Velahalve je napisao/la:Reći ću vam iskreno da imate mnogo problema unutar kluba i da se to sve lijepo pokušava sakriti. Znate šta se desilo sa upravnim odborom, znajte da će vam biti još odlazaka ovdje nije kraj, nije vam cilj prvo mjesto i ne očekujte neka spektakularna pojačanja.
Zapamtite moj post nije provokacija i da znam zbog čega vama se ovo dešava, i da vam se Dino poslije nekih stvari sakrio u mišiju rupicu sa svojim saradnicima!
Udure mi smo u kurcu, ali povuci sada paralelu.
Klub kojem se svako malo prišije neki novi milion duga, bilo to od ove uprave ili one stare. Klub koji svojim navijacima baca šuplje godinama o nekim stadionima, kulama i vilama. Ima debila koji nasjednu na tu šuplju, ali to su uglavno površni i ograniceni likovi kao što je ovaj @godrina. Kad smo kod navijaca, znaš i sam da vas je sve manje i manje i kakve se stvari dešavaju, tako da tu necu da zalazim puno. Klub koji je promijenio statut, koji može da funkcioniše samo u Njemackoj, Španiji i ostalim uređenim zemljama. Ko je to lud osim vas navijaca da povjeruje u glupost da ce neko baciti pare, a da se nece odlucivati gdje te pare idu. To samo kod vas može proci. Klub nakon toliko godina postojanja nije u stanju da dan prije utakmice organizuje cišcenje 4 cm snijega, nego cekaju i to naguzove zahvaljujuci komunalcima. Šta tek reci o navijacima koji se ne prodaju, a jedva cekaju da ih tamo neki bananamen pogura, ali nije ni on toliko lud. U šuplju o podmlađivanju i vi sami više ne vjerujete. Spomenuo si Dinu, kojem je klub uvijek bio na prvom mjestu. Bio je tu i u ona najgora vremena, kada je cak doživljavao da mu pojedini navijaci ''pljuju'' u facu. Nije se predao i rekao ''**** ti ovo, odoh ja na odmor'', nego je ostao i suocio se sa problemima. Neki su otišli na odmor, pa ce se vjerovatno tek vratiti kada se vrate i dugovi i srede sva sranja koja je ostavio iza sebe. Sloboda je u zadnje tri ili cetiri godine ispala iz lige, vratila se u ligu i evo ih sada prvi na tabeli. Pokupili sve igrace koje je vaša uprava htjela. Zamisli sada koliko su oni napredovali za razliku od vas koji godinama idete samo nazad. Kao da se neko zajebaje s vama, Sloboda vec pocela da gradi istocnu tribinu, a vi evo godinama sanjate mercedes arene i kule. Mogu ovako u nedogled...
ko je sad u kurcu?