hlaće par brojeva veće, jer mu trebaju za spremanje suhih kita
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Evo bas sada negdje vidjeh da je PSG zagrizao za njega a mi onda nema sta tu da trazimo...Rosicky je napisao/la:Aurier je desni bek za sljedeću sezonu 100%
Lauren,Eboue,Sagna...sve crnci
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 84646.html" onclick="window.open(this.href);return false; izgleda da nijeRosicky je napisao/la:Aurier je desni bek za sljedeću sezonu 100%
Lauren,Eboue,Sagna...sve crnci

pa svakako ovi nasi domaci uzimaju sve od ovih stranih,,samo sto na nasim stranicama to malo kasni,,jel herera potpisao za man utd-jest,objavila sportske net,,evo sad su kao i bbc objavili da je saw lijevi bek vec dogovoren,,tako da je to sve isto ovi nasi mediji uzimaju od ovih stranih i to je toMarsal je napisao/la:Haha nije ni Profa repa bez korijena.
Molim vas kad su transferi u pitanju nemojte linkove od sportsle net, uhvaćen u ofsajdu i mirrora nekih, prenosite informacije sa BBC Sporta i Sky Sporta, ako baš morate imate Telegraph i Guardian...
Stalno se neki klošari i **** poput Balotelija spotiču o ArsenalBigBigBang je napisao/la:Hocemo imamo kes imamo cuku imamo poriv da dovedemo veliko ime.
Imamo mi, al imal onaj koji treba dovestBigBigBang je napisao/la:Hocemo imamo kes imamo cuku imamo poriv da dovedemo veliko ime.
Ma ko si ti Mario Baloteli? Wenger mu je to rekao...Rosicky je napisao/la:Stalno se neki klošari i **** poput Balotelija spotiču o ArsenalBigBigBang je napisao/la:Hocemo imamo kes imamo cuku imamo poriv da dovedemo veliko ime.
Zašto obračun naš sa tim gospodinom? Mi ćemo njemu danas napravit reklamu. Ali obračun je u ime ove istine i svih istina na kugli zemaljskoj. Mora postojati netko tko će takvim poluigračima reći NON PASARA.Ja mislim da Wenger ima dovoljno mudrosti,hrabrosti i odgovornosti da takvim transferima kaže NON PASARA.BigBigBang je napisao/la:Ma ko si ti Mario Baloteli? Wenger mu je to rekao...Rosicky je napisao/la:Stalno se neki klošari i **** poput Balotelija spotiču o ArsenalBigBigBang je napisao/la:Hocemo imamo kes imamo cuku imamo poriv da dovedemo veliko ime.
rambo16 je napisao/la:Arsenal are now very keen on signing Dejan Lovren. [Sky Sports]