PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DenchiNL
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DenchiNL » 06 mar 2017, 10:42

irfo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
amazon je napisao/la:Tanak je Slavko ko baslija, a vi ste s Calom isto prejaki. Ubio vas Kokot ko beba zvecku.
mi bez para, vi s parama, mi bez pojačanja, vi sa pojačanjima, mi iznad, vi ispod.... ;) :wave: :tralala:
Pa sramota bi bilo da sa daleko najskupljim timom u ligi ne budete ispred
čekaj znači Zukanović stavlja ispravne vrijednosti sad??? aha, zabilježit ćemo tu opasku :D :rol: :urnebes: :thumbup:
amazon je napisao/la:Strasni Olimpik ste uzeli jedan razlike. Cala dere opasno.
4 igrača iz prvih 11 nam nisu igrala...u vrijednosti oko 2,5 miliona EUR :D

http://****/sarajevo-znatno-osla ... -na-otoci/
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2017, 14:09

Hoce biti opet cirkus sa zeljom na ljeto. Jos ako Bog da kad ne osvoje nista bit ce svega. :opaopa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 mar 2017, 14:12

Iskreno, zainteresovao sam se, u prvi mah sam želio otići, ali sam poslije sjeo i razmislio. Naravno, riječ kluba je posljednja, da je Željo želio da idem, ja bih otišao.
pahahahahahahahahaha :rol: :urnebes: :urnebes: :clap: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 mar 2017, 14:14

DenchiNL je napisao/la:
Iskreno, zainteresovao sam se, u prvi mah sam želio otići, ali sam poslije sjeo i razmislio. Naravno, riječ kluba je posljednja, da je Željo želio da idem, ja bih otišao.
pahahahahahahahahaha :rol: :urnebes: :urnebes: :clap: :rol:
oj ovog teletabisa, sta je to tolko smijesno samo molim te mi objasni :roll:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 mar 2017, 14:26

S druge strane, imam bh. pasoš i obavio sam razgovor s Baždarevićem. Na njemu je hoće li me zvati, ja se neću nikom nametati. Volje s moje strane ima", završio je Lendrić.
Kad Lendra zaigra za BiH, a pitari idalje tripuju da je Duljevic najbolji igrac lige. :rol:
- Zeljeznicar -

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 06 mar 2017, 14:34

Zenzo je napisao/la:
S druge strane, imam bh. pasoš i obavio sam razgovor s Baždarevićem. Na njemu je hoće li me zvati, ja se neću nikom nametati. Volje s moje strane ima", završio je Lendrić.
Kad Lendra zaigra za BiH, a pitari idalje tripuju da je Duljevic najbolji igrac lige. :rol:
Ne znam šta je toliko smiješno, a spominješ neke igrače koji Ordagić Ameru pertle vezat ne mogu. Ne bih komentarisao nikad ovu temu, ali eto kad bi vi morali izdvojit igrača koji nije iz vašeg kluba, mislim da ko je imalo gledao ovog momka, ne bi imao srce reći da ovaj to nije. Inače Duljević nije ni na nivou Tomića iz Zrinjskog.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 mar 2017, 14:38

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 06 mar 2017, 14:44

Lakoste je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stojkic- ... ski/227538

Najveca legenda Zrinjskog. :lol:
igrač koji je bio šampion BiH jednak broj puta kao i NK Sarajevo :thumbup:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 mar 2017, 15:17

Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce biti opet cirkus sa zeljom na ljeto. Jos ako Bog da kad ne osvoje nista bit ce svega. :opaopa:
Da zaista...
- Do tada cemo imati potpuno novu tribinu, a nova je vec u planu
- nakon godina cekanja napokon smo osposobili stadion za evropske utakmice i otklonili jednu od prepreka napretka u Evropi
- iako nista nije 100% sigurno, s obzirom na nasu formu, a i ekipe koje su ostale u Kupu, vrlo vjerovatno da cemo Evropu vidjeti na Grbavici vec ovog ljeta
- odbili smo veliku ponudu za najboljeg napadaca sto se pokazalo odlicnim potezom jer nam je do sada donio vec 6 bodova, a cijena mu moze samo rasti, dakle, vrlo vjerovatno nas ocekuje rekordan transfer za klub, a mozda i za ligu. Sav novac ide klubu (vrlo bitno)
- drugi igrac koji ide dzabe ce biti ispracen aplauzom cijelog stadiona za sve sto je uradio za klub
- publika se vratila na Grbavicu, pun stadion protiv ekipe iz donjeg dijela tabele nije vise novost dana
- sa novom tribinom, i sa svime sto donosi Liga 6 vjerovatno postavljamo rekord sto se tice prosjecne posjete za jednu bh ekipu

Pa cak iako se nista od toga ne desi, cak iako zavrsimo sesti, i ako ispadnemo iz Kupa odmah sada, mi ipak i ovog ljeta ostajemo najtrofejniji, najgledaniji i najveci klub u Bosni i Hercegovini.

Zaista, sodoma i gomora, nema sta. :kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2017, 15:23

Samo se ti tjesi. Najgore je sto sam ne vjerujes u to sto pises. :kafa: A prvi koji ce nastradati je debeli. :bih:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 mar 2017, 15:41

Sto ne bi vjerovao realno je napisao, za razliku od vas gdje su sve oci uprete u Tana tj. kakve su mu ambicije sa klubom od ljeta, to za sobom vuce Turkys i Malesya sponzore. Niste se pojacali sto ce se pokazati u ligi šest, Duljevic vam ode đaba, nama Miroslav, na ljeto bi se mi mogli opariti na Lendrica a moguce da Veca i jos neki igarc idu za pristojne cifre nista spektakularno. Na to sve europa vam je pod moranje kao i nama, vama vise moglo bi se reci. Sto se tice infrasturkute mi podizemo ljestvicu a vama ce Dino Merlin uzeti prednost nad Kosevom.
- Zeljeznicar -

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 mar 2017, 16:51

samo molite boga da vam vodje umjesto japanki ne pocnu nositi klopme.. ako se to desi, terapije ce biti bolne i okrutne

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2017, 16:58

Avtobuska stanica zeljka, nexst sumer :rol:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 mar 2017, 17:19

Hajcaj, Titula !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2017, 17:33

SlevinKelevra je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Hoce biti opet cirkus sa zeljom na ljeto. Jos ako Bog da kad ne osvoje nista bit ce svega. :opaopa:
Da zaista...
- nakon godina cekanja napokon smo osposobili stadion za evropske utakmice i otklonili jednu od prepreka napretka u Evropi
- iako nista nije 100% sigurno, s obzirom na nasu formu, a i ekipe koje su ostale u Kupu, vrlo vjerovatno da cemo Evropu vidjeti na Grbavici vec ovog ljeta
- odbili smo veliku ponudu za najboljeg napadaca sto se pokazalo odlicnim potezom jer nam je do sada donio vec 6 bodova, a cijena mu moze samo rasti, dakle, vrlo vjerovatno nas ocekuje rekordan transfer za klub, a mozda i za ligu. Sav novac ide klubu (vrlo bitno)
- drugi igrac koji ide dzabe ce biti ispracen aplauzom cijelog stadiona za sve sto je uradio za klub
- publika se vratila na Grbavicu, pun stadion protiv ekipe iz donjeg dijela tabele nije vise novost dana
- sa novom tribinom, i sa svime sto donosi Liga 6 vjerovatno postavljamo rekord sto se tice prosjecne posjete za jednu bh ekipu

Pa cak iako se nista od toga ne desi, cak iako zavrsimo sesti, i ako ispadnemo iz Kupa odmah sada, mi ipak i ovog ljeta ostajemo najtrofejniji, najgledaniji i najveci klub u Bosni i Hercegovini.

Desiće se sve što si nabrojao, jedinstvena sezona, najuspješnija po mnogim parametrima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

segaa
Kontakt:

Post Postao/la segaa » 06 mar 2017, 18:01

SlevinKelevra je napisao/la:
Da zaista...

tako je druze ako nista imacemo stadion i niko nam nece odredivati kada da igramo utakmice necemo zavisiti od dine,Gibonia,Olivera

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 06 mar 2017, 18:38

Rigoletto je napisao/la:

Pero je bio i 2005 u ekipi ,znaci ima titule 2005,2016 i 2014 sto znaci da ima vise titula Stojkic nego FK Sarajevo od kad postoji BiH liga!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2017, 18:44

hskzmostar je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:

Pero je bio i 2005 u ekipi ,znaci ima titule 2005,2016 i 2014 sto znaci da ima vise titula Stojkic nego FK Sarajevo od kad postoji BiH liga!
:lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 mar 2017, 18:45

:urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 06 mar 2017, 18:53

hskzmostar je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:

Najveca legenda Zrinjskog. [emoji38]
igrač koji je bio šampion BiH jednak broj puta kao i NK Sarajevo [emoji106]
Hvala na ispravci, od ove sezone jos uspjesniji od torpeda. Bravo Pero!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.