/youtube]
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Timmy vec poceo trenirati,po starom dobrom obicaju.Ovo mu je slika kod nekog fitness trenera,gdje trenira zajedno s djevojkom,pa je ona i objavila ovo.Konacno neko u njegovoj blizini ima tweeter i slicne tehnologije,pa mozemo vidjeti sta Timmy radi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.