Sreca pa se na vakat izvadi, inace bi ga ja mislim Spaleti nabio nogom kod Tottija vec na poluvremenu.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma ono nije promasaj ko promasaj, ono je bas...nemam rijeci. Ja ugasio stream od sramote, ni gol nisam vidio.
Sreca pa se na vakat izvadi, inace bi ga ja mislim Spaleti nabio nogom kod Tottija vec na poluvremenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kakva golčina majstora, klasa!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali, kako ga susnu kasnije
Majstorija
I komentator na Areni je kralj

Ma bilo je negledljivorope11 je napisao/la:Ma ono nije promasaj ko promasaj, ono je bas...nemam rijeci. Ja ugasio stream od sramote, ni gol nisam vidio.![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
desava se i najboljim.
Re: RE: Re: Edin Džeko
Sta je rekao komentator, nemam zvuk na kompuSlevinKelevra je napisao/la:Ali, kako ga susnu kasnijeMajstorija
I komentator na Areni je kralj
![]()
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
- alan_kardec
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:
Obici ce ovo svijet. Nazalost.
Sreća njegova pa je pogodio kasnije (kakav haos bi nastao na ovoj temi ne smijem ni da mislim
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dvadeset i sesti! 20 mu Salah ukro.High je napisao/la:Koji mu je ovo gol u Ligi? Peti ili šesti?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Koliko će se tek gifova napraviti... 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Ovi što ga pljuju izgleda da nikad nisu igrali termin. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kaze jedan...pa naravno da ce fulati kad suta sa lijevom nogom, trebao je sa desnom 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Ma nece Dzeko da se zeza sa jednostavnim golovima. Bolje je ovako,ekstra gol. 
Dabogda on citavo naselje kupio u SA a ne zgradu, koliko nas je zaduzio!krmpotich je napisao/la:Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Bog ti dao brate Edine!
Coronados de gloria vivamos,
Sta su promasili RVP,Bale,Ronaldo,Rooney,Torres...Ovo je odlicno 
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 21 feb 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
- JackTheStripper
- Kontakt:
krmpotich je napisao/la:Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Ma trebao je to rutinski desnom nogom. Ali dogodilo se to prije i boljim igračima od Džeke.
Pozitivna stvar se desila, ovo ce ga konacno razdrmati...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Nerminovic
- Kontakt:
realno ovo je lakse zabiti lijevom nego desnom, i ako si desnjakJackTheStripper je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Ma trebao je to rutinski desnom nogom. Ali dogodilo se to prije i boljim igračima od Džeke.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Husika je napisao/la:Pozitivna stvar se desila, ovo ce ga konacno razdrmati...
- JackTheStripper
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la: ovo je lakse zabiti lijevom nego desnom, i ako si desnjak
Imao je on vremena i da primi loptu, zastane i plasira je. Ili s desnom ili s lijevom.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, johntravolta123, MokraKifla, torbica, zikerrz21 i 49 gostiju.