s Henryemsanjingr je napisao/la:S kim se ono na kraju pozdravlja
solidan bio, treba imati dobre živce za ovu situaciju.
joj onog dede i babe u dresovima
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
s Henryemsanjingr je napisao/la:S kim se ono na kraju pozdravlja
splitter, solidno, opet je ispadao u odbrani, ali vec je sve bilo gotovo tako da se nije ni igrala odbrana nesto posebno, nisam ni ja vidio ovo sto je suto, li ja sam zadovoljansanjingr je napisao/la:S kim se ono na kraju pozdravlja
To bi vjerovatno značilo da, uz pravi pristup svakoj utakmici, će dobiti veću minutažu u odnosu na ovo sad. Vjerovatno bi upao na mjesto Humpa i njegovih minuta, iako kad su u pitanju Netsi, ne bi me začudilo da mu Bogans igra rezervnu četvorkuel-fighter je napisao/la:Opet dobio minute na kapaljku, ali ih dobro odradio. Vidim da se dosta prica oko Humpovog tradea (hoce ga zamijeniti za nekog drugog igraca), jel mogu ovi upuceniji reci sta bi to tacno znacilo za Mirzu?
Kakav crni pozdrav sa Henryem?EdenHazard je napisao/la:s Henryemsanjingr je napisao/la:S kim se ono na kraju pozdravlja![]()
joj onog dede i babe u dresovima![]()
![]()
![]()
Vasa Ladacki je napisao/la:Kakav crni pozdrav sa Henryem?EdenHazard je napisao/la:s Henryemsanjingr je napisao/la:S kim se ono na kraju pozdravlja![]()
joj onog dede i babe u dresovima![]()
![]()
![]()
gdje li su se oni to družili, pa da se srdačno pozdravljaju
![]()
Pozdravio se Spliterom, za ove što prate Mirzu od dolaska u veliku jabuku, dugogodišnji saigrač Mirze u Tau/Caji..
I ovaj PJ je totalno glup. Pa covjece sto mu ne das priliku ? PJ se ponasa isto kao da Evans i Humphries moraju igrati ispred Mirze, a ustvari PJ je taj koji odlucuje ko ce igrati, a ko ne.Adibhf88 je napisao/la:Od kako je naslijedio trenersku klupu od Averya Johnsona, Carlesimo daje više prilike za igru Teletoviću, za kojeg tvrdi da se još uvijek nije pronašao u NBA.
"Kada je u pitanju Mirza Teletović, još uvijek pokušavamo pronaći pravo riješenje za njega. Svi ostali igrači su igrali dovoljno da znamo šta možemo očekivati od njih, ali mislim da to još uvijek nismo postigli kada je Mirza u pitanju", rekao je trener Netsa.
Međutim, Teletović još uvijek nije dobio dovoljno minuta nijednom ove sezone kako bi pokazao šta zna. U 50 utakmica ove sezone, Teletović je samo devet puta proveo na parketu više od deset minuta, od toga šest puta od kako je Carlesimo trener.
Za koga god ti navijao , veceras je blowout , imace Mirza najmanje 5-6 minutarobery20 je napisao/la:za koga da navijam,da bi Mirza dobio solidnu minutazu,sta treba da se desava na terenu???
Ma da,ali smo previse trosili Parkera,zato je tako bilo,a obicno Pop to ne radi....Odlican klip.storm_raider je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uzivajte!
@NEZALAGANJE, rekoh ti ja, 20 razlike najmanje.
storm_raider je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uzivajte!
@NEZALAGANJE, rekoh ti ja, 20 razlike najmanje.
storm_raider je napisao/la:Naravno da ima. Mirza ima fizicku gradju za NBA ligu, i samo je pitanje vremena kada ce uci u konstantnu sutersku formu. Samo neka trenira.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.