vjerujem da ce pjanic u zadnjih 10 min uc na teren...Neutral je napisao/la:Maestro, genije, vizionar, to je ukratko Miralem Pjanić.
U početku ga Zeman zamarivao no kada mu je dao šansu Miralem je briljiriao. Top 3 igrača u jednoj Romi. Imao bi još 5-6 asistencija da su Osvaldo i Destro bolji igrači, pa njihovu promašaji mogu ići slobodno u rubriku "Unbelievable"
Zaista je šteta da nam neće biti na raspolaganja najbolji igrač BiH protiv Grčke. Ta lucidnost Pjanke je zaista fascinantna. Čovjek ima ama baš sve što je potrebno igraču svjetskog kalibra. Očekujem uskoro ako Bog da njegov transfer u top 5 timova Evrope. Eventualno još jedna sezona u Romi i to je to.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Sjecate li se utakmice protiv Portugala?.Prije par godina jos za Cire.Pjane usao u igru, i za 20 minuta napravio par poteza, rasturio Portugalski napad.Najvise napada smo imali tad kad je on usao u igruDaj malo ohanite ljudi. Slažem se s Batkom, nek naši stručnjaci pregledaju Pjanićevu nogu, pa nek se onda odluči. To valjda imamo pravo raditi. Kako god, vidjećemo...
Ne treba vjerovati Talijanima.Cuj, oni kazu.Pa, bit ce spreman 30 Marta?Jel ovo neko sveto slovo, da moramo postovati takvo sta?Pjanic je igrac koji ako ne bude igrao.Moze da odluci stvaru u nasu korist.Znam neki ce reci.Pa, nije spreman 22 Marta, da igra a bit ce navodno 30 marta.On moze da odigra 1 poluvrijeme.I treba kad dodje na okupljanje repke mu reci.Ok, ulazis u 65 minuti.Iskoristi 20 minuta utakmice.Jer opet 20 minuta s Pjanicem je bolje nego 0 minuta bez Pjanica, u to nema sumnje
Zato, vec za par dana.Kad igraci dodju na okupljanje.Pregledati momka, i ako on vec moze da trckara, i kaze.da ima snage za 1 poluvrijeme.Treba imati to u vidu.Za svaki slucaj
"Pjanić je mnogo bolje, vrijeme oporavka je skraćeno", izjavio je trener Rome
Ako Bog da inšAllah će zaigrati protiv grčke!
THC je napisao/la:"Pjanić je mnogo bolje, vrijeme oporavka je skraćeno", izjavio je trener Rome
i ja sam se ponadao mada slabo da ce od toga sta biti... ali nada zadnja umire vidjet cemo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- skyisthelimit
a ne vidim razlog sto ne bi zaigrao. Na dan utakmice bice skoro 20 dana od njegove povrede, a Kobe kosarkas je imao istu povredu pa je zaigrao vec drugi dan.
15.10 - 15.06 ...
Mislim da su male šanse da on dobije neku ako ikakvu minutažu. Zajebane su ovo povrede, ligamenti se istegnu i onda je zglob neko vrijeme podložljiviji povredama a bog zna kakav će teren biti u Zenici, ako bude kiše ove sedmice... Draži mi je remi i zdrav Pjana nego pobjeda i ne daj bože ponovno izvrtanje zgloba koje bi sigurno imalo daleko veće posljedice.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zaboravite na Pjanu, nazalost. Dzaba se svi nadamo.
Nemoguce je da odigra utakmicu pa makar to bilo 20 minuta pred kraj ako vec nakon povrede nije trenirao a kako vidimo ne postoji nikakva mogucnost da se vrati na trening barem 3 dana prije tekme.
Nemoguce je da odigra utakmicu pa makar to bilo 20 minuta pred kraj ako vec nakon povrede nije trenirao a kako vidimo ne postoji nikakva mogucnost da se vrati na trening barem 3 dana prije tekme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Meni je ovo nešto sumnjivo. Mog'o bi Pjanke zaigrati, ako ništa bar zadnjih pola sata. Uglavnom nešto se valja iza brijega, vidjet ćemo.
Ovo je sve taktika, uvjeren sam da ce ga Mire zabit iz slobodnjaka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sutra kod dođe obavit ce te pretrage pa cemo vidjeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislim da je prevelik rizik ubacivati Pjanica u drugom poluvremenu , da nebi utakmicu zavrsili sa 10 igraca ! Ubacit ga ako je moguce od pocetka pa dokle izdrzi ! Uvjeren sam da ce odigrati bar poluvrijeme!
I da pretrage budu odlicne,naravno nece odmah izvjestiti.Elegant je napisao/la:Sutra kod dođe obavit ce te pretrage pa cemo vidjeti.
Nek i Santos konta,sta i kako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako ne bude Pjanic mogao igrati ugradicemo u Zahirovica kompjuterski chip a Miretu dati dzojstik da upravlja sa njim

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma Mire ce da igra kao i Spahic

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Momak nije imao ni laksi trening nakon povrede, jos na fizioterapiji, a ovdje bi ga neki u vatru. E svasta.
- Goalgetter
- Kontakt:
milomlat je napisao/la:Momak nije imao ni laksi trening nakon povrede, jos na fizioterapiji, a ovdje bi ga neki u vatru. E svasta.

- el-fighter
- Kontakt:
Tesko da ce Mire moci odigrati ista protiv Grcke, mada se kod nas nikada nista ne zna. I ja bih volio da moze odigrati barem 10 minuta, ali izgleda da cemo i ovaj put morati bez Mireta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Utakmica sa Grckom je jedna od onih za koje kazemo "najvaznija u historiji". Ipak vaznije od te utakmice je da se Miralem Pjanic oporavi kako treba, da Nedaj Boze ne bi doslo do nezeljenih posledica koje bi mogle ugroziti karijeru koja ce po svemu sudeci biti briljantna. A na kraju krajeva ima jos utakmica, nama ce Pjanic itekako trebati u buducnosti...zato ne treba forsirati. Vi koji se nadate da bi se pred utakmicu mogao zalijeciti i nastupiti niste realni ili niste igrali fudbal...Neko ko je povrijedjen i 3 sedmice nije trenirao NE SMIJE igrati utakmicu inace bi lako moglo doci do jos vece povrede.
Neće igrati Pjanić naši su pogledali nalaze ipak nije istegnuće ili distorzija kako mso mislili nego pucanje(ruptura) čak naši sumnjaju da će se vratiti i 30marta..
Princ rece da su male sanse da zaigra u petak,a moj optimisticni dio mozga tu informaciju obradi i ja to shvatih kao SANSE IPAK POSTOJE 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.