PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Chlan
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Chlan » 05 mar 2017, 08:37

TobeYarabi je napisao/la:
Chlan je napisao/la:Kako javlja saf, od ove godine je Islamska zajednica dozvolila uplacivanje vitri na račun Željezničara. Ovim potezom se povećava mogućnost sticanja sevapa na račun Željezničara. Aferim gosp. Misimovicu i upravi.
dobrodosao na nas forum..vrlo lijep i primjeran prvi komentar. merhametlija si, vidi se iz prilozenog :bow: :bow:
Hvala brate po boji dresa :D
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2017, 09:32

Ko i zasto brani Amaru Osimu da dolazi gledati utakmice Zelje? :)

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 mar 2017, 09:42

U drugom poluvremenu nije došlo do fizičkog pada, nego smo se jednostavno prepali. Godinama igramo u strahu bez obzira na to ko gostuje. Takođe dodaje da je dobro što Željezničar nije primio pogodak jer ne zna šta bi poslije toga bilo.
pa bila bi noga bembeliii :D :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 mar 2017, 10:09

bi
samirr je napisao/la:
black64 je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Veliki Selam od Tife iz Beograda
To su fukaro damu.Pjevas o Grbavici o Vikicu i onda uzimas lovu u Beogradu.Doduse ima malo i mozga tu.Al kao sto rekoh valja evoluirati dug je put pred tobom.
slika

To je taj mozak..

Sta fali slici i sta fali sto je otisao u Beograd?
Životni saputnik! 1921

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 mar 2017, 11:34

black64 je napisao/la:Vidis fukaro da bi usao u konverzaciju sa Manijakom moras dobaciti dalje od pive pred prodavnicom,narezka na novinama i Mare i derventskih lola, moras evoluirati.Znaci ovo sto ti pisem je ono cime su se hvalili tvoji sugradjani i komsije.
Sta je bilo klosarcicu.pusten malo s lanca pa lajes jeli...
:kafa:
I btw zivinjic il lokavcic???

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2017, 11:34

Nisam imao pojma, ali sam ubo ko prstom u ****. :)
Kako samo meljovci ko zaliveni sute kad ih pitas ko i zasto brani Amaru Osimu da dodje da gleda Zelju :)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 mar 2017, 11:37

black64 je napisao/la: To su fukaro damu.Pjevas o Grbavici o Vikicu i onda uzimas lovu u Beogradu.Doduse ima malo i mozga tu.Al kao sto rekoh valja evoluirati dug je put pred tobom.
Tifa i mozak??? :urnebes: da si reko bilo ko drugi.mislim drag mi je lik al brate ruina...ko zna zna o cem pricam...

Btw kad si kod damu hos liz ?? :mrgreen:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 mar 2017, 11:44

Evander je napisao/la:Nisam imao pojma, ali sam ubo ko prstom u ****. :)
Kako samo meljovci ko zaliveni sute kad ih pitas ko i zasto brani Amaru Osimu da dodje da gleda Zelju :)

Je li ono Amar ako se gleda posleratni period ima duplo više trofeja od Tanovog kluba?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 mar 2017, 11:46

Sariel je napisao/la:
black64 je napisao/la: To su fukaro damu.Pjevas o Grbavici o Vikicu i onda uzimas lovu u Beogradu.Doduse ima malo i mozga tu.Al kao sto rekoh valja evoluirati dug je put pred tobom.
Tifa i mozak??? :urnebes: da si reko bilo ko drugi.mislim drag mi je lik al brate ruina...ko zna zna o cem pricam...

Btw kad si kod damu hos liz ?? :mrgreen:
"Tifa mozak" - manijaci 2017
bahahahahahahahahahhahahahaha :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 05 mar 2017, 11:47

U znak solidarnosti za igraca Viteza barem danas bi ova tema trebala biti mirna i dostojanstvena !
Izdrzite momci barem jedan dan bez uvreda jer jedan je zivot steta ga provesti u prepucavanju oko nebitnih stvari kad vidis kako se jedan mlad zivot moze iz cista mira zakomplicirati!
Jevticu nek je sa srecom izdrzi momcino!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 mar 2017, 11:50

U tekicu biljezimo jos jedan nesvirani penal za Zelju. Po mojoj evidenciji, 7. po redu.

Sramke dojava na aparatima!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2017, 11:54

Neandertalac je napisao/la:

Je li ono Amar ako se gleda posleratni period ima duplo više trofeja od Tanovog kluba?
Otkud Amaru 16 trofeja?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 05 mar 2017, 11:58

@evander savez korumpiran!? Ma hajte molim vas :urnebes: :urnebes: Zasto Amar ima jednu naviku finu da sve vas pretvara u vaginu!?
Zadnja izmjena: bangara, dana/u 05 mar 2017, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 05 mar 2017, 11:59

Neandertalac je napisao/la:

Zasto skreces sa teme i postavljas nebitna pitanja za ovu diskusiju?

Ili odgovori konkretno, ko i zasto Amaru ne dozvoljava da gleda utakmice Zelje, ili jednostavno poklopi usima i preskoci pitanje kao i ostali forumasi koji navijaju za Zeljeznicar.
Pokusajem skretanja sa teme, samo dajes vise povoda da vas mezimo sto je Miske nabio nogom u pakas Amara.

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 05 mar 2017, 12:01

Na ķoji nacin si dosao do zakljucka da neko brani amaru da gleda tekme!?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2017, 12:01

shzna je napisao/la:U tekicu biljezimo jos jedan nesvirani penal za Zelju. Po mojoj evidenciji, 7. po redu.

Sramke dojava na aparatima!
To je na osnovu tvog suda, ili objektivnog misljenja?
Prvo daj snimak da se svi u to uvjerimo. Poznata nam je vasa objektivnost, tako da, poprilicno sam ubijedjen da je to samo tvoj subjektivni stav.
Zelimo snimak.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2017, 12:04

bangara je napisao/la:Na ķoji nacin si dosao do zakljucka da neko brani amaru da gleda tekme!?
Na osnovu onoga sto znam, sto mi ljudi pricaju. Na osnovu onoga sto Amar nije bio na plavoj veceri (a recimo jedan Zukic jeste), na osnovu onoga sto ocito nije bio ni juce na utakmici. Na osnovu one najave tuzbe od neki dan, koja je direktno usmjerena na Amara prije svega, na osnovu zdravog razuma.

Joj al ce biti veselo u narednom periodu. Na koju ces ti stranu stati? :)

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 mar 2017, 12:07

Citao sam na nekoj stranici za zaposljavanje zelja trazi odvjetnika :hmmmmm: Pocelo je. :kafa:

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 05 mar 2017, 12:16

Evander je napisao/la:
bangara je napisao/la:Na ķoji nacin si dosao do zakljucka da neko brani amaru da gleda tekme!?
Na osnovu onoga sto znam, sto mi ljudi pricaju. Na osnovu onoga sto Amar nije bio na plavoj veceri (a recimo jedan Zukic jeste), na osnovu onoga sto ocito nije bio ni juce na utakmici. Na osnovu one najave tuzbe od neki dan, koja je direktno usmjerena na Amara prije svega, na osnovu zdravog razuma.

Na osnovu onoga sto ti ljudi pricaju i sto nije dosao na plavu veceru, pa sta nisam ni ja.. ;) Zar ono ti ne priznajes nista osim sluzbenih stvari!? Na isti nacin i prica ljudi i ja zakljucujem da je afera punac istinita i da je vasa titula neregularna...!? Ja u najavi tuzbe nisam vidio nigdje da se amarovo ili bilo cije ime spominje, sve ostalo je nagadjanje...
Ali da pohvalim trud i to sto se interesujes, svaka vast :clap:
Samo je jedna strana prava strana i iznad svega, plava strana. ;)

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 05 mar 2017, 12:22

bangara je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Na osnovu onoga sto ti ljudi pricaju i sto nije dosao na plavu veceru, pa sta nisam ni ja.. ;) Zar ono ti ne priznajes nista osim sluzbenih stvari!? Na isti nacin i prica ljudi i ja zakljucujem da je afera punac istinita i da je vasa titula neregularna...!? Ja u najavi tuzbe nisam vidio nigdje da se amarovo ili bilo cije ime spominje, sve ostalo je nagadjanje...
Ali da pohvalim trud i to sto se interesujes, svaka vast :clap:
Samo je jedna strana prava strana i iznad svega, plava strana. ;)
Uskoro dobijas i sluzbeno.
Joj kad se pocnete na sudu ganjati Miske Vs Amar.

Ja kospice vec pripremio :)

A vjerujem da je i Miske pripremio forumase placenike, da maksimalno podrze njegovu stranu.

Da li ce Amar doci na slijedecu utakmicu na Grbavici?
Mislim da svi znamo odgovor :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.