pozdrav
koje li ironije jel da... ma mora bit prinova ili se moram molit da drugi budu lošiji od nas..astra1922 je napisao/la:svi u napad![]()
to to samo ofanzivno sa tri napadaca
to si upravu... vise nimo zmajevi sad smo zvončićiastra1922 je napisao/la:ove polusezone cemo garant biti najvece iznenadenje ali sad koje pozitivno ili negativno to cemo da vidimo....kad ih zvonko pocera
Moram reci, nazalost da se slazem sa ovim tvojim postom.Svaka cast nasim ljudima koji obezbjeđuju velika finasnijska ulaganja u nas klub i mora se priznati da su ovi ljudi sto vode klub najzasluzniji sto je Zvijezda danas u PL.Sa druge strane u rukovođenju kluba postoji veliki broj grešaka.Ne moze se desiti niti jednom klubu koji pretendira da se bori za Evropu da daje sve ovlasti u klubu jednom covjeku sa kojim nema potpisan ugovor.To nema nigdje u Svijetu.Sa druge strane kada vidimo u kavim finasijskim dubiozama su ostali klubovi, mi opet uz silna finansijska sredstva dovodimo prosjecne igrace.Tom se mora stati u kraj.I ovaj eksperiment sa trenerom, vidjecemo sta ce nam donijet.Mada sumnjam da moze biti gori trener od Jovica.Pomenuti Jovic je prije dolaska u nas klub slovio kao veliki gospodin i trener no na kraju se ispostavilo da niti je veliki trener a jos vise da nije veliki covjek.Evo posljednji je primjer da najbolji igrac Zvijezde Halilovic ima aterski ugovor.Igraci i treneri Zvijezdu koriste da se dobro obogate za kratko vrijem i onda brisu glavom bez obzira, a klub od njih dugorocno nema nikakve koristi.Dok god se te stvari ne promjen nema nista od Evropske Zvijezde.zvjezdas je napisao/la:Mi smo neozbiljan, ruzno je reći nesposoban klub u kojega dolazi ko i kako hoće,vrlo čudnim linijama.Neozbiljno se ljudi vezu ugovorima koji su čudni jer ispade da svako moze kako hoće i gdje hoće ići.Ono,po preporuci i prilici dodje bilo ko,odigra ili nikako ne igra za dobre pare i nikakve rezultate i ode.Klubovi bez kinte ostvaruju bolje rezultate od nas.Mislim da imamo nesposobne ljude koji su zaduzeni za takve stvari.
Svaka ti cast care.Upravu si 100%! Zasto ne rade u Zvijezdi ljudi koji znaju sta je fudbal i koji su nekada igrali tu, a sada sjede na tribinama i najvise sto mogu uraditi je to da izgubi zivce. Svaka cast jos jednom na ovom postu...Bosanski zmaj je napisao/la:Moram reci, nazalost da se slazem sa ovim tvojim postom.Svaka cast nasim ljudima koji obezbjeđuju velika finasnijska ulaganja u nas klub i mora se priznati da su ovi ljudi sto vode klub najzasluzniji sto je Zvijezda danas u PL.Sa druge strane u rukovođenju kluba postoji veliki broj grešaka.Ne moze se desiti niti jednom klubu koji pretendira da se bori za Evropu da daje sve ovlasti u klubu jednom covjeku sa kojim nema potpisan ugovor.To nema nigdje u Svijetu.Sa druge strane kada vidimo u kavim finasijskim dubiozama su ostali klubovi, mi opet uz silna finansijska sredstva dovodimo prosjecne igrace.Tom se mora stati u kraj.I ovaj eksperiment sa trenerom, vidjecemo sta ce nam donijet.Mada sumnjam da moze biti gori trener od Jovica.Pomenuti Jovic je prije dolaska u nas klub slovio kao veliki gospodin i trener no na kraju se ispostavilo da niti je veliki trener a jos vise da nije veliki covjek.Evo posljednji je primjer da najbolji igrac Zvijezde Halilovic ima aterski ugovor.Igraci i treneri Zvijezdu koriste da se dobro obogate za kratko vrijem i onda brisu glavom bez obzira, a klub od njih dugorocno nema nikakve koristi.Dok god se te stvari ne promjen nema nista od Evropske Zvijezde.zvjezdas je napisao/la:Mi smo neozbiljan, ruzno je reći nesposoban klub u kojega dolazi ko i kako hoće,vrlo čudnim linijama.Neozbiljno se ljudi vezu ugovorima koji su čudni jer ispade da svako moze kako hoće i gdje hoće ići.Ono,po preporuci i prilici dodje bilo ko,odigra ili nikako ne igra za dobre pare i nikakve rezultate i ode.Klubovi bez kinte ostvaruju bolje rezultate od nas.Mislim da imamo nesposobne ljude koji su zaduzeni za takve stvari.
Sigurno da treba iskoristiti te ljude, ipak oni su visokoobrazovani i potrebni su Zvijezdi ako ništa u radu sa omladinskim kategorijama. Sigurno da na području naše općine ima talenata ali mislim da treba poboljšati trenerski kadar u Zvijezdi. Gledao sam par utakmica omladinskog pogona i ima tu materijala, uz dobre trenere/pedagoge može se izbaciti poneki vanserijski igrač.realinjo1 je napisao/la: Ma ne znam ,svidja mi se prije svega ovo sto pisete,ali mislim da ni Nurdo nije tele,mi znamo da on vrlo dobro zna sta su sljive i jabuke i mislim da ga se ne moze tako lako prevariti,trenera smo placali skupo ali mislim da igrace nismo i ne placamo iz razloga ulaganja u stadion ,a poslije kada bude sve gotovo planirano je sigurno tada da se i igraci pravi dovedu i da se oslonimo na neke mladje sa pravim ugovorima.Jovic je zato i bio tu dugorocno da nas cuva da ne ispadnemo dok ne stasaju ti mladi igraci,to je gledajuci dugorocno.Medjutim ovaj sada potez Jovica mislim da je u dogovoru sa nekim iz uprave,ali mi u GRadaccu nemamo koga jos ukljuciti u Zvjezdu,po meni najbolje rijesenje je dovesti ljude kojii ne zele da se koriste Zvjezdom nego Zvjezda njima.Idealni ljudi iz Gradacca po nekom mom licnom izboru su:Nurdo,Fadil,Onaj tehnicki Direktor u Kuli neznam kako se zove,dva predstavnika sponzora,i da oni sebi nadju jos neke predstavnike veterana i navijaca koji ce biti u predsjednistvu.Trener Zivkovic recimo,kondicioni Taletovic,dovesti nekog strucnjaka za mlade selekcije recimo
Rosino dijete,Mulavdica recimo za prepoznavanje talenata i rada sa njima.Amiru Durgutu recimo bi dao stand preko puta pipe za salove i kape i dresove,za dobru platu .Moram se malo i posaliti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.