FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

njonjo3717
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la njonjo3717 » 05 okt 2010, 22:55

Šta je ovo ? :o

Žešća za*ebancija Fukara ili...? ;)

"U devetom kolu Premijer lige BiH Borac je slavio u Banjaluci protiv Slobode iz Tuzle. Posle ovog kola srpski tim se učvrtsio na čelu tabele sa četiri boda više od drugoplasiranog Željezničara.

Borac je na „Gradskom stadionu" trijumfovm nad gostima iz Tuzle došao do šeste uzastopne pobede i zadržao lidersku poziciju na tabeli.

Pitanje pobednika rešeno je za samo pet minuta. Domaći tim poveo je u 11 minutu preko Stajića, da bi šest minuta kasnije prvi strelac lige Stevo Nikolić postigao svoj sedmi ovosezonski pogodak posle asistencije Ljubiše Vukelje.

Gostujući navijači „Fukare" u Banjaluci su se predstavili u nesvakidašnjem svetlu. Naime oko 60. minuta skandirali su "Srbija Srbija" , a kasnije su počeli da pevaju i Borčeve pesme.

Leotar je naneo četvrti uzastopni poraz Veležu (2:1). Drina je primila pet komada u Širokom Briejgu (5:1), kao i Slavija u Travniku (5:3). Rudar Prijedor je golovima Džafića i Žerića savladao Budućnost."
Ne **** lep,nego uporan ! :)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 05 okt 2010, 22:58

Cuo sam to,ali ne znam sta ti je to cudno? Ljudi dosli malo da se zayebavaju,furaju svoj fazon i boli ih q.....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 okt 2010, 23:00

ne bi neke prerane zakljucke da donosim,al zna se da je jedan vrlo bitan momak sa tribine tako reci Srbin,vjerovatno zato to neko skandiranje.Ista situacija prosle godine kad smo isli u Prijedor pjevalo se tek kad smo usli zivela zivela kraljevina srbija,tako da je to zesca zajebancija u to mozete biti sigurni.Ako iko nije nacionalisticki orijentisan onda smo to mi.Alkohol i ostala opojna sredstva su vjerovatno ucinila svoje.Jos ako uzmemo u obzir da nas ove godine nema na vecini utakmica se fura zajebancije svih vrsta pa tako na red dosla i ova.
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 05 okt 2010, 23:04

Da...jos je ovaj novinar zaboravio napisati da su dugo skandirali i "Necemo pobjedu!!" :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 okt 2010, 23:13

Dule 078 je napisao/la:Da...jos je ovaj novinar zaboravio napisati da su dugo skandirali i "Necemo pobjedu!!" :D
ma sta da ti kazem,zezancija mrtva u ovim trenutcima mrtvila,sta drugo ljudi da rade,osim okreni brigu na veselje.Svakakivh je bilo zajebancija tokom ove 2 godine losih rezultata.
Jos za tog momka koji se osjeca Srbinom a gine za BiH al ima tu furku neku Delije ovo ono prepoznat ce upuceniji ko je,ja mislim da je to vise zbog njega bilo,a pjesme Borca zasto su pjevali ne bi znao reci,ni da li su pjevali,znam da ih pojedinci znaju al da zna citava ekipa koja je isla ne vjerujem
Slatina Bog i batina

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 okt 2010, 00:19

njonjo3717 je napisao/la:Šta je ovo ? :o

Žešća za*ebancija Fukara ili...? ;)

"U devetom kolu Premijer lige BiH Borac je slavio u Banjaluci protiv Slobode iz Tuzle. Posle ovog kola srpski tim se učvrtsio na čelu tabele sa četiri boda više od drugoplasiranog Željezničara.

Borac je na „Gradskom stadionu" trijumfovm nad gostima iz Tuzle došao do šeste uzastopne pobede i zadržao lidersku poziciju na tabeli.

Pitanje pobednika rešeno je za samo pet minuta. Domaći tim poveo je u 11 minutu preko Stajića, da bi šest minuta kasnije prvi strelac lige Stevo Nikolić postigao svoj sedmi ovosezonski pogodak posle asistencije Ljubiše Vukelje.

Gostujući navijači „Fukare" u Banjaluci su se predstavili u nesvakidašnjem svetlu. Naime oko 60. minuta skandirali su "Srbija Srbija" , a kasnije su počeli da pevaju i Borčeve pesme.

Leotar je naneo četvrti uzastopni poraz Veležu (2:1). Drina je primila pet komada u Širokom Briejgu (5:1), kao i Slavija u Travniku (5:3). Rudar Prijedor je golovima Džafića i Žerića savladao Budućnost."
sad ce da ospu paljbu po izdajnicima iz TZ :D :D ..nema koji portal ovo nije objavio :D :D ...kolko moras bit ogranicen da skontas da je ovo zajebancija bila :o :o ..i jos to sve prenesu ovi lafo novinari :mrgreen: ....i sto neko napisa..sto nisu objavili da se pjevalo NECEMO POBJEDU.... 8-) 8-)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2010, 00:39

Zalosno na sta je Sloboda spala,pa nista nisu uradili u BL,cestitke Borcu na pobjedi..nama opet borba za opstanak..hebem ti vise ovaj fudbal,kada na strani nemogu dati gola,a kuci redovno prosipaju bodove..ne ide mi se vise na utakmice,bezveze zivce gubit,radi profesionalaca koji neznaju sutnut lopte,i trenera koji dodje dan prije tekme..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 okt 2010, 00:47

slani grad je napisao/la: Leotar je naneo četvrti uzastopni poraz Veležu (2:1). Drina je primila pet komada u Širokom Briejgu (5:1), kao i Slavija u Travniku (5:3). Rudar Prijedor je golovima Džafića i Žerića savladao Budućnost."
sad ce da ospu paljbu po izdajnicima iz TZ :D :D ..nema koji portal ovo nije objavio :D :D ...kolko moras bit ogranicen da skontas da je ovo zajebancija bila :o :o ..i jos to sve prenesu ovi lafo novinari :mrgreen: ....i sto neko napisa..sto nisu objavili da se pjevalo NECEMO POBJEDU.... 8-) 8-)[/quote]

isti qrac je bio i kad se igralo u TZ prošlu sezonu kroz cijelu utakmicu zajebancija sa gostima a pogotovo u 2 poluvremenu mislim da su tad čak i leševi pjevali neke naše pjesme. A neko je već ranije objasnio i zašto se pjevalo Srbija Srbija i to je 100% jer se takve furke rade i na ostalim tekmama :mrgreen:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 06 okt 2010, 01:34

niko nije spomenuo da su sknadirali i ono "ubi turcina"...predpostavljam da mi necete vjerovati ali ni ja nisam vjerovao kad sam cuo.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 okt 2010, 02:16

jos bolji je napisao/la:niko nije spomenuo da su sknadirali i ono "ubi turcina"...predpostavljam da mi necete vjerovati ali ni ja nisam vjerovao kad sam cuo.
a seher banjaluka u transu :D :D ...kao....evo vidite da coban iz laktasa vodi ispravnu politiku...cak su i balije to skontale :D :D ....oplakah :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 okt 2010, 05:16

ma neka malo ciganluka nek se prica :)...sutra ce nam ponovo kao uvjek na udarnom transu biti ljiljani :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 06 okt 2010, 09:29

ekii je napisao/la:Glavas najavljuje ofanzivu i promjene protiv Drine! :idea:

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 06 okt 2010, 09:32

Toliko o fukarama kao ozbiljnom realno dobrom navijackom udruzenju.Tuzno.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2010, 10:30

Tuzlanski "dječiji vrtić" pokazao više od pretplaćenih pojačanja!

Nogometaši tuzlanske Slobode porazom od Borca u Banja Luci rezultatom 2:0 doveli su se u tešku situaciju. Ekipa se nalazi na 14. mjestu na tablici ispred samo Budućnosti iz Banovića i fenjeraša zvorničke Drine. Tim Vlatka Glavaša u prvom dijelu utakmice u Banja Luci nije bio dostojan protivnik lidera prvenstva, dok je u drugom dijelu utakmice bila sasvim druga priča ulaskom tuzlanskog "dječijeg vrtića" Očigledno je su neki igrači potrošili kredit, kadet Amar Rahmanović odigrao je cijelu utakmicu bio jedan od boljih pojedinaca na terenu uprkos porazu, dok su juniori Jaganjac, Mešanović i Efendić pokazali da se na njih može ozbiljno računati. Pojačanja i igrači kadar iz prošle sezone trebali bi se zapitati do kakve su situacije doveli klub. Ugovorne rate koje su dogovorili sa klubskim rukovodstvom su isplaćene svima za godinu dana unaprijed što je sasvim rijedak slučaj u BiH, dok juniori i kadeti u zadnjih nekoliko utakmica koliko traje rezultatska kriza pružaju puno više...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2010, 10:34

Tarik Okanović počeo sa laganim treninzima!

Ljubimac tuzlanske publike Tarik Okanović na Tušnju je sa momčadi odradio prvi trening nakon oporavka od teške povrede zgloba koju je zadobio na utakmici predposljednjeg kola prošle sezone protiv Veleža nakon grubog starta Mirnesa Salihovića.

-Mogu reći da oporavak ide odlično. Jako mi je drago što sam ponovo sa ekipom koja mi je jako nedostajala. Počeo sam polako sa uvodnim treninzima, za sada mi je najbitnije da ne osječam nikakve bolove-rekao nam je Tarik Okanović koji vjeruje da će biti spreman za početak drugog dijela prvenstva.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2010, 10:34

E moj Gljavas :roll: :mrgreen:
NEKAD BI REKLI DRUGA LIGA ZAPAD :mrgreen: E' JESMO FUKARE PONOSNE!
NE! NE TREBA NAMA BOLJE! IPAK MI SMO FUKARE PONOSNE!
:mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 okt 2010, 12:07

Urban Batalion je napisao/la:Toliko o fukarama kao ozbiljnom realno dobrom navijackom udruzenju.Tuzno.
ne govorite tako,vecina navijackih grupa je trenutno u krizi shodno rezultatima kluba.Dokle god sjedimo u kuci ne zovemo drugove na utakmice nece nam biti nista bolje.Koliko je ljudi otislo sa tribine zbog crnjaka koje im navodno nabijamo pjesmama tipa dandara skidanjem goli do pasa itd itd.Kad mi sami zaobidjemo te komplekse onda cemo biti jaki,a dokle god mi razmisljamo vidjet ce me ona kako sam go ili kako sam u transu dok se pjevaju narkomanske pjesme nema nas nigdje
Slatina Bog i batina

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 okt 2010, 12:24

pazi to je meni licno smetalo, vise se nisu pjevale pjesme tipa "hanka **** ,hanka drolja" jer su odjednom postale indijanske i nisu vise u fazonu...a licno meni je to bila jedna odlicna pjesma za zajebanciju,daleko bolja od ovih "narkomanskih" ,dandara itd itd al eto haman je sad takav vakat dosao,hanka nije u fazonu bit narkoman jest. Meni se licno taj fazon ne svidja a ocigledno da se mnogim ne svidja mada necu da ulazim u razloge sto neko vise ne dolazi. Daleko bilo da ja ne dolazim vise zbog pjesmi,puno je razloga i manje-vise je vec svako svoje i naveo. A sto se tice ovog sto se pjevalo u Banjaluci vjerovatno je upitanju zajebancija i logicno je da je zajebancija, ali je isto tako i kontraporoduktivno ako zele da povrate grupu na onaj standard koji je nekad imala. znate kakvi su Tuzlaci ,jos pogotov prema navijacima ,tak da ce ovo imat suprotan efekat...ako se zeli vratit grupa cinjenica je da se treba pametnije radit, tipa ovog ciscenja plakata, to je odlicno al nazalost poslije Banjaluke umjesto da se prica o tome pricat ce se o skandiranju Srbiji. Jednostavno takva smo carsija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 06 okt 2010, 12:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:pazi to je meni licno smetalo, vise se nisu pjevale pjesme tipa "hanka **** ,hanka drolja" jer su odjednom postale indijanske i nisu vise u fazonu...a licno meni je to bila jedna odlicna pjesma za zajebanciju,daleko bolja od ovih "narkomanskih" ,dandara itd itd al eto haman je sad takav vakat dosao,hanka nije u fazonu bit narkoman jest. Meni se licno taj fazon ne svidja a ocigledno da se mnogim ne svidja mada necu da ulazim u razloge sto neko vise ne dolazi. Daleko bilo da ja ne dolazim vise zbog pjesmi,puno je razloga i manje-vise je vec svako svoje i naveo. A sto se tice ovog sto se pjevalo u Banjaluci vjerovatno je upitanju zajebancija i logicno je da je zajebancija, ali je isto tako i kontraporoduktivno ako zele da povrate grupu na onaj standard koji je nekad imala. znate kakvi su Tuzlaci ,jos pogotov prema navijacima ,tak da ce ovo imat suprotan efekat...ako se zeli vratit grupa cinjenica je da se treba pametnije radit, tipa ovog ciscenja plakata, to je odlicno al nazalost poslije Banjaluke umjesto da se prica o tome pricat ce se o skandiranju Srbiji. Jednostavno takva smo carsija
Ma nema propalitet zivi.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 06 okt 2010, 13:29

U Prijedoru su,takođe,pjevali "Živela Kraljevina Srbija" i "Alcohol Boysi!". :D
Ne **** lep,nego uporan ! :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.