Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Hvala puno na odgovoru 

Nezz gdje da napisem
Gdje se moze skinuti FM 2011 skidrow, ne valja ovaj na tpb
Gdje se moze skinuti FM 2011 skidrow, ne valja ovaj na tpb
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kupio sam slušalice Platoonove, PL-2395, mikrofon radi ali slušalice ne. U c.panelu u Sound nije ih uopšte našao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mis do 20 - 30 KM, koji proizvođac, ili neki model da neko predlozi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- OnlyUnited
- Kontakt:
Imas raznih solidnih marki, Fujitsu, Genius.. Ali gdje ces tolike pare davati za misa. Javi da ti posaljem u pp do 10 KM...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Re: $: "Pomoc u vezi PC-a"
Da li je bitna 'marka' pri kupovini laptopa, konkretno Acer ili Toshiba ?
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: $:
brazzo je napisao/la:Da li je bitna 'marka' pri kupovini laptopa, konkretno Acer ili Toshiba ?
Eto ti odgovor na pitanje od strane strucnjaka. Mada, obje marke su dobre, zavisi od dosta faktora. Prvo, dubine dzepa, koja ti na kraju i definise komponente.So, which brand of laptop do I think you should check into first?
I give the victory to Toshiba. While both of these companies make competitive laptops, those from Toshiba are just a little nicer and the reliability data is a bit more convincing. Given that a laptop from either company is likely to have a similar price, Toshiba seems the way to go.
Hvala na odgovoru
a sto se tice cijene tu je negdje oko 700km.. trenutno su na akciji oba a Tosha je i moj izbor mada mnogi hvale Acer naustrb ovog drugog ali bitnija su mi licna iskustva

Haha kao da si kupio Sennheiser ili nestoUnofficialpage je napisao/la:Kupio sam slušalice Platoonove, PL-2395, mikrofon radi ali slušalice ne. U c.panelu u Sound nije ih uopšte našao.

Samo ukljuci u pinove na maticnoj
UH VAI MORRER
- OnlyUnited
- Kontakt:
To je i7 procesor ili?? Posto za te pare mozes naletiti i na pomenuti.brazzo je napisao/la:Hvala na odgovorua sto se tice cijene tu je negdje oko 700km.. trenutno su na akciji oba a Tosha je i moj izbor mada mnogi hvale Acer naustrb ovog drugog ali bitnija su mi licna iskustva
ne znam odakle ti ta ideja, jer svaki i7 model košta 500-600KM+, tako da je suludo da se taj procesor nalazi u laptopu od 700KM..OnlyUnited je napisao/la:To je i7 procesor ili?? Posto za te pare mozes naletiti i na pomenuti.brazzo je napisao/la:Hvala na odgovorua sto se tice cijene tu je negdje oko 700km.. trenutno su na akciji oba a Tosha je i moj izbor mada mnogi hvale Acer naustrb ovog drugog ali bitnija su mi licna iskustva
nije bgm i3 2,4ghz.. uz 500giga HD i 4 Rama meni se cini dovoljno :/OnlyUnited je napisao/la:
To je i7 procesor ili?? Posto za te pare mozes naletiti i na pomenuti.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Imas druze polovnih cak i za 650.. Da sad ovdje ne reklamiram ako oces posaljem ti u pp...viKK je napisao/la:ne znam odakle ti ta ideja, jer svaki i7 model košta 500-600KM+, tako da je suludo da se taj procesor nalazi u laptopu od 700KM..OnlyUnited je napisao/la:To je i7 procesor ili?? Posto za te pare mozes naletiti i na pomenuti.brazzo je napisao/la:Hvala na odgovorua sto se tice cijene tu je negdje oko 700km.. trenutno su na akciji oba a Tosha je i moj izbor mada mnogi hvale Acer naustrb ovog drugog ali bitnija su mi licna iskustva
@brazzo i vise nego dovoljno.. Grafa je integrisana, ali znas li otp koje je jacine?
Ne znam stari, samo sam preletio kroz katalog i najvjerovatnije ce past kupovina u genelecu jer osim popusta daju garanciju i na dijelove i ostecenja (udarce, kvasenje...)
- Cautinho
- Kontakt:
Kako se može kontrolirati na wirellesu ako more jačina signala,paljenje i gašenje,količina prometa koji se koristi preko programa na računaru ili slično?
Keep walking.
Računar mi je prso totalno
Interneta nema, kad otvorim browser piše nema internet konekcije a one ikonice pokazuju da je sve konektovano, a onda kad uradim dijagnozu pokazuje da je network cable unpluged i par sekundi tako i ko fol konektuje se i pokazuje da je sve normalno, a neta naravno da nema.
Onda skype pokrenem i nigdje ga, a otvorim task manager i gledam među onim procesima pokrenut je.
Znal ko šta ?

Interneta nema, kad otvorim browser piše nema internet konekcije a one ikonice pokazuju da je sve konektovano, a onda kad uradim dijagnozu pokazuje da je network cable unpluged i par sekundi tako i ko fol konektuje se i pokazuje da je sve normalno, a neta naravno da nema.
Onda skype pokrenem i nigdje ga, a otvorim task manager i gledam među onim procesima pokrenut je.
Znal ko šta ?

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ljudi moji znam da ima bolesnih stvari na internetu ali otkud nekom pravo da mi namece ove bolesne reklame sa jos bolesnijim slikama
Pojavljuje li se vama ovo i moze li se kako ukloniti,dok nisam poslao mail Google-u i **bo im mater

open image in new..

Na koju god stranicu odem neka me glupost doceka,znam da je to od Google-a jer su tu uvijek stojale njihove reklame

open image in new..
Na koju god stranicu odem neka me glupost doceka,znam da je to od Google-a jer su tu uvijek stojale njihove reklame

Zadnja izmjena: autogol, dana/u 23 jul 2014, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Skeniraj antivirusom ili još bolje reinstaliraj sistemnedim93 je napisao/la:Računar mi je prso totalno![]()
Znal ko šta ?

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
PIK pokušaj 

Trenutno korisnika/ca: alemsa, kraljttbvb i 10 gostiju.