Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
kako samo ti mladi igraci i njihove porodice nelogicno razmišljaju kada izaberu srbiju/hrvatsku, pored zemlje u kojoj su rođeni. On uvijek mora biti haman za klasu bolji igrač od momaka rođenih u srbiji/hrvatskoj da dobije pravu priliku, tj ako se pojavi neko ravan njemu taj ce sigurno imati prednost. Ajd prije kada nismo imali ovih mladjih selekcija, pa inekako, al sada kada smo sa svim ekipama u A diviziji, kada se ozbiljnije radi, pa jarane prije ceš ovde dobiti minute nego negdje drugo.
nema potpisa
ne znam odakle ti to za gacica... al posto #nene nema, evo ja cu vam dati spisak: aleksic, atic, curevac, djedovic, gacic, garic, hadzic, lazic, memic, pilavdzic, polutak, predic.Ethel je napisao/la:
Ovo je spisak sa stranice FIBE, znam da Gacić ne nastupa ove godine za reprezentaciju, a Lončar je izabrao Hrvatsku..
treneri: bajic, milakovic, lukic, prasovic.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Neko je ovdje spominjao da Gacić neće igrati ovo ljeto, ali srećom to nije istina izgleda 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
ili evo vizuelno, ako vam je lakse:

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
A karahodzic nije dobio papireKK_Bosna je napisao/la:ili evo vizuelno, ako vam je lakse:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Znaci idemo tamo sa jednim pravim centrom Polutak i jednom pravom cetvorkom Memic jer Hadzic Predic i Lazic nisu ni centri niti krilni centri bice zanimljivo..KK_Bosna je napisao/la:ne znam odakle ti to za gacica... al posto #nene nema, evo ja cu vam dati spisak: aleksic, atic, curevac, djedovic, gacic, garic, hadzic, lazic, memic, pilavdzic, polutak, predic.Ethel je napisao/la:
Ovo je spisak sa stranice FIBE, znam da Gacić ne nastupa ove godine za reprezentaciju, a Lončar je izabrao Hrvatsku..
Ne znam kako je to moguce, posebno ako se uzme u obzir da Imran konstantno ima problem s licnim greskama. Ne kontam, zasto se ne bi vodio Smajlovic, kad je bio jako dobar na ono turniru?! Velika steta za Karahodzica, ja sam od njega mnogo ocekivao. P. S. Otkud to odjednom za Gacica? Mislim da je cak i neno govorio da on ovo ljeto nece igrati za reprezentaciju. Znam da je bio neki prosireni spisak i njega nije bilo na njemu, pa sad...Lotus je napisao/la:Znaci idemo tamo sa jednim pravim centrom Polutak i jednom pravom cetvorkom Memic jer Hadzic Predic i Lazic nisu ni centri niti krilni centri bice zanimljivo..KK_Bosna je napisao/la:
ne znam odakle ti to za gacica... al posto #nene nema, evo ja cu vam dati spisak: aleksic, atic, curevac, djedovic, gacic, garic, hadzic, lazic, memic, pilavdzic, polutak, predic.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Vidim da su Hrvati okupili U14 reprezentaciju.Kada je nasi okupljaju?Hoceli biti neki turnir za njih da pratimo?
Koga imas u toj selekciji?Gi33 je napisao/la:Vidim da su Hrvati okupili U14 reprezentaciju.Kada je nasi okupljaju?Hoceli biti neki turnir za njih da pratimo?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neznam,zato i pitam,imamo li sta buducnosti tu?neno#4 je napisao/la:Koga imas u toj selekciji?Gi33 je napisao/la:Vidim da su Hrvati okupili U14 reprezentaciju.Kada je nasi okupljaju?Hoceli biti neki turnir za njih da pratimo?
evo nakon kritike ovdje, savez je objavio ipak spisak

ovo vec malo drugacije izgleda. nema gacica, a na visokim pozicijama ima malo vise izbora.4. Mirsad Pilavdžić
5. Edin Atić
6. Ivo Garić
7. Milenko Predić
8. Haris Ćurevac
9. Damir Hadžić
10. Nedim Đedović
11. Enis Memić
12. Aleksandar Lazić
13. Đorđe Aleksić
14. Imran Polutak (C)
15. Rijad Smajlović
Ipak je ovo ovdje najbitnijedino-92 je napisao/la:evo nakon kritike ovdje, savez je objavio ipak spisak![]()
ovo vec malo drugacije izgleda. nema gacica, a na visokim pozicijama ima malo vise izbora.4. Mirsad Pilavdžić
5. Edin Atić
6. Ivo Garić
7. Milenko Predić
8. Haris Ćurevac
9. Damir Hadžić
10. Nedim Đedović
11. Enis Memić
12. Aleksandar Lazić
13. Đorđe Aleksić
14. Imran Polutak (C)
15. Rijad Smajlović

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Izgleda da sam nazalost ipak bio upravuKK_Bosna je napisao/la: ne znam odakle ti to za gacica... al posto #nene nema, evo ja cu vam dati spisak: aleksic, atic, curevac, djedovic, gacic, garic, hadzic, lazic, memic, pilavdzic, polutak, predic.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Znači da je radi ne sređivanja papira Todoroviću i KS srbije napravili problem nama za karahodzica ili je neka povreda
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Sretno momci!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ko je bolje upućen, kakve su nam šanse na ovom EP ?
Naravno Neno da je ovdje najbitnije..Zna se gdje je pocela revolucija i gdje su udareni novi temelji saveza..Dok se ovdje nesto ne odobri i dok se ne dobije dozvola za to,dzaba ti i savez i Harun i FIBAneno#4 je napisao/la:Ipak je ovo ovdje najbitnijedino-92 je napisao/la:evo nakon kritike ovdje, savez je objavio ipak spisak![]()
5. Edin Atić
6. Ivo Garić
7. Milenko Predić
8. Haris Ćurevac
9. Damir Hadžić
10. Nedim Đedović
11. Enis Memić
12. Aleksandar Lazić
13. Đorđe Aleksić
14. Imran Polutak (C)
15. Rijad Smajlović![]()

- ultrassa1921
- Kontakt:
Smajlovic je sasvim dobro odigrao u Njemackoj bilo mi je nelogicno da nije otisao na EP
Manijaci Zeljini
Dobar je bio Rijad,moze dobro zamijeniti Imrana,malo nam fali cm al valjda to bude ok..Sutra u 13h po nasem vremenu igramo sa Grcima.ultrassa1921 je napisao/la:Smajlovic je sasvim dobro odigrao u Njemackoj bilo mi je nelogicno da nije otisao na EP
Mozda ovdje bude i strimova http://www.tbftv.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ultrassa1921
- Kontakt:
jest da mu fali cm,al je pravi razbijac,prejjak i dosta je popravio igru ledjimaLotus je napisao/la:Dobar je bio Rijad,moze dobro zamijeniti Imrana,malo nam fali cm al valjda to bude ok..Sutra u 13h po nasem vremenu igramo sa Grcima.ultrassa1921 je napisao/la:Smajlovic je sasvim dobro odigrao u Njemackoj bilo mi je nelogicno da nije otisao na EP
Mozda ovdje bude i strimova http://www.tbftv.org/" onclick="window.open(this.href);return false;

Manijaci Zeljini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.