AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
ma valjao bi nama diamanti ili neko slican. halalio bih mu komentare oko kapitenove plate ako bi doslo do toga da obuce dres rome 
Ma kakav Diamanti,neka njega sto dalje od Rome,a i Cerci isto kad onako slavi gol,taman da je Messi neka hvala,nace se vec nest u Januaru pda izguramo nekako sezonu i bar 3. mj ne izgubimo,mada ako se bolje pojacamo i skudeto je tu
embrace the chaos
Naravno da je totti potreban...ali protiv udinesea (najteze gostovanje do sada, jer je udinese poslije juventusa najbolji domacin) i torina je bio potrebniji gervinho...neko brz i prodoran...i s tottijem su oni imali teskih utakmica...mislis da je pobjeda protiv intera zasluzena..i neke druge utakmice su dobijali tek u 2.poluvremenima s dva razlike iz tek 2, 3 izgledne sanse po utakmici....a to ce se vidjeti u narednih nekoliko utakmica kad se vrati bjelokoscanin...opet ce roma pobjedjivat s 2 razlike...pa da cujemo tada argumentaciju...Denno je napisao/la:Totti je Bog i batina i sa 37 god,kao sto se vidi ne igra Totti ne igra ni Roma,nadam se da ce se sto prije vratiti i da cemo nastaviti da deremo.
bez de rossija se ne moze a bez tottija moze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to za bog i batina ces akoBogda vidjeti poslije smrti...osim ako se ne promjenis..
De Rossi drzi odbranu,a Totti napad tako da su obojica potrebna,a Totti je protiv Intera dao dva gola i 3 on namjestio,a taj mec Roma je rutinski odradila,bile su tu jos 2-3 situacije iz kojih smo mogli pogoditi,kad je Totti tu onda je svaki napad opasan,al najbitnije je da Borriello i Marquinho vise ni minute ne dobiju.
embrace the chaos
-
Evil Genius II
mah, opet . . . to je samo moje misljenje, nit mediji pricaju o diamantiju nit ima ikakve sanse da obuce dres rome ali ako bi doslo do toga ne bih imao nista protiv jer covjek zna znanje.
sto se tice tottija, taj covjek je nezamjenjiv dokle god igra u ovoj formi i na ovoj poziciji. ostatak ekipe trci za njega a on im vraca asistencijama. dakle, savrsen sklad i dobitna formula koja nas je dovela tu gdje jesmo. to ko ne vidi taj je slijep. kratko i jasno.
sto se tice tottija, taj covjek je nezamjenjiv dokle god igra u ovoj formi i na ovoj poziciji. ostatak ekipe trci za njega a on im vraca asistencijama. dakle, savrsen sklad i dobitna formula koja nas je dovela tu gdje jesmo. to ko ne vidi taj je slijep. kratko i jasno.
odgovorio sam ti na privat ali ocito da ti ne rade poruke haha, posalji mi svoj fb profil u poruci.Evil Genius II je napisao/la:mah, opet . . . to je samo moje misljenje, nit mediji pricaju o diamantiju nit ima ikakve sanse da obuce dres rome ali ako bi doslo do toga ne bih imao nista protiv jer covjek zna znanje.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
Evil Genius II
ma rade poruke (osim prve koju si poslao, nju nisam dobio), samo ih ne provjeravam toliko cesto da prostis.
on topic: preuzeo sam romu na novom football manageru. prodao sam marquinha, doveo hondu (cska) kao konkurenciju pjanicu i alexa sandra (porto) kao prvi izbor za lijevog beka
jedvaj je zvijer u paru sa benatiom 
on topic: preuzeo sam romu na novom football manageru. prodao sam marquinha, doveo hondu (cska) kao konkurenciju pjanicu i alexa sandra (porto) kao prvi izbor za lijevog beka
Da je Alexa Sandra dovest u stvarnosti, perverzija od igraca.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Omerbavarac
- Kontakt:
Potanko mi je ovo danas, nisam navikao na sahovsku partiju.
Roma ne srlja a sto bi kad ima vodstvo, no djeluje mi ko da su se malo ufurali, ne grizu teren kao u prethodnim mecevima a mozda je i kisa uzrok.
Gervinhov ulazak bi vjerujem dosta promijenio.
Roma ne srlja a sto bi kad ima vodstvo, no djeluje mi ko da su se malo ufurali, ne grizu teren kao u prethodnim mecevima a mozda je i kisa uzrok.
Gervinhov ulazak bi vjerujem dosta promijenio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ne igramo maksimalno, mada se ovde treba dati još koji gol
ljajic ubjedljivo najgori na terenu, mogao se izvuci golom na kraju poluvremena, al golman jedva odbrani
ljajic ubjedljivo najgori na terenu, mogao se izvuci golom na kraju poluvremena, al golman jedva odbrani
nema potpisa
-
Evil Genius II

ako se vrati iduce kolo bice veselo, a do tad samo neka sacuvaju ovih 1:0.
Ko je dobio žuti u onoj situaciji pre kraj poluvremena, Florenzi, Strootman ili oba?
NAPRIJED NARODE!
Ljajića danas nejde i nejde.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
pas mater i svemu!!!
znal sam da se budu sve promašene prilike osvetile
znal sam da se budu sve promašene prilike osvetile
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
- Unknown Genius
- Kontakt:
I koštao ih je dva boda, glavni je krivac što nisu pobijedili.maminho je napisao/la:Ljajića danas nejde i nejde.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nije me srčani puko kod greške Burdissa,ali zato poslije ovoga u zadnjoj sekundi moram ići u bolnicu,nije mi dobro. 
Tako je to kad nemas dobrog napadaca u timu
Ljajic tragicar danas 
nicem se ja više ne nadam, uklet klub za sva vremena i to je to
da su totti i de rossi pametni kao što nisu opalili bi dva vaspitna ljajicu i to odma sada
ebem ti nebo i fudbal i sve više
da su totti i de rossi pametni kao što nisu opalili bi dva vaspitna ljajicu i to odma sada
ebem ti nebo i fudbal i sve više
nema potpisa
-
Evil Genius II
sto je najgore juventusov laktas nam zabi gol
rekoh ja - no totti no party. njegovom povredom smo upali u sranje, igramo tesko bez njega.
rekoh ja - no totti no party. njegovom povredom smo upali u sranje, igramo tesko bez njega.
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 10 nov 2013, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.
I opet NO TOTTI NO PARTY! Roma s njim I bez njega razlika ko nebo I zemlja.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.