Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Hass
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Hass » 12 apr 2013, 21:41

Del Bonis-A.Gonzales 1 1.40
Bagnis-Olivo 1 1.50
Et vam dva nadam se dobitna para
Analiza mi se neda pisat,al ukratko,oba favorita su u strasnoj formi i msm da ovo dobijaju
Sretno :D :D :D
Jos bih probao
V.Pospisil-R.Ram 1 1.65 cisto zbog sjajne forme Kanadjanina
Good luck :) :)
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 12 apr 2013, 21:43

amarosim je napisao/la:
gundul je napisao/la:cuo sam prije par dana da je utakmica bury-oldham namjestena da ce bit prelaz 1/2 i sad gledam ponudu i vidim da nema na wwin-u ni u bhplay-u ako neko naleti negdje nek napise gdje se moze uplatiti
imas na tipicu,kvota 30....de reci gdje si to cuo da uplatimo........
cuo u kladionici, a vidio sam da ima na tipicu samo sto sam uplacivao preko millenium kladionice a one nerade

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 apr 2013, 21:44

gundul je napisao/la:cuo sam prije par dana da je utakmica bury-oldham namjestena da ce bit prelaz 1/2 i sad gledam ponudu i vidim da nema na wwin-u ni u bhplay-u ako neko naleti negdje nek napise gdje se moze uplatiti
ima u Hrvatskoj u kladionici Stanleybet i koef je 20

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 12 apr 2013, 21:52

zgmiky je napisao/la:
bi li moglo biti u lutriji???? zna li iko??

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 apr 2013, 21:54

gundul je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:
bi li moglo biti u lutriji???? zna li iko??
hrvatskoj lutriji nema, imaš samo psk tam je koef 3 i stanley di je 20 to govorim za Hrvatsku

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 12 apr 2013, 21:56

ima u Hrvatskoj u kladionici Stanleybet i koef je 20[/quote]

bi li moglo biti u lutriji???? zna li iko??[/quote]

hrvatskoj lutriji nema, imaš samo psk tam je koef 3 i stanley di je 20 to govorim za Hrvatsku[/quote]

mislio sam BH lutrija (ona ima srce) :mrgreen:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 apr 2013, 22:03

gundul je napisao/la:
mislio sam BH lutrija (ona ima srce) :mrgreen:
Nema :(
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 apr 2013, 22:10

možda bude ujutru, ne izbacuju oni sve na internet ranije, znam po PL, čitavu ponudu izbace tek u jutro kad se igraju tekme, možda je tako i s tim Englezima...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 12 apr 2013, 22:15

valjalo bi kad bi bilo
gledam ovu statistiku i ona kaze da oldham nije ni jednom pobjedio 3-2-0 na strani bury-a, a oni su skoro pa ispali u nizi rang pa bi mogli ovo namjestiti

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 apr 2013, 22:16

anonimni je napisao/la:možda bude ujutru, ne izbacuju oni sve na internet ranije, znam po PL, čitavu ponudu izbace tek u jutro kad se igraju tekme, možda je tako i s tim Englezima...
Ma fol je sto iz te 2. Engleske lige se samo ovaj par ne moze igrati, tacnije, ne moze se prelaz igrati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 apr 2013, 22:18

vidi fakat nema prelaza...

upratite to, al' ne vjerujem da će doći, čim svi znaju, ništa od tih dojava nema...

Kapiten Blue Traina

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 12 apr 2013, 22:19

za sutra ujutro jedan par snookera koji bi, ako ima još imalo pravde, trebao proći. (počinju u 11, a završit će oko 21 pa nadalje)

O'Brien - Lisowski 2 @1,40

Već sam par puta naglasio da je Lisowski trenutno jedan od najperspektivnijih mladih igrača.. Forma mu je u stalnom porastu i svima je želja da se kvalificira na svjetsko koje počinje za par dana, a mislim da bi,ako imalo drzi do sebe, i njemu samome to trebao biti primarni cilj! Fergal O'brien je ludi Irac koji bi mogao stvarat probleme, ali samo na račun imena i "stare slave" (mada nikad nije bio nešto slavan".. U zadnjih 10 mečeva ima samo dvije pobjede i to protiv Bonda koji je davno rekao svoje i već dugo ne igra u skladu sa prezimenom :mrgreen: , te Selta koji nikad i nije ništa rekao :lol:
O'Brien i Lisowski dosad su se sureli samo jednom (2011) kad ga je Jack (tada 19-ogodišnjak) lagano whitewashao sa 4-0.
Sutra sve upućuje na duju i meni osobno ovaj par ide na glavni tiket.

---Od ostalih ne bi bilo loše u na manji ulog probat sljedeće:

Poomjaeng @2,30 (preporučio sam ga već 2 puta u zadnjih par dana, oba puta je prošao na kvotama i većim od ove, isplati ga se probat, kad je gospodin "on the run" )

White @2,20 (Higginson zadnjih par turnira igra toplo-hladno, ipak, iskustvo je na njegovoj strani i White je očekivani autsajder po kvoti.. Al ako Andrew sutra odluči igrat hladno, mislim da će mladi Michael to znat okrenut na svoj mlin)

Mcmanus @2,30 (prošao Mehtu i Bonda zadnja dva kola, donio mi pare preksinoć, zašto ne probat opet protiv nesigurnog (ali opasnog) Forda)
U desetom selu živi Antuntun!

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 12 apr 2013, 22:24

anonimni je napisao/la:vidi fakat nema prelaza...

upratite to, al' ne vjerujem da će doći, čim svi znaju, ništa od tih dojava nema...
ja sam za taj prelaz cuo u utorak u kladionici i gledao sam na wwinu i bio je prelaz

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 apr 2013, 22:30

čisto sumnjam da će i biti, vama sretno i nek' prođe, al' gore objasnih svoje mišljenje oko toga...

Kapiten Blue Traina

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 12 apr 2013, 22:32

bevanda4 je napisao/la:
od mene npr. jedan riskantan (al kad se sjetite podrške kakvu dobijaju, onda se čini izgledan) :

olymp (h-6,5) - efes 1 @2,00
;)
U desetom selu živi Antuntun!

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 12 apr 2013, 22:36

3 para od mene iz NBA
Curry 24,5 više
Vcrs izgleda da nece biti Lee-ja koji se povrijedio u zadnjoj utak(tako je napisao neki lik na forumu na temi NBA sezona 12-13 pa ako on laze,i ja lazem),Bogut je 100posto out,sve je onda kristalno jasno,Curry mora potegnuti,protivnik idealan,Lakersi........
Ellis 19,5 više
Kod Bucksa vcrs nema Jenningsa i Sandersa,opet ista prica,Ellis mora potegnuti,protivnik bi mogao biti idealniji ali hajd,Atlanta........
Anderson 15,5 više
Kod Hornetsa vcrs nema Vasqueza i Davisa,Eric Gordon i Ryan ce uzeti jos vise lopti nego inace,ja sam se odlucio za Andersona,protivnik vrlo tezak,Clippsi............
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 12 apr 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 12 apr 2013, 22:46

Evo da ne ganjate duha na samo tome ... savjetujem da pokusate i ovo

Oliveirense - U.Madeira(p/k) 26,00 - 2/1

Skloni su prelazu kad igraju kuci ... Odigrali su ga vise puta ove sezone .. Pa pokusajte

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 12 apr 2013, 23:25

NBA od mene za veceras:

Indiana-Brooklyn 1 1,45
Detroit-Charlotte 1 1,30
Utah-Minnesota 1 1,25
La Lakers-Golden State 1 1,30

Kvota 3,06KM

Sretno toliko od mene za danas :D
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 12 apr 2013, 23:26

Milanista92 je napisao/la:Evo da ne ganjate duha na samo tome ... savjetujem da pokusate i ovo

Oliveirense - U.Madeira(p/k) 26,00 - 2/1

Skloni su prelazu kad igraju kuci ... Odigrali su ga vise puta ove sezone .. Pa pokusajte
Vec sam ih odigrao slazem se sa tim da cesto igraju kod kuce prelaze i povezao sam ih zajedno sa Heracles-Groningen 2/1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ADIER
Kontakt:

Post Postao/la ADIER » 12 apr 2013, 23:34

Pozdrav svima :mrgreen:

~ Danas ne nešto prolazilo, ali stvarno nisam imao vremena da upload slike, tako da i sad samo čekam još jedan žuti karton Betis - Sevilla 7+ . A večeras sam odlučio ovako nešto probati, većina ovih timova u košarci igra ofanzivno, i vrlo lahko može doci sve ovi OVERI, a još se sve zna oko play offa - pa večeras nebi preporučio nikakvo favoritizovanje i igranje na pobjedu bilo kog, jer je sve moguće - zato za večeras je moj prijedlog da igrate samo na zbroj koševa, kad već nema igrača, pa stoga ide ovaj moj tiket .. :lol:

#Tiket :

>
slika
____________________________________________________________________________________________

//Možda bude još koji tiket od mene, ali na manji ulog..

@Edit #1

@Rekao sam da će vjerovatno biti još koji tiket od mene za večeras, pa ću i ispoštovati obećanje :mrgreen:

@Pa da počnemo :

~Malo osjetniji ulog :D , probati na sreću :oops:

>

slika

~Pa još jedan, da probamo izvaditi ovu osjetniju uplatu :D , pa ćemo vidjeti šta će biti na kraju :mrgreen:

>

slika

@

slika

~ I definitivno za večeras zadnji tiket od mene, ne vjerujem da će se 50% od ovog proći ~ ali u kladionici je sve moguće, pa čak ono što svi mi mislimo da je i Nemoguće :)

>

slika

~~~~~~~~~~~~

@@Sretno#2 ! :)

@Sretno !
Zadnja izmjena: ADIER, dana/u 13 apr 2013, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.