Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
leorey
-
Kontakt:
Kaunas je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:Ali ova logika: "Prošle godine ih otresla Roma, 'ta će oni..." mi je najjača.
Pa United prošle godine Sevilla izyebala ko budale, šta bi to tek trebalo značiti. Ako ćemo se voditi tom logikom Barca će ih odlučiti od fudbala onda.
Niko to ne kaze. Samo govorimo da potjcjennujete United a Roma vas prosle godine onako isprskala. Ne bi ste trebali biti tako sigurni u prolaz.
Pa vi jos vise ne bi trebali biti sigurni u prolaz
Cinjenica je da je United najlaksi protivnik nakon Porta. Vjerovatno svakom timu trenutno. Zasto se ne bi radovali?
27.10.2020
-
Brokula
-
Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Dugo većih diletanata od ovog belmina i nitra nisam vidio, a prednjači ublehaš policeman. Ne znaš ko je veći intelektualac, isto oni SDA-ovci ispranih mozgova.
Ne kažem ja da treba odmah upisivati pobjedu i prolaz, pogrešan stav od svih tih persona koji tako misle, pogotovo leorey. U fudbalu je sve moguće, pa tako i da bude finale Ajax-Tottenham, što da ne? Nikad se to ne zna i zato je LP najbolje takmičenje. Ali, ovo vrijeđanje klubova i pisanje nekakvih dječijih stvari, a svi dobro znaju ko je Barca, pogotovo navijači Uniteda koji i dalje imaju traume od 2009-te. Isto tako važi i s druge strane. Odvadite malo, ne budite paglu jer se samo blamirate. Često se zapitam koliko godina imate..
http://bfy.tw/BcMZ
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
jose
-
Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Dugo većih diletanata od ovog belmina i nitra nisam vidio, a prednjači ublehaš policeman. Ne znaš ko je veći intelektualac, isto oni SDA-ovci ispranih mozgova.
Ne kažem ja da treba odmah upisivati pobjedu i prolaz, pogrešan stav od svih tih persona koji tako misle, pogotovo leorey. U fudbalu je sve moguće, pa tako i da bude
finale Ajax-Tottenham, što da ne? Nikad se to ne zna i zato je LP najbolje takmičenje. Ali, ovo vrijeđanje klubova i pisanje nekakvih dječijih stvari, a svi dobro znaju ko je Barca, pogotovo navijači Uniteda koji i dalje imaju traume od 2009-te. Isto tako važi i s druge strane. Odvadite malo, ne budite paglu jer se samo blamirate. Često se zapitam koliko godina imate..
Ne može ni teoretski.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
Kaunas
-
Kontakt:
leorey je napisao/la:Kaunas je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:Ali ova logika: "Prošle godine ih otresla Roma, 'ta će oni..." mi je najjača.
Pa United prošle godine Sevilla izyebala ko budale, šta bi to tek trebalo značiti. Ako ćemo se voditi tom logikom Barca će ih odlučiti od fudbala onda.
Niko to ne kaze. Samo govorimo da potjcjennujete United a Roma vas prosle godine onako isprskala. Ne bi ste trebali biti tako sigurni u prolaz.
Pa vi jos vise ne bi trebali biti sigurni u prolaz
Cinjenica je da je United najlaksi protivnik nakon Porta. Vjerovatno svakom timu trenutno. Zasto se ne bi radovali?
Iz razloga iz koji sam naveo u prethodnom postu. Favoriti jeste, ali ne koliki vi mislite.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
leorey
-
Kontakt:
Finn je napisao/la:"Šta da vam kažem? Izvukli smo Porto, znamo koliko dobro trebamo odigrati protiv njih. Prošle godine smo se sreli. U prvom meču smo ubjedljivo slavili, ali u drugom smo vidjeli koliko su jaki. Ne dijelim mišljenje da je ovo dobar žrijeb za nas, jer nije", kaže Klopp i dodaje:
"Porto nije bio na mojoj listi želja. Moramo se maksimalno spremiti za njih. Neophodno je pokazati poštovanje prema rivalu, ko god on bio".
Ne ide mu ovo skidanje pritiska, al' nikako. Šta si priželjivao, Juventus jel?

Vidjet cemo, zavisi kako vjetar bude puhao, da li ce ptice da cvrkucu i tako.
27.10.2020
-
AlfredNobel
-
Kontakt:
Postao/la AlfredNobel » 15 mar 2019, 15:26
jose je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Dugo većih diletanata od ovog belmina i nitra nisam vidio, a prednjači ublehaš policeman. Ne znaš ko je veći intelektualac, isto oni SDA-ovci ispranih mozgova.
Ne kažem ja da treba odmah upisivati pobjedu i prolaz, pogrešan stav od svih tih persona koji tako misle, pogotovo leorey. U fudbalu je sve moguće, pa tako i da bude
finale Ajax-Tottenham, što da ne? Nikad se to ne zna i zato je LP najbolje takmičenje. Ali, ovo vrijeđanje klubova i pisanje nekakvih dječijih stvari, a svi dobro znaju ko je Barca, pogotovo navijači Uniteda koji i dalje imaju traume od 2009-te. Isto tako važi i s druge strane. Odvadite malo, ne budite paglu jer se samo blamirate. Često se zapitam koliko godina imate..
Ne može ni teoretski.

Moja greška, ali bitna je poenta.
@Brokula
Ma jašta..
Zadnja izmjena:
AlfredNobel, dana/u 15 mar 2019, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Policeman
-
Kontakt:
Lijepi strah

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
-
Osim13
-
Kontakt:
Really enjoyed that bit at the end there:
“Ajax and Juventus, combining for 6 titles. Liverpool and Porto combining for 7..
Manchester City and Tottenham.. err, erm, *stutters*. They’re also playing”
#UCLdraw

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
BoixosNois1899
-
Kontakt:
Postao/la BoixosNois1899 » 15 mar 2019, 15:32
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
-
Kaunas
-
Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la:It's rewind time.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
BoixosNois1899
-
Kontakt:
Postao/la BoixosNois1899 » 15 mar 2019, 15:38
Kaunas je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:It's rewind time.

MAtS aka Oliver Kahn ne prima ovakve golove.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
-
StevieG8
-
Kontakt:
leorey je napisao/la:Finn je napisao/la:"Šta da vam kažem? Izvukli smo Porto, znamo koliko dobro trebamo odigrati protiv njih. Prošle godine smo se sreli. U prvom meču smo ubjedljivo slavili, ali u drugom smo vidjeli koliko su jaki. Ne dijelim mišljenje da je ovo dobar žrijeb za nas, jer nije", kaže Klopp i dodaje:
"Porto nije bio na mojoj listi želja. Moramo se maksimalno spremiti za njih. Neophodno je pokazati poštovanje prema rivalu, ko god on bio".
Ne ide mu ovo skidanje pritiska, al' nikako. Šta si priželjivao, Juventus jel?

Vidjet cemo, zavisi kako vjetar bude puhao, da li ce ptice da cvrkucu i tako.
I sta sad, time sto pokazuje postovanje Portu dok je citav fudbalski svijet vec poslao Liverpool u polufinale je losa stvar? Bolje i tako nego se zaletiti pa podcijeniti protivnika, proglasiti prolaz i pobjedu prije dvije utakmice koje s njima treba odigrati. To uopste nije skidanje pritiska, opreznost je u pitanju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Policeman
-
Kontakt:
Kaunas je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:It's rewind time.

Cekaj ovo je onaj dvomec kad nisu gola dali

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
-
xaviesta
-
Kontakt:
Bojim se da nam se ne ponovi Roma.
Don't hate what you don't understand.
-
leorey
-
Kontakt:
Guardiola: Glavno je da smo izbjegli Barcelonu, to je bila nasa jedina zelja
Tako je katalonski sine, pa ako prodjemo u finale onda lagano pustis i pohvalis Messija nakon tekme, ha ja.

Zadnja izmjena:
leorey, dana/u 15 mar 2019, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
-
Derdiyok
-
Kontakt:
El Guajeeee

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
let3
-
Kontakt:
Projektil Scholesa koji je odlucio prolaz. Mrzim tu sliku
I da malo ohanite momci sa djecijim šukovima i pecanjem škobalja

Tek su izvuceni parovi, ima još haman mjesec dana do utakmica, a vi navalili ko ludi

polako, ostavite šta kad dođu utakmice

-
leorey
-
Kontakt:
Ajoj tebe, pa foruN je.
Nego hoce li Mourinho navijat za nas ili za ekipu koja ga je odyebala?

27.10.2020
-
BoixosNois1899
-
Kontakt:
Postao/la BoixosNois1899 » 15 mar 2019, 15:49
FC Grizzlies
-
Osim13
-
Kontakt:
Nitro je napisao/la:.
Belmin6 je napisao/la:.
Policeman je napisao/la:.
Dobar ulov.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.