FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

hase73
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hase73 » 29 dec 2015, 10:33

[/quote]
Tako je, tacno kako kazes :-)[/quote]

:D :D :D

Buraz, niko sretniji od mene ako nista od ovog ne bude tacno. Puno mi je draze kad sam pesimista pa pogrijesim 100% nego kad je obratno. ;)
Samo, pravo dugo nas puca pozitiva i dobre vijesti a u Bosni se uvjek prije ili kasnije trehne na guzicu. U svim aspektima zivota.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 29 dec 2015, 10:35

hase73 je napisao/la:
Tako je, tacno kako kazes :-)[/quote]

:D :D :D

Buraz, niko sretniji od mene ako nista od ovog ne bude tacno. Puno mi je draze kad sam pesimista pa pogrijesim 100% nego kad je obratno. ;)
Samo, pravo dugo nas puca pozitiva i dobre vijesti a u Bosni se uvjek prije ili kasnije trehne na guzicu. U svim aspektima zivota.[/quote]
Pa recite nam sta nam se desava, dosao je da otvori nam oci. Pa neka nam otvori do kraja ili nek suti zauvijek :-D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 dec 2015, 10:38

Vidjet će ga Dino s i preko IP adrese saznati ko je pa će nastati belaj Jel tak velahavle
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 dec 2015, 10:42

Hvala vam sto nam otvarate oci.
Naprava upolje!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 dec 2015, 10:44

Da ima nekih poteskoca ili problema vjerovatno ima kao i u svim poslovima, ali oni imaju bar 5 puta vise problema, ali jok on je dosao ovde soliti pamet sa onom supljom ja znam ali necu da vam kazem, kao i pojedini nazovi insajderi sa svih podforuma. Ili reci/te ili ne dipr o tim stvarima zivota vam.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 29 dec 2015, 10:52

U kakvim god da smo g*vnima, mi smo u najmanjim. Jedini bez marke duga. Dakle svi su u vecim problemima od nas, a svi oceluju spektakularna pojacanja, prije svih Fukare i Manijaci, a nama nesto pricaju.
Idite ba vracajte dugove, nas pustite da se patimo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 29 dec 2015, 10:57

Samo cu vam reci, nemojte nasjedati na price koje kruze forumom po gradu itd od inace dobro provjerenih izvora. Ti isti izvori su pisali prije skupstine da se Tan povlaci iz kluba itd. Valjda vam je jasno da je to prica ljudi koji nemaju nikakav uticaj na klub i oko kluba pa pokusavaju spletkarit i podgrijavati navijace. Valjda vam je jasno da poslije skupstine Tan sa ovim novim Kenchom zeli da ima veci uticaj u klubu. Za sve ce se pitati 3 osobe u klubu. Dino, taj Kencho i Jesic. Sad, ako ste dovoljno pametni znacete kome da vjerujete i da racionalno razmisljate. ako zelite da vjerujete ubacenim elementima onda vjerujte. :salut:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 dec 2015, 10:57

Evo covjek tvrdi da ce za 10 dana isplivati neki problemi iz kluba.
Evo mu mjesec dana fore, ako ne bude tacan njegov info,a ako bude imao obraza, nece se vise ovda javljati.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 29 dec 2015, 11:02

Za 10 dana ja ocekujem spektakularna pojacanja i najave oko stadiona. Te informacuje ja imam. U kurcu smo totalnom. :)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 dec 2015, 11:03

Bez tri tornja oko BordoArene ne zelim da cujem...

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 29 dec 2015, 11:05

Velahalve je napisao/la:Reći ću vam iskreno da imate mnogo problema unutar kluba i da se to sve lijepo pokušava sakriti. Znate šta se desilo sa upravnim odborom, znajte da će vam biti još odlazaka ovdje nije kraj, nije vam cilj prvo mjesto i ne očekujte neka spektakularna pojačanja.
Zapamtite moj post nije provokacija i da znam zbog čega vama se ovo dešava, i da vam se Dino poslije nekih stvari sakrio u mišiju rupicu sa svojim saradnicima!
Tesko nama, haj nek je makar kod vas sve u dure!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 29 dec 2015, 11:09

Velahalve je napisao/la:Reći ću vam iskreno da imate mnogo problema unutar kluba i da se to sve lijepo pokušava sakriti. Znate šta se desilo sa upravnim odborom, znajte da će vam biti još odlazaka ovdje nije kraj, nije vam cilj prvo mjesto i ne očekujte neka spektakularna pojačanja.
Zapamtite moj post nije provokacija i da znam zbog čega vama se ovo dešava, i da vam se Dino poslije nekih stvari sakrio u mišiju rupicu sa svojim saradnicima!
Udure mi smo u kurcu, ali povuci sada paralelu.

Klub kojem se svako malo prišije neki novi milion duga, bilo to od ove uprave ili one stare. Klub koji svojim navijacima baca šuplje godinama o nekim stadionima, kulama i vilama. Ima debila koji nasjednu na tu šuplju, ali to su uglavno površni i ograniceni likovi kao što je ovaj @godrina. Kad smo kod navijaca, znaš i sam da vas je sve manje i manje i kakve se stvari dešavaju, tako da tu necu da zalazim puno. Klub koji je promijenio statut, koji može da funkcioniše samo u Njemackoj, Španiji i ostalim uređenim zemljama. Ko je to lud osim vas navijaca da povjeruje u glupost da ce neko baciti pare, a da se nece odlucivati gdje te pare idu. To samo kod vas može proci. Klub nakon toliko godina postojanja nije u stanju da dan prije utakmice organizuje cišcenje 4 cm snijega, nego cekaju i to naguzove zahvaljujuci komunalcima. Šta tek reci o navijacima koji se ne prodaju, a jedva cekaju da ih tamo neki bananamen pogura, ali nije ni on toliko lud. U šuplju o podmlađivanju i vi sami više ne vjerujete. Spomenuo si Dinu, kojem je klub uvijek bio na prvom mjestu. Bio je tu i u ona najgora vremena, kada je cak doživljavao da mu pojedini navijaci ''pljuju'' u facu. Nije se predao i rekao ''**** ti ovo, odoh ja na odmor'', nego je ostao i suocio se sa problemima. Neki su otišli na odmor, pa ce se vjerovatno tek vratiti kada se vrate i dugovi i srede sva sranja koja je ostavio iza sebe. Sloboda je u zadnje tri ili cetiri godine ispala iz lige, vratila se u ligu i evo ih sada prvi na tabeli. Pokupili sve igrace koje je vaša uprava htjela. Zamisli sada koliko su oni napredovali za razliku od vas koji godinama idete samo nazad. Kao da se neko zajebaje s vama, Sloboda vec pocela da gradi istocnu tribinu, a vi evo godinama sanjate mercedes arene i kule. Mogu ovako u nedogled...

ko je sad u kurcu?
Zadnja izmjena: miden, dana/u 29 dec 2015, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 29 dec 2015, 11:11

Sta vam je ba. Ignorisite ga.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 dec 2015, 11:14

AdiFKS je napisao/la:Sta vam je ba. Ignorisite ga.
Neka coek ga sad baca koliko smo ga puta citirali :D
Pa ce se faliti jaranima kako je najbolji na forumu :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 dec 2015, 11:23

Zip je napisao/la:
:nene: :nene:
:mrgreen:

hasandudic
Kontakt:

Post Postao/la hasandudic » 29 dec 2015, 11:27

slika

uz prigodnu pjesmu moje malenkosti :lol:

[youtube][/youtube]

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 29 dec 2015, 11:29

miden je napisao/la: Udure mi smo u kurcu, ali povuci sada paralelu.

Klub kojem se svako malo prišije neki novi milion duga, bilo to od ove uprave ili one stare. Klub koji svojim navijacima baca šuplje godinama o nekim stadionima, kulama i vilama. Ima debila koji nasjednu na tu šuplju, ali to su uglavno površni i ograniceni likovi kao što je ovaj @godrina. Kad smo kod navijaca, znaš i sam da vas je sve manje i manje i kakve se stvari dešavaju, tako da tu necu da zalazim puno. Klub koji je promijenio statut, koji može da funkcioniše samo u Njemackoj, Španiji i ostalim uređenim zemljama. Ko je to lud osim vas navijaca da povjeruje u glupost da ce neko baciti pare, a da se nece odlucivati gdje te pare idu. To samo kod vas može proci. Klub nakon toliko godina postojanja nije u stanju da dan prije utakmice organizuje cišcenje 4 cm snijega, nego cekaju i to naguzove zahvaljujuci komunalcima. Šta tek reci o navijacima koji se ne prodaju, a jedva cekaju da ih tamo neki bananamen pogura, ali nije ni on toliko lud. U šuplju o podmlađivanju i vi sami više ne vjerujete. Spomenuo si Dinu, kojem je klub uvijek bio na prvom mjestu. Bio je tu i u ona najgora vremena, kada je cak doživljavao da mu pojedini navijaci ''pljuju'' u facu. Nije se predao i rekao ''**** ti ovo, odoh ja na odmor'', nego je ostao i suocio se sa problemima. Neki su otišli na odmor, pa ce se vjerovatno tek vratiti kada se vrate i dugovi i srede sva sranja koja je ostavio iza sebe. Sloboda je u zadnje tri ili cetiri godine ispala iz lige, vratila se u ligu i evo ih sada prvi na tabeli. Pokupili sve igrace koje je vaša uprava htjela. Zamisli sada koliko su oni napredovali za razliku od vas koji godinama idete samo nazad. Kao da se neko zajebaje s vama, Sloboda vec pocela da gradi istocnu tribinu, a vi evo godinama sanjate mercedes arene i kule. Mogu ovako u nedogled...

ko je sad u kurcu?
Imaj milosti :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 dec 2015, 11:31

hilmo je napisao/la:
Zip je napisao/la:
:nene: :nene:
:mrgreen:
Isti momenat da si me banovao :D Zasluizo sam... :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 dec 2015, 11:49

Mi da dovedemo igraca iz druge hrvatske lige, koji je i tu vecinu utakmica presjedio na klupi, mi bi prostorije kluba zapalili.Ili da ganjamo igraca kojeg nece niko,osim dva kluba premijer lige.
Polako ljudi zatisje pred buru.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 dec 2015, 11:52

Pa doveli ste alispahica iz 3 hrvatske lige pa ne zapaliste prostorije nego ga predstaviste ko ozila, al haj ipak na kraju "dušmani" ispadose upravu ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, mosarajvosa83 i 17 gostiju.